dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2295.1
  • BIST
    9047.9
  • BTC
    70873.19$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk ayağında evinde Sloven Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kalarak umutlarını 1 Ağustos'taki rövanşa taşıdı. 25 Haziran'da Malatya'da toplanarak 2019-20 sezonunun startını veren Kaplanların henüz form tutmadığı göze çarptı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın bazı bölgeler için oyuncu eksikliklerinin bulunduğunu yeniden vurgulaması, var olan bir diğer önemli gerçeği de gün yüzüne çıkardı...***  Sabah'ın haberine göre; Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima'nın ev sahipliğinde Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çalık'a Japonya Devlet Nişanı "Altın Işıklar, Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı" taltifi için tören gerçekleştirildi. Törenin ardından Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çalık'ın ev sahipliğinde resepsiyon yapıldı. Tören ve resepsiyona siyaset ve iş dünyasından yoğun katılım oldu. Törende Malatya'dan katılım da yoğundu. ***   Malatya'da yaşayan Mustafa Işık, 20 yıldır topladığı antika eşyalarla evini adeta müzeye çevirdi. İçinde birbirinden değerli eşyaların bulunduğu ev görenleri şaşkına çeviriyor. ***   81 ilde faaliyet yürüten Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri tarafından Malatya'da yapılan tatbikat gerçeğini aratmadı. Ana teması deprem olan tatbikat nefesleri kesti. ***  Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin tamirhaneye girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. ***   Yeşilyurt ilçesine bağlı Yeşiltepe bölgesinde yaşayan vatandaşlar bölgede 8 mahalleye hizmet veren marketin kapatılmasına tepki gösterdi. ***   Malatya'da sahte belgelerle ve başkalarının yerine tahlil vererek sahte engelli raporu çıkartan 7 şüpheliden 2'si tutuklandı. ***   Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

1002_190

 

 

 

 

KAPLAN'IN YARALARI TESPİT EDİLDİ, SIRA TEDAVİDE...

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk ayağında evinde Sloven Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kalarak umutlarını 1 Ağustos'taki rövanşa taşıdı. 25 Haziran'da Malatya'da toplanarak 2019-20 sezonunun startını veren Kaplanların henüz form tutmadığı göze çarptı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın bazı bölgeler için oyuncu eksikliklerinin bulunduğunu yeniden vurgulaması, var olan bir diğer önemli gerçeği de gün yüzüne çıkardı.

AHMET ÇALIK'A JAPONYA DEVLET NİŞANI VERİLDİ

Sabah'ın haberine göre; Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima'nın ev sahipliğinde Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çalık'a Japonya Devlet Nişanı "Altın Işıklar, Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı" taltifi için tören gerçekleştirildi. Törenin ardından Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çalık'ın ev sahipliğinde resepsiyon yapıldı. Tören ve resepsiyona siyaset ve iş dünyasından yoğun katılım oldu. Törende Malatya'dan katılım da yoğundu.  

MÜZE EV GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRİYOR

Malatya'da yaşayan Mustafa Işık, 20 yıldır topladığı antika eşyalarla evini adeta müzeye çevirdi. İçinde birbirinden değerli eşyaların bulunduğu ev görenleri şaşkına çeviriyor. 

NEFESLER KESİLDİ

81 ilde faaliyet yürüten Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri tarafından Malatya'da yapılan tatbikat gerçeğini aratmadı. Ana teması deprem olan tatbikat nefesleri kesti.  

OTOMOBİL TAMİRHANEYE DALDI

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin tamirhaneye girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

8 MAHALLEYE HİZMET VEREN MARKET KAPANDI

Yeşilyurt ilçesine bağlı Yeşiltepe bölgesinde yaşayan vatandaşlar bölgede 8 mahalleye hizmet veren marketin kapatılmasına tepki gösterdi. 

SAHTE RAPORDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Malatya'da sahte belgelerle ve başkalarının yerine tahlil vererek sahte engelli raporu çıkartan 7 şüpheliden 2'si tutuklandı.  

AKIN: FİYATLARDA DEĞİŞİKLİK BEKLEMİYORUZ

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 27 Temmuz günü 8 kişi hayatını kaybetti. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!