dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2489.4
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63785.23$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil refüje çarparak savruldu. Kazada 1 kişi yaralandı. ***  Büyükşehir Belediyesi çalışanı çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu. Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan bir personelin belediye binası çatısına çıkarak maaşlarının ödenmediği veya düşürüldüğü gerekçesiyle intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. ***  5 yıl önce ülkesindeki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçarak Malatya'ya sığınmak zorunda kalan 13 yaşındaki Suriyeli Halit El Muşail'in hayat hikayesi savaşın çocuklar üzerindeki karanlık yüzünü bir kez daha ortaya seriyor. *** Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde 2 meslektaşı ile birlikte mantar toplamak için gittiği Nurhak Dağı'nda düşerek yaralanan öğretmen için jandarma ve sağlık ekipleri seferber oldu. Talihsiz öğretmen, ambulans helikopterle alınarak Malatya'ya getirildi. *** Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer sezonunun başlamasıyla birlikte anlaşılan oyuncularla da birer birer masaya oturulacağı bildirildi. ***12-13 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara'da yapılan U18 Türkiye 10 Kilometre Yürüyüş Şampiyonasında Malatyalı sporcu Serhat Güngör Türkiye Şampiyonu oldu. ***  Malatyalı güreş sporcusu Emir Ömer Bozdağ Türkiye Güreş Şampiyonasında serbest stilde ikinci, greko-romende ise üçüncü oldu.*** Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilk ilçe gezisini Hekimhan'a yaptı. Hekimhan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir ile Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ'ı da ziyaret etti. Hekimhan AK Parti İlçe teşkilatını da ziyaret eden Başkan Gürkan, ilçe esnaflarını gezip, ilçe halkıyla sohbet etti. *** Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu, bu yıl 6'ıncı kez kapılarını açacak. ***  Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki bir yaylada çadıra yıldırım düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Öte yandan Afşin Elbistan Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'nin işlettiği kömür sahasında yaklaşık 6 bin voltluk elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti. Her iki şahsın da cenazeleri otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.*** Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi. *** Malatya'da 17 Haziran günü 6 kişi hayatını kaybetti. ***

 2

KAZA YAPAN SÜRÜCÜ EHLİYETSİZ ÇIKTI

Malatya'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil refüje çarparak savruldu. Kazada 1 kişi yaralandı. 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BİNASINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Büyükşehir Belediyesi çalışanı çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu. Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan bir personelin belediye binası çatısına çıkarak maaşlarının ödenmediği veya düşürüldüğü gerekçesiyle intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. 

SAVAŞ SONUNDA HALİT KOCAMAN BİR ADAM OLDU

5 yıl önce ülkesindeki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçarak Malatya'ya sığınmak zorunda kalan 13 yaşındaki Suriyeli Halit El Muşail'in hayat hikayesi savaşın çocuklar üzerindeki karanlık yüzünü bir kez daha ortaya seriyor. 

YARALI ÖĞRETMEN AMBULANSLA MALATYA'YA GETİRİLDİ

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde 2 meslektaşı ile birlikte mantar toplamak için gittiği Nurhak Dağı'nda düşerek yaralanan öğretmen için jandarma ve sağlık ekipleri seferber oldu. Talihsiz öğretmen, ambulans helikopterle alınarak Malatya'ya getirildi. 

YENİ TRANSFERLERİN KAMPA YETİŞMESİ İSTENİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer sezonunun başlamasıyla birlikte anlaşılan oyuncularla da birer birer masaya oturulacağı bildirildi.  

MALATYA'YI TEMSİL EDEN GÜNGÖR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

12-13 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara'da yapılan U18 Türkiye 10 Kilometre Yürüyüş Şampiyonasında Malatyalı sporcu Serhat Güngör Türkiye Şampiyonu oldu. 

MALATYALI GÜREŞÇİ BAŞARISIYLA GÖZ DOLDURDU

Malatyalı güreş sporcusu Emir Ömer Bozdağ Türkiye Güreş Şampiyonasında serbest stilde ikinci, greko-romende ise üçüncü oldu. 

GÜRKAN: HEKİMHAN'IN SORUNLARINI ÇÖZMEYİ AMAÇLIYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilk ilçe gezisini Hekimhan'a yaptı. Hekimhan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir ile Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ'ı da ziyaret etti. Hekimhan AK Parti İlçe teşkilatını da ziyaret eden Başkan Gürkan, ilçe esnaflarını gezip, ilçe halkıyla sohbet etti.

YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu, bu yıl 6'ıncı kez kapılarını açacak. 

KESİN ÖLÜM NEDENLERİ MALATYA'DA BELİRLENECEK

Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki bir yaylada çadıra yıldırım düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Öte yandan Afşin Elbistan Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'nin işlettiği kömür sahasında yaklaşık 6 bin voltluk elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti. Her iki şahsın da cenazeleri otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

TATLI: EN İYİ ZİHİNSEL DİNLENME OKUMAKTIR

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 17 Haziran günü 6 kişi hayatını kaybetti. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!