dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2421.7
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57368.16$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan ve beraberindeki heyet İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan MTB Başkanı Özcan geçtiğimiz günlerde 5 hastaya aynı anda yapılan karaciğer nakli dolayısıyla Rektör Kızılay'ı ve Sezai Yılmaz'ı tebrik etmek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. *** MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, hemşehri dernekleri ve işadamları ile İstanbul'da buluşmaya devam ediyor. ***Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü altyapısında futbolcu seçmeleri yapılacak. Seçmeler 2003 ile 2010 doğumlu futbolcu adaylarını kapsayacak.*** UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil Gevrek, yeni sezon öncesinde özel açıklamalarda bulundu. Kulüpler Birliği ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı toplantıdan bahsederek sözlerine başlayan Gevrek, toplantının çok verimli geçtiğini dile getirdi.*** Malatya Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı ve TESKOMB Denetim Kurulu üyesi Ali Evren, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan'ı ziyaret ederek esnafa verilen destekler hakkında istişarelerde bulundu. *** Malatya'da çeşitli suçlardan aranan 28 kişi, polis ekipleri tarafından yapılan uygulama ve denetimlerde yakalandı. *** Malatya'da jandarma ekipleri bir kayısı bahçesine ekilmiş vaziyette 281 kök haşhaş bitkisi ele geçirdi. ***  Malatya il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesi gerçekleştirilen operasyonda; (300) Kg gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Konuyla ilgili 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı. ***   Malatya'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bin 730 kök kenevir ele geçirildi. ***  MİAD Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın eşi Semra Çınar'ın davetiyle Yeşilyurt'ta son yıllarda hayata geçen yatırımların yanı sıra tarihi ve turistik mekânları gezdiler. Geziye katılan bayanlar, bölgenin sosyal dokusuna canlılık getiren yatırım alanlarına hayran kaldıklarını söylediler. *** Evkur Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Slovenya temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile Letonya temsilcisi Rigas FS arasında oynanacak maçın galibiyle eşleşecek. *** Malatya Valisi Aydın Baruş, Arguvan ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu ve programlara katıldı. *** Restore edildikten sonra Türk hamam kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla hamam müzesi olarak hizmete sunulan Battalgazi Belediyesi Tahtalı Hamam Müzesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından ödüle layık görüldü. Tarihi Kentler Birliği İstanbul Buluşması, Pendik'teki Divan İstanbul Asia Otelde gerçekleştirildi. Meclis toplantısının yapıldığı Tarihi Kentler Birliği İstanbul Buluşması kapsamında Tarihi Kentler Birliği Müze Özendirme Yarışması Ödül Töreni de yapıldı. *** Malatya'da 9 kişi vefat etti. 

2

 

ÖZCAN: MALATYA SAĞLIK ALANINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR YERE GELDİ

Malatya ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan ve beraberindeki heyet İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan MTB Başkanı Özcan geçtiğimiz günlerde 5 hastaya aynı anda yapılan karaciğer nakli dolayısıyla Rektör Kızılay'ı ve Sezai Yılmaz'ı tebrik etmek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.  

GEVREK: İÇ TRANSFERİ BİTİRİP 6-7 TAKVİYE DAHA YAPACAĞIZ

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil Gevrek, yeni sezon öncesinde İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Kulüpler Birliği ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı toplantıdan bahsederek sözlerine başlayan Gevrek, toplantının çok verimli geçtiğini dile getirdi. 

AVŞAR: İSTANBULLU KARDEŞLERİM OYUNLARI BOZACAK

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, hemşehri dernekleri ve işadamları ile İstanbul'da buluşmaya devam ediyor. 

FUTBOLCU SEÇMELERİ 2003 İLE 2010 DOĞUMLU ADAYLARI KAPSIYOR

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü altyapısında futbolcu seçmeleri yapılacak. Seçmeler 2003 ile 2010 doğumlu futbolcu adaylarını kapsayacak.

EVREN: ESNAFLARIN SORUNLARI İLE İLGİLİ DESTEK BEKLİYORUZ

Malatya Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı ve TESKOMB Denetim Kurulu üyesi Ali Evren, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan'ı ziyaret ederek esnafa verilen destekler hakkında istişarelerde bulundu.  

ŞİDDETLİ YAĞIŞ DARENDE'DE HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Malatya'nın Darende ilçesinde dün etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Sel sonrası bir evi su bastı, bir kümeste bulunan tavuk ve civcivler ise suya kapılarak telef oldu.  

ARANAN 28 KİŞİ YAKALANDI

Malatya'da çeşitli suçlardan aranan 28 kişi, polis ekipleri tarafından yapılan uygulama ve denetimlerde yakalandı. 

DARENDE'DE HAŞHAŞ ELE GEÇİRİLDİ

Malatya'da jandarma ekipleri bir kayısı bahçesine ekilmiş vaziyette 281 kök haşhaş bitkisi ele geçirdi. 

300 KG. KAÇAK ÇAY ELE GEÇİRİLDİ

Malatya il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesi gerçekleştirilen operasyonda; (300) Kg gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Konuyla ilgili 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı. 

YASA DIŞI KENEVİR EKİMİNİ DUYAN JANDARMA ALARMA GEÇTİ

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bin 730 kök kenevir ele geçirildi. 

YURDAKUL: BÜYÜK DEĞİŞİMİ YAKINDAN GÖRME FIRSATINA ULAŞTIK

MİAD Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın eşi Semra Çınar'ın davetiyle Yeşilyurt'ta son yıllarda hayata geçen yatırımların yanı sıra tarihi ve turistik mekânları gezdiler. Geziye katılan bayanlar, bölgenin sosyal dokusuna canlılık getiren yatırım alanlarına hayran kaldıklarını söylediler.

EYMS, NK OLİMPİJA LJUBLJANA-RİGAS FS MAÇININ GALİBİYLE EŞLEŞECEK

Evkur Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Slovenya temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile Letonya temsilcisi Rigas FS arasında oynanacak maçın galibiyle eşleşecek.  

VALİ BARUŞ: YONCALI  BARAJI BÜYÜK FIRSAT OLACAK

Malatya Valisi Aydın Baruş, Arguvan ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu ve programlara katıldı...

TAHTALI HAMAM MÜZESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Restore edildikten sonra Türk hamam kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla hamam müzesi olarak hizmete sunulan Battalgazi Belediyesi Tahtalı Hamam Müzesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından ödüle layık görüldü. Tarihi Kentler Birliği İstanbul Buluşması, Pendik'teki Divan İstanbul Asia Otelde gerçekleştirildi. Meclis toplantısının yapıldığı Tarihi Kentler Birliği İstanbul Buluşması kapsamında Tarihi Kentler Birliği Müze Özendirme Yarışması Ödül Töreni de yapıldı. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 9 kişi vefat etti. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!