dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2422.6
  • BIST
    9738.66
  • BTC
    66450.1$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Adalet Bakan Yardımcısı ve yargı dünyasının en önemli isimlerinden aslen Malatyalı olan Selahattin Menteş'e yeni bir görev verildi.*** Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde park halindeki traktörün römorkuna çarpan motosiklette bulunan 2 kişi ağır yaralandı. *** Geçtiğimiz günlerde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde (TÖTM) aynı anda yapılan 5 hastaya karaciğer nakli operasyonu başarıyla tamamlandı. AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, başarılı bir şekilde karaciğer nakli yapan İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakil Enstütisini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hediyesini Malatya Karaciğer Nakil Enstitüsü'nün Müdürü Prof.Dr. Sezai Yılmaz'a takdim etti. Çalık bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. *** 1865'ten beri faaliyette olan Sultansuyu Tarım İşletmesinde yetişen Safkan Arap Atları, hipodromlarda elde edikleri başarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Şimdiye kadar birçok şampiyon tayı yetiştiren işletmede, her yıl yarışlarda başarılı olan atlar hem sahiplerine hem de yetiştiği işletmeye kazandırıyor. *** Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde askeri mühimmat taşıdığı öğrenilen yük treni raydan çıktı. *** Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. *** Arapgir Belediyesi ile Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından organize edilen 5. Uluslararası Malatya Fotokampına ilk 2 gününde yaklaşık 4 bin kişi katıldı. ***  65 milyon yıl öncesine dayanan kaya oluşumlarının yer aldığı Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi yerli ve yabancı turistlerin ağırlıyor. ***  Adıyaman'da otomobil aynı istikamette giden kamyonetin altına girdi. *** İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)'nde düzenlenen Ekonometri Yaz Semineri sona erdi. Seminer sonunda kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. ***  Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetim kurulu üyeleri, kurum ziyaretleri kapsamında Malatya Tarım ve Kırsal Kalkındırmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Murat Tunç'u makamında ziyaret ettiler. ***

 2

YARGI CAMİASINN TANINAN İSMİ ANAYASA MAHKEMESİ ÜYESİ SEÇİLDİ!

Adalet Bakan Yardımcısı ve yargı dünyasının en önemli isimlerinden aslen Malatyalı olan Selahattin Menteş'e yeni bir görev verildi.

FECİ KAZADA 2 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde park halindeki traktörün römorkuna çarpan motosiklette bulunan 2 kişi ağır yaralandı.  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PROF. DR. SEZAİ YILMAZ'A HEDİYE GÖNDERDİ

Geçtiğimiz günlerde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde (TÖTM) aynı anda yapılan 5 hastaya karaciğer nakli operasyonu başarıyla tamamlandı. AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, başarılı bir şekilde karaciğer nakli yapan İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakil Enstütisini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hediyesini Malatya Karaciğer Nakil Enstitüsü'nün Müdürü Prof.Dr. Sezai Yılmaz'a takdim etti. Çalık bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. 

TAYLAR HEM SAHİBİNE HEM DE İŞLETMESİNE KAZANDIRIYOR

1865'ten beri faaliyette olan Sultansuyu Tarım İşletmesinde yetişen Safkan Arap Atları, hipodromlarda elde edikleri başarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Şimdiye kadar birçok şampiyon tayı yetiştiren işletmede, her yıl yarışlarda başarılı olan atlar hem sahiplerine hem de yetiştiği işletmeye kazandırıyor. 

ASKERİ MÜHİMMAT TAŞIYAN TREN RAYDAN ÇIKTI

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde askeri mühimmat taşıdığı öğrenilen yük treni raydan çıktı.  

APARTMAN DAİRESİNDEN ALEVLER YÜKSELDİ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. 

İLK KEZ OK ATMA DENEYİMİ YAŞADILAR

Arapgir Belediyesi ile Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından organize edilen 5. Uluslararası Malatya Fotokampına ilk 2 gününde yaklaşık 4 bin kişi katıldı. 

TURİSTLER AKIN EDİYOR

65 milyon yıl öncesine dayanan kaya oluşumlarının yer aldığı Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi yerli ve yabancı turistlerin ağırlıyor. 

OTOMOBİL KAMYONETİN ALTINA GİRDİ

Adıyaman'da otomobil aynı istikamette giden kamyonetin altına girdi.  

DOĞRU BİLGİYE ERİŞİMİN SAĞLANMASI AMAÇLANDI

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)'nde düzenlenen Ekonometri Yaz Semineri sona erdi. Seminer sonunda kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. 

TUNÇ: PROJELERE HAZIRIZ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetim kurulu üyeleri, kurum ziyaretleri kapsamında Malatya Tarım ve Kırsal Kalkındırmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Murat Tunç'u makamında ziyaret ettiler. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!