dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.35
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2308.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70732.1$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Amerika Birleşik Devletleri'nde Arapgirli bir belediye başkanı bulunduğunu öğrenince, şaşırmakla birlikte gurur da duydum. İstanbul'da başlayan yaşamını Amerika'nın New Jersey Eyaleti'nde sürdüren ve Chatham Bölgesinin Belediye Başkanı olan Tayfun Selen ile bir söyleşi gerçekleştirmek için kolladığım  fırsatı yakalayınca, mesleğim adına bir hayli sevindim. Tayfun Selen'in Anadolu'ya özgün güler yüzü ve sıcak kanlılığı bana sohbetimizin de gayet verimli geçeceği izlenimi verdi... ***   Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilk abone bağlantısı dışında oluşan su ve kanalizasyon arızalarından artık ücret alınmayacağını açıkladı. ***   Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre; "Bugün yapılan görüşmeler sonucu 1 Ağustos Perşembe günü NK Olimpija Ljubljana ile oynayacağımız rövanş maçına katılmak isteyen taraftarlarımız için 500 kişilik yer ayrılmıştır. Talep ve yoğunluğa göre kapasite 300 kişi daha artırılacaktır." denildi. ***   Bu yıl 14.'sü düzenlenen Uluslararası Arguvan Türkü Festivali coşkuyla başladı. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı festivale ilgi her geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyüktü. ***   Çift idman temposuyla hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda eksik oyuncu bulunmazken,Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın rövanş maçı için kadroda iki değişikliğe gideceği öğrenildi. ***Malatya Ticaret Borsası (MTB) Temmuz ayı meclis toplantısı üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Temmuz ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Erdoğan Ünal başkanlığında oda meclis salonun da gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Ünal, Temmuz ayında yapılan çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. ***   Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Sabri Akdağ Kültür ve Sanat Merkezinde açılan Kuran-ı Kerim Kursunu başarıyla geçen öğrencileri Yeşilyurt'un iki farklı noktasında hizmete açılan portatif havuzlarda ki eğitimlerden ücretsiz bir şekilde faydalanmaları yönünde ödüllendirdi. Çocuklar, Başkan Çınar'ın sürpriz hediyesi karşısında büyük bir sevinç yaşadı. 

 

2

O ARAPGİRLİ, AMERİKA'DA BELEDİYE BAŞKANI...

Amerika Birleşik Devletleri'nde Arapgirli bir belediye başkanı bulunduğunu öğrenince, şaşırmakla birlikte gurur da duydum. İstanbul'da başlayan yaşamını Amerika'nın New Jersey Eyaleti'nde sürdüren ve Chatham Bölgesinin Belediye Başkanı olan Tayfun Selen ile bir söyleşi gerçekleştirmek için kolladığım  fırsatı yakalayınca, mesleğim adına bir hayli sevindim. Tayfun Selen'in Anadolu'ya özgün güler yüzü ve sıcak kanlılığı bana sohbetimizin de gayet verimli geçeceği izlenimi verdi...

GÜRKAN: ARIZALARDAN ÜCRET ALINMAYACAK

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilk abone bağlantısı dışında oluşan su ve kanalizasyon arızalarından artık ücret alınmayacağını açıkladı. 

KAPLANLAR SENİ BEKLİYOR

Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre; "Bugün yapılan görüşmeler sonucu 1 Ağustos Perşembe günü NK Olimpija Ljubljana ile oynayacağımız rövanş maçına katılmak isteyen taraftarlarımız için 500 kişilik yer ayrılmıştır. Talep ve yoğunluğa göre kapasite 300 kişi daha artırılacaktır." denildi. 

GÜRKAN: DİLİMİZİN ARTIK ŞARKI DİLİ OLMASI LAZIM

Bu yıl 14.'sü düzenlenen Uluslararası Arguvan Türkü Festivali coşkuyla başladı. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı festivale ilgi her geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyüktü. 

RÖVANŞ MAÇINA HAZIRLANIYORLAR

Çift idman temposuyla hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda eksik oyuncu bulunmazken,Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın rövanş maçı için kadroda iki değişikliğe gideceği öğrenildi. 

ÖZCAN: MERKEZ BANKASININ KARARI ÜRETİCİLERİ MEMNUN ETTİ

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Temmuz ayı meclis toplantısı üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Temmuz ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Erdoğan Ünal başkanlığında oda meclis salonun da gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Ünal, Temmuz ayında yapılan çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. 

ÇINAR: İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Sabri Akdağ Kültür ve Sanat Merkezinde açılan Kuran-ı Kerim Kursunu başarıyla geçen öğrencileri Yeşilyurt'un iki farklı noktasında hizmete açılan portatif havuzlarda ki eğitimlerden ücretsiz bir şekilde faydalanmaları yönünde ödüllendirdi. Çocuklar, Başkan Çınar'ın sürpriz hediyesi karşısında büyük bir sevinç yaşadı.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!