dore okulları
Malatya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2475.8
  • BIST
    9530.47
  • BTC
    61221.91$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Beyin ölümü gerçekleşen 3 yaşındaki çocuğun organları kendi yaşındaki başka çocuklara umut oldu. *** AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Güngör Ateş en geç 30 Ekim tarihine kadar Darende'ye doğalgaz verileceğini ve kullanılmaya başlanılacağını müjdeledi. *** Yeni sezonda 3.ligde mücadele edecek Malatya Yeşilyurt Belediyespor, teknik direktör Hayati Palancı ile yeniden anlaştı. *** Olimpik Açık Yüzme Havuzunun halka açık gün ve saatleri belirlenerek, programı kamuoyuyla paylaşıldı. *** Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer görüşmeleri, yayıncı kuruluş ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasındaki anlaşmazlık nedeniyle yavaşlatılmış durumda bulunuyor. ***Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,“Yeşilyurt'umuzu vatandaşlarımız için yaşanabilir kılmak için hayata geçirdiğimiz yatırım ve projelerimizin yanında doğanın sevimli canlılarının da en iyi şartlarda hayatını sürdürmesi, hasta ve sakat olanların tedavilerini modern ortamlarda yapmak adına teknik alt yapımızı güçlendiriyoruz.” dedi. *** Malatya'da çok sayıda eğlence merkezinde denetim yapıldı. Asayiş uygulamasının yanı sıra vergi ve SGK görevlilerinin de yer aldığı denetimlerde ceza yağdı. *** Doğa tutkunu ve fotoğraf sanatçıların dört gözle beklediği 5. Uluslararası Malatya Foto Kamp Malatya'nın Arapgir ilçesinde başladı. *** Malatya'da dün freni boşalan bir kamyonetin otomobil ve yayalara çarpması sonucu 6 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. ***  Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde Malatya'da gerçekleştirildi. ***  Malatya Büyükşehir Belediyesi, Karakaya Baraj Gölü üzerindeki balıkçıların tekne denetimlerini yaparak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyor. *** Evkur Yeni Malatyaspor sportif direktörü Ali Ravcı ile Hollyvood'ın ünlü oyuncusu Robert Downey'in fiziki benzerliği görenleri şaşırtıyor. ***Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. Başkan Güder, “Bulunduğumuz bölgelerde, elimizden geldiğince birbirimize destek vererek, istişareyi eksik etmeden yörelerimize hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi. ***Malatya'da 4 Temmuz günü 8 kişi hayatını kaybetti. ***

 2

GİRESUNLU MURAT, MALATYA'DA BİR AİLEYİ MURADA ERDİRDİ

Beyin ölümü gerçekleşen 3 yaşındaki çocuğun organları kendi yaşındaki başka çocuklara umut oldu.  

DARENDE'YE MÜJDE

AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Güngör Ateş en geç 30 Ekim tarihine kadar Darende'ye doğalgaz verileceğini ve kullanılmaya başlanılacağını müjdeledi. 

ÇINAR'IN ARAYA GİRMESİYLE TATLIYA BAĞLANDI

Yeni sezonda 3.ligde mücadele edecek Malatya Yeşilyurt Belediyespor, teknik direktör Hayati Palancı ile yeniden anlaştı. 

IŞIL IŞIL GÜNEŞ ALTINDA YÜZME KEYFİ...

Olimpik Açık Yüzme Havuzunun halka açık gün ve saatleri belirlenerek, programı kamuoyuyla paylaşıldı.  

GÖRÜŞMELER YAVAŞLATILDI

Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer görüşmeleri, yayıncı kuruluş ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasındaki anlaşmazlık nedeniyle yavaşlatılmış durumda bulunuyor. 

ÇINAR: DOĞANIN SEVİMLİ CANLILARINI SAHİPLENİYORUZ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,“Yeşilyurt'umuzu vatandaşlarımız için yaşanabilir kılmak için hayata geçirdiğimiz yatırım ve projelerimizin yanında doğanın sevimli canlılarının da en iyi şartlarda hayatını sürdürmesi, hasta ve sakat olanların tedavilerini modern ortamlarda yapmak adına teknik alt yapımızı güçlendiriyoruz.” dedi.

CEZA YAĞDI

Malatya'da çok sayıda eğlence merkezinde denetim yapıldı. Asayiş uygulamasının yanı sıra vergi ve SGK görevlilerinin de yer aldığı denetimlerde ceza yağdı.  

İLK GÜNDE 250 ÇADIR KURULDU

Doğa tutkunu ve fotoğraf sanatçıların dört gözle beklediği 5. Uluslararası Malatya Foto Kamp Malatya'nın Arapgir ilçesinde başladı.

ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİREN KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Malatya'da dün freni boşalan bir kamyonetin otomobil ve yayalara çarpması sonucu 6 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 

ÖZÇELİKYAY: MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI GETİRMEK İSTİYORUZ

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde Malatya'da gerçekleştirildi. 

DENETİMLER YAPILARAK TEDBİR ALINDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Karakaya Baraj Gölü üzerindeki balıkçıların tekne denetimlerini yaparak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyor. 

ALİ RAVCI ŞU GÜNLERDE FARKLI BİR ÖZELLİĞİ İLE GÜNDEMDE...

Evkur Yeni Malatyaspor sportif direktörü Ali Ravcı ile Hollyvood'ın ünlü oyuncusu Robert Downey'in fiziki benzerliği görenleri şaşırtıyor.  

GÜDER: İSTİŞAREYİ EKSİK ETMİYORUZ

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. Başkan Güder, “Bulunduğumuz bölgelerde, elimizden geldiğince birbirimize destek vererek, istişareyi eksik etmeden yörelerimize hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 4 Temmuz günü 8 kişi hayatını kaybetti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!