dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9104.24
  • BTC
    69955.93$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Arapgir Belediyesi ile Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından organize edilen 5. Uluslararası Malatya Fotokampı'nı ziyaret eden Vali Aydın Baruş, kampta ok attı. ***Transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "25 Temmuz'da Avrupa maçımız var. Bu tarih öncesinde kadromuza bir kaç takviye daha yapmak uğraşındayız. Bu yönde yoğun bir mesai harcıyoruz. İnşallah görüştüğümüz bir kaç oyuncuyla resmiyete oldukça yakınız" dedi. ***Malatya'da bahçede yattığı sırada başına yavru bir ebabil kuşu düşen Battal Tüdün isimli vatandaş neye uğradığını şaşırdı. Tüdün, henüz uçamayan kuşu biraz baktıktan sonra doğaya salmayı düşünüyor. *** Malatya'da bir dükkanın önündeki motosiklet 3 kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. *** 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat etkinlikleri ve Kayısı Festivali nedeniyle, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mişmişpark Fuar alanına otobüs seferleri düzenlenmeye başladı. *** Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, "Türkiye de mobilya sektörü son 6 ayda yüzde iki buçuk küçüldü ama bizim marklarımız yüzde 44 büyüdü. Biz mobilya,ahşap satmıyoruz" dedi. ***  Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Moryke Fofana, iyi bir kadro yapıları olduğunu ifade ederek, takıma katılacak 1-2 takviye transfer ile daha iyi olacaklarını söyledi. ***  Evkur Yeni Malatyaspor altyapısından büyük başarı. Sarı-kırmızılı gençler, U12 kategorisinde namağlup olarak şampiyon olurken, U13 kategorisinde de grubunda şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı.*** 

2

VALİ BARUŞ SPORCULARIN İSTEĞİNİ KIRMADI

Arapgir Belediyesi ile Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından organize edilen 5. Uluslararası Malatya Fotokampı'nı ziyaret eden Vali Aydın Baruş, kampta ok attı. 

BAŞAN GEVREK: AVRUPA MAÇIMIZ YAKLAŞTI

Transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "25 Temmuz'da Avrupa maçımız var. Bu tarih öncesinde kadromuza bir kaç takviye daha yapmak uğraşındayız. Bu yönde yoğun bir mesai harcıyoruz. İnşallah görüştüğümüz bir kaç oyuncuyla resmiyete oldukça yakınız" dedi. 

BAŞINA DÜŞEN MİSAFİRİ BAŞ TACI OLDU

Malatya'da bahçede yattığı sırada başına yavru bir ebabil kuşu düşen Battal Tüdün isimli vatandaş neye uğradığını şaşırdı. Tüdün, henüz uçamayan kuşu biraz baktıktan sonra doğaya salmayı düşünüyor. 

HIRSIZLIK OLAYI GÜVENLİK KAMERASINDA

Malatya'da bir dükkanın önündeki motosiklet 3 kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. 

FESTİVAL SÜRESİNCE 10 DAKİKADA BİR KARŞILIKLI SEFERLER DÜZENLENECEK

23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat etkinlikleri ve Kayısı Festivali nedeniyle, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mişmişpark Fuar alanına otobüs seferleri düzenlenmeye başladı. 

ERTEKİN: AHŞAP SATMIYORUZ

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, "Türkiye de mobilya sektörü son 6 ayda yüzde iki buçuk küçüldü ama bizim marklarımız yüzde 44 büyüdü. Biz mobilya,ahşap satmıyoruz" dedi. 

FOFANA: 1-2 TAKVİYEYLE DAHA İYİ OLACAĞIZ

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Moryke Fofana, iyi bir kadro yapıları olduğunu ifade ederek, takıma katılacak 1-2 takviye transfer ile daha iyi olacaklarını söyledi. 

2 KATEGORİDE ŞAMPİYON OLDULAR

Evkur Yeni Malatyaspor altyapısından büyük başarı. Sarı-kırmızılı gençler, U12 kategorisinde namağlup olarak şampiyon olurken, U13 kategorisinde de grubunda şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!