dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2429.9
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64300.38$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

İnönü Üniversitesi ve Türk Kızılayı Malatya Şubesi arasında yapılan protokol ile bu yıl Kurban Bayramı'nda toplanacak kurbanlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Yapılan protokol sonrası ise İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay kendisi ve ailesi adına dört kurban bağışı yaptı. ***  Malatya bir evin balkonunda demir parmaklıklara sıkışan köpeği vatandaşlar kurtardı. ***  Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar, Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. ***  Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde özellikle gece ortaya çıkan sokak köpeklerinden rahatsız olduklarını söyleyen vatandaşlar, belediyeden bu soruna biz çözüm bulmasını istiyor. ***  “Doğal-Kültürel Miras Zengini Yukarı-Aşağı Fırat Havzasının Ortak Değerlendirilmesi” üst başlığında düzenlenen Tarihi Kentler Birliği (TKB) Malatya Bölge Toplantısı kapsamında panel düzenlendi. ***  Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali'nde Arapgir Belediyesi standı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. *** Malatya'da 20 Temmuz günü 5 kişi hayatını kaybetti. ***

2

  

KIZILAY: KESİLEN KURBANLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILIYOR

İnönü Üniversitesi ve Türk Kızılayı Malatya Şubesi arasında yapılan protokol ile bu yıl Kurban Bayramı'nda toplanacak kurbanlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Yapılan protokol sonrası ise İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay kendisi ve ailesi adına dört kurban bağışı yaptı. 

KÖPEĞİ DUYARLI VATANDAŞLAR KURTARDI

Malatya bir evin balkonunda demir parmaklıklara sıkışan köpeği vatandaşlar kurtardı. 

FUNDA ARAR RÜZGARI ESTİ

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar, Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.  

BAŞIBOŞ KÖPEKLER KORKUTUYOR

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde özellikle gece ortaya çıkan sokak köpeklerinden rahatsız olduklarını söyleyen vatandaşlar, belediyeden bu soruna biz çözüm bulmasını istiyor. 

FIRAT HAVZASI TÜM YÖNLERİYLE ELE ALINDI

“Doğal-Kültürel Miras Zengini Yukarı-Aşağı Fırat Havzasının Ortak Değerlendirilmesi” üst başlığında düzenlenen Tarihi Kentler Birliği (TKB) Malatya Bölge Toplantısı kapsamında panel düzenlendi. 

CÖMERTOĞLU: ARAPGİR'İN ZENGİN KÜLTÜRÜNÜ SERGİLİYORUZ

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali'nde Arapgir Belediyesi standı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 20 Temmuz günü 5 kişi hayatını kaybetti.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!