dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.46
  • EURO
    34.73
  • ALTIN
    2434.9
  • BIST
    9930.47
  • BTC
    63994.84$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin
Spor Toto Süper Ligi yanı sıra Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, son olarak Beşiktaş'ın formasını giyen 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Töre ile anlaştı. Sarı kırmızılılar, Gökhan Töre ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. ***  Bu yıl 23'ncüsü düzenlenen Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali, kortej yürüyüşüyle başladı. *** Yeni Malatyaspor'da altyapıdan sorumlu yönetici Erdal Gündüz'ün Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile yaptığı toplantıdan altyapı için yeni bir antrenman sahası ve tesislerin elden geçirilmesi kararı çıktı. *** Kültür ve Turizm Bakanlığı Roma Kültür ve Tanıtma Müşavirliğince desteklenen proje kapsamında, İtalyan devlet kanalı RAI 3'de yayımlamak üzere, Malatya'nın turistik değerlerinin tanıtımına yönelik çekimler tamamlandı. ***  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Jimnastik Şampiyonası ve Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda derece yapan Sessiz Adımlar Spor Kulübü ve Yol Arkadaşlarım Spor Kulübü sporcuları ile bir araya geldi. ***  Malatya Vali Aydın Baruş başkanlığında, 2019 yılının ilk 6 aylık trafik değerlendirme toplantısı düzenlendi. ***  3.Lig takımı Yeşilyurt Belediyespor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Malatya ekibi bir takviye de kaleye yaparak Malatyaspor'un eski kalecisi Emrah Tuncel'i renklerine bağladı. ***  AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve beraberindeki heyet, Doğanyol ve Pütürge ilçesini ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulundu. *** Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda, gündem ile ilgili maddeler görüşülerek karara bağlandı. ***  Malatya'da yüzme havuzunda zemine kafa üstü çakılan ve ağır yaralanan genç yoğun bakımda tedavi altına alındı. ***  Malatya'da iki kişi arasında yaşanan bıçaklı kavgada da 1 kişi yaralandı. *** Malatya'nın Arguvan ilçesinde yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren muhtarlar, yetkililerden sorunlarına çözüm istediler. ***  MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada Malatya'da ki amatör spor kulüplerinin sorunlarını dile getirdi. ***Kayısı festivali programı açıklandı *** Malatya'da 17 Temmuz günü 5 kişi hayatını kaybetti. ***
2
 
GÖKHAN TÖRE RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI
 
Spor Toto Süper Ligi yanı sıra Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, son olarak Beşiktaş'ın formasını giyen 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Töre ile anlaştı. Sarı kırmızılılar, Gökhan Töre ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
 
KAYISI FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SAHNE ALDI

Bu yıl 23'ncüsü düzenlenen Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali, kortej yürüyüşüyle başladı. 

YENİ MALATYASPOR ALTYAPISINA BÜYÜK YATIRIM

Yeni Malatyaspor'da altyapıdan sorumlu yönetici Erdal Gündüz'ün Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile yaptığı toplantıdan altyapı için yeni bir antrenman sahası ve tesislerin elden geçirilmesi kararı çıktı. 

ŞİŞMAN: BELGESEL TAMAMLANDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı Roma Kültür ve Tanıtma Müşavirliğince desteklenen proje kapsamında, İtalyan devlet kanalı RAI 3'de yayımlamak üzere, Malatya'nın turistik değerlerinin tanıtımına yönelik çekimler tamamlandı. 

KARACA: 12 TANE MADALYA İLE GELDİK

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Jimnastik Şampiyonası ve Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda derece yapan Sessiz Adımlar Spor Kulübü ve Yol Arkadaşlarım Spor Kulübü sporcuları ile bir araya geldi.  

 GÜNDEM: TRAFİK DENETİMLERİ

Malatya Vali Aydın Baruş başkanlığında, 2019 yılının ilk 6 aylık trafik değerlendirme toplantısı düzenlendi. 

MALATYASPOR'UN ESKİ KALECİSİ İLE ANLAŞTILAR

3.Lig takımı Yeşilyurt Belediyespor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Malatya ekibi bir takviye de kaleye yaparak Malatyaspor'un eski kalecisi Emrah Tuncel'i renklerine bağladı. 

 KOCA: ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA YAPACAĞIZ

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve beraberindeki heyet, Doğanyol ve Pütürge ilçesini ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulundu. 

 BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda, gündem ile ilgili maddeler görüşülerek karara bağlandı. 

ÇINAR: YEŞİLYURT MODELİ OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Yerli ve milli üretimi destekleyecek tarımsal projelere ağırlık veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yazıhan İlçesinde oluşturulan domates üretim alanında incelemelerde bulundu. Başkan Çınar, tarımsal kalkınmada Yeşilyurt modeli oluşturmak adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi.

HAVUZDA FECİ OLAY...

Malatya'da yüzme havuzunda zemine kafa üstü çakılan ve ağır yaralanan genç yoğun bakımda tedavi altına alındı. 

BIÇAKLARIN KONUŞTUĞU KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI

Malatya'da iki kişi arasında yaşanan bıçaklı kavgada da 1 kişi yaralandı. 

 MAHALLELİ ELEKTRİK KESİNTİLERİNDEN ŞİKAYETÇİ

Malatya'nın Arguvan ilçesinde yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren muhtarlar, yetkililerden sorunlarına çözüm istediler. 

 FENDOĞLU: MALATYA'NIN SPOREVLERİ BULUNMAMAKTADIR

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada Malatya'da ki amatör spor kulüplerinin sorunlarını dile getirdi.  

KAYISI FESTİVALİ PROGRAMI

Kayısı festivali programı açıklandı

VEFAT EDENLER

Malatya'da 17 Temmuz günü 5 kişi hayatını kaybetti.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!