dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2508.8
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64427.85$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya Valiliği tarafından bir otelde Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri Buluşması programı düzenlendi. ***  Malatya‘nın Doğanşehir ilçesinde sepetli bir motosikletin devrilmesi sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. ***Prof. Dr. Temel Yılmaz, Mehmet Haberal Hoca'nın Sağlık Bakanı'na yazdığı mektuba neden katılmıyorum? başlıklı yazısında İnönü Üniversitesi'nin başarısını kaleme aldı. Prof. Dr. Sezai Yılmaz son zamanlarda başarısı ile dillerden düşmüyor. Aynı zamanda yapılan operasyonlar çeşitli alanlarda eleştirilere de yol açtı.***  Brezilyalı Guilherme ile yeniden anlaşma sağladı. Yeni Malatyaspor, 28 yaşındaki oyuncuyla 1 yıl daha kiralık sözleşmesi yapmaya hazırlanıyor.E.Y. Malatyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, genç futbolcu Berk Yıldız ile yakından ilgileniyor. Öte yandan Yeni Malatyaspor genç futbolcusu Mustafa Eskihellaç'ı 1.Lig ekibi Boluspor'a kiraladı. ***   Yeni Malatyaspor'un isim sponsorluğu anlaşması sona erdi. ***  Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit olan Zekeriya Bitmez, Fuat Bozkurt ve Engin Tilbeç mezarları başında anıldı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü dolayısıyla Malatya'da şehitler için mevlit okutuldu. ***  Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğünce yetiştirilen 69 baş safkan Arap tayı, 23 Temmuzda satışa sunulacak. ***  Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Töre'yi renklerine bağladı. *** Malatya'da 15 Temmuz günü 3 kişi vefat etti. ***

 2

VALİ BARUŞ: MİLLET MÜCADELE EDEN KAHRAMANLARI UNUTMAZ

Malatya Valiliği tarafından bir otelde Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri Buluşması programı düzenlendi.  

MOTOSİKLET KAZASINDA 1 KİŞİ ÖLDÜ

Malatya‘nın Doğanşehir ilçesinde sepetli bir motosikletin devrilmesi sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

HABERAL HOCA'YA NEDEN KATILMIYORUM?

Prof. Dr. Temel Yılmaz, Mehmet Haberal Hoca'nın Sağlık Bakanı'na yazdığı mektuba neden katılmıyorum? başlıklı yazısında İnönü Üniversitesi'nin başarısını kaleme aldı. Prof. Dr. Sezai Yılmaz son zamanlarda başarısı ile dillerden düşmüyor. Aynı zamanda yapılan operasyonlar çeşitli alanlarda eleştirilere de yol açtı. 

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINDA YENİ GELİŞMELER YAŞANIYOR

 Brezilyalı Guilherme ile yeniden anlaşma sağladı. Yeni Malatyaspor, 28 yaşındaki oyuncuyla 1 yıl daha kiralık sözleşmesi yapmaya hazırlanıyor.E.Y. Malatyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, genç futbolcu Berk Yıldız ile yakından ilgileniyor. Öte yandan Yeni Malatyaspor genç futbolcusu Mustafa Eskihellaç'ı 1.Lig ekibi Boluspor'a kiraladı.  

İSİM SPONSORLUĞU ANLAŞMASI SONA ERDİ

 Yeni Malatyaspor'un isim sponsorluğu anlaşması sona erdi. 

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit olan Zekeriya Bitmez, Fuat Bozkurt ve Engin Tilbeç mezarları başında anıldı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü dolayısıyla Malatya'da şehitler için mevlit okutuldu. 

TİGEM'İN TAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğünce yetiştirilen 69 baş safkan Arap tayı, 23 Temmuzda satışa sunulacak. 

GÖKHAN TÖRE İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Töre'yi renklerine bağladı. 

VEFAT EDENLER

 Malatya'da 15 Temmuz günü 3 kişi vefat etti. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!