dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63866.941$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olay, Doğanyol ilçesine bağlı Gökçe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önceden aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen Abdullah Minnetoğlu (28) ile Y.M. arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. *** Tarihi Kentler Birliği (TKB) Malatya Bölge Toplantısı kapsamında Battalgazi'ye gelen heyet, ilçeye hayran kaldı. TKB üyesi belediyelerin başkanları ve konuklara eşlik eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Tarih ve kültürümüzü tanıtmak için Battalgazi Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz” dedi. ***  Malatya'da kayısı hasadı devam ederken, çiftçiler yol kenarlarına kurdukları derme çatma tezgahlarda kayısılarını satabilmek için güneşin alnında ter döküyor. ***  Malatya'nın Akçadağ ilçesi'nde yanmayan sokak lambaları vatandaşların tepkisine neden oldu. ***  Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından Malatyaspor Taraftarlar Derneği ile ortaklaşa başlatılan 'Bir bayrak da sen as' kampanyasına ilgi her geçen gün artıyor. ***  Yeni Malatyaspor UEFA Avrupa Kupası 2. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana ile oynayacağı maç için UEFA'ya 25 kişilik futbolcu kadrosunu sundu. ***  Yeni Malatyaspor'un altyapı antrenörleri yeni sezon hazırlıkları kapsamında Malatya'da kamp yapan Yeşilyurt Belediyespor'u konakladığı otelde ziyaret etti. ***  Yeşilyurt Belediyesi, ‘Doğal-Kültürel Miras Zengini Yukarı-Aşağı Fırat Havzasının Değerlendirilmesi' konulu Bölge Toplantısını Malatya'da yapan Tarihi Kentler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ile İl ve İlçe Belediye Başkanlarını misafir etti. ***  23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivalinde sahne alan sanatçı Yusuf Güney Malatyalılara unutulmaz bir gün yaşattı. Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali, Malatyalıların yoğun ilgisi ile devam ediyor. ***  Malatya'da iş yerinin camına tanıtım yazısı yapıştırmaya çalışırken merdivenden düşen şahıs ağır yaralandı. ***  İstanbul´da Malatya Alikanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi ve Üyeleri, her hafta sosyal etkinlik kapsamında düzenli olarak halı saha maçı düzenliyor. 

 

AKRABA KAVGASI KANLI BİTTİ

Malatya'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olay, Doğanyol ilçesine bağlı Gökçe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önceden aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen Abdullah Minnetoğlu (28) ile Y.M. arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

GÜDER: TARİH VE KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITIYORUZ

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Malatya Bölge Toplantısı kapsamında Battalgazi'ye gelen heyet, ilçeye hayran kaldı. 
TKB üyesi belediyelerin başkanları ve konuklara eşlik eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Tarih ve kültürümüzü tanıtmak için Battalgazi Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz” dedi. 

GÜNEŞİN ALNINDA EKMEK PARASI KAZANIYORLAR

Malatya'da kayısı hasadı devam ederken, çiftçiler yol kenarlarına kurdukları derme çatma tezgahlarda kayısılarını satabilmek için güneşin alnında ter döküyor. 

VATANDAŞ ŞİKAYET ETTİ

Malatya'nın Akçadağ ilçesi'nde yanmayan sokak lambaları vatandaşların tepkisine neden oldu. 

'BİR BAYRAK DA SEN AS'

Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından Malatyaspor Taraftarlar Derneği ile ortaklaşa başlatılan 'Bir bayrak da sen as' kampanyasına ilgi her geçen gün artıyor. 

YMS MAÇ KADROSUNU UEFA'YA İLETTİ

Yeni Malatyaspor UEFA Avrupa Kupası 2. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana ile oynayacağı maç için UEFA'ya 25 kişilik futbolcu kadrosunu sundu. 

DOĞANDEMİR: DAHA GÜÇLÜ İLİŞKİLER GELİŞTİRECEĞİZ

Yeni Malatyaspor'un altyapı antrenörleri yeni sezon hazırlıkları kapsamında Malatya'da kamp yapan Yeşilyurt Belediyespor'u konakladığı otelde ziyaret etti. 

ESEN: TARİHİ KİMLİĞİMİZİ ZENGİNLEŞTİRECEK YATIRIMLARA ÖNEM VERİYORUZ

Yeşilyurt Belediyesi, ‘Doğal-Kültürel Miras Zengini Yukarı-Aşağı Fırat Havzasının Değerlendirilmesi' konulu Bölge Toplantısını Malatya'da yapan Tarihi Kentler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ile İl ve İlçe Belediye Başkanlarını misafir etti.

YUSUF GÜNEY: KAYISIYI ÇOK SEVİYORUM

23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivalinde sahne alan sanatçı Yusuf Güney Malatyalılara unutulmaz bir gün yaşattı. Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali, Malatyalıların yoğun ilgisi ile devam ediyor. 

MERDİVENDEN DÜŞEREK YARALANDI 

Malatya'da iş yerinin camına tanıtım yazısı yapıştırmaya çalışırken merdivenden düşen şahıs ağır yaralandı. 

MALATYA KÜLTÜRÜ İSTANBUL'DA DEVAM EDİYOR

İstanbul´da Malatya Alikanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi ve Üyeleri, her hafta sosyal etkinlik kapsamında düzenli olarak halı saha maçı düzenliyor. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!