dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2458.4
  • BIST
    9875.71
  • BTC
    64295.66$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Farabi Ortaokulunda bir öğrencinin velisi okul müdürünü silahla tehdit ederek çocuğunun sınıfının değiştirilmesini istedi. Olayın ardından Eğitim Bir-Sen Malatya Şubesi üyeleri duruma sessiz kalmayıp okul önünde bir açıklama yaparak yaşanan tatsız olayı kınadı.  ***  Malatya ‘da , Eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle ilköğretim haftası kutlama programı düzenlendi.***  Milli Türk Talebi Birliği Malatya Şubesi yönetimi, Diyarbakır'da HDP İl Binası önünde çocukları için eylem yapan annelere destek ziyaretinde bulundu.  ***  Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge ilçesinde yol genişletme ve asfalt bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.  ***  Süper Lig'in 4. haftasında dün Ankara'da oynanan Ankaragücü-Btc Turk Yeni Malatyaspor müsabakasında atılan ilk golden sonra sağlık sorunu yaşayan sarı-kırmızılı takımın Başkanı Adil Gevrek'e ilk müdahale statta yapıldı.   ***  Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eşi Semra Çınar ile birlikte Yakınca Mahallesinde ki evinde tek başına yaşayan 68 yaşındaki Ayşe Uzun'u ziyaret ederek, ‘Baştâcı' projesi kapsamında verilen hizmetleri yerinde inceledi.   ***   Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, Muharrem Ayı dolayısıyla bünyesinde öğrenim ve tedavi gören özel çocuklar ve ailelerine yönelik aşure etkinliği düzenlendi.Aşure etkinliği dolayısıyla, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, kurumda öğrenim ve tedavi gören özel gereksinimi olan çocuklar ve aileleri katıldı.   ***  İlköğretim Haftası dolayısıyla Yeşilyurt Emin Bitlis İlkokul öğretmenleri ve öğrencileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ettiler. Başkan Gürkan, ziyarete gelen öğrencileri makamında karşıladı.   ***   Süper Lig'in 4.haftasında Ankaragücü'nü 4-0'lık skorla mağlup eden Btc Turk Yeni Malatyaspor'da Sportif Direktör Ali Ravcı, takımdaki son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ankaragücü maçında gerçek kimliklerini sahaya yansıttıklarını ve 3 puan aldıklarını belirten Ravcı, “4. haftaya gelene kadar oynadığımız oyunun karşılığında daha fazla puanlar kazanabilirdik.  ***  Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce DMD hastalarına farkındalık oluşturmak için yapılan, DMD'nin Farkında Ol Düşenin Dostu Ol Satranç Turnuvası, Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirildi. ***Malatya'da 16 Eylül günü 8 kişi hayatını kaybetti. ***

1_2

  

OKULDA SİLAHLI DEHŞET...!

Farabi Ortaokulunda bir öğrencinin velisi okul müdürünü silahla tehdit ederek çocuğunun sınıfının değiştirilmesini istedi. Olayın ardından Eğitim Bir-Sen Malatya Şubesi üyeleri duruma sessiz kalmayıp okul önünde bir açıklama yaparak yaşanan tatsız olayı kınadı. 

DUYARSIZ KALMADILAR

Milli Türk Talebi Birliği Malatya Şubesi yönetimi, Diyarbakır'da HDP İl Binası önünde çocukları için eylem yapan annelere destek ziyaretinde bulundu. 

ESKİ HALİNDEN ESER YOK!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge ilçesinde yol genişletme ve asfalt bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

MALATYA 2019-2020 YILINA HAZIR

Malatya ‘da , Eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle ilköğretim haftası kutlama programı düzenlendi. 

PUANA HASRET KALDILAR

3 haftası geride kalan 3.lig'de henüz puanla tanışamayan Yeşilyurt Belediyespor'da oynanan son maçta alınan 4-1'lik yenilgi moralleri bozdu.

GOL SONRASI KORKULU ANLAR

Süper Lig'in 4. haftasında dün Ankara'da oynanan Ankaragücü-Btc Turk Yeni Malatyaspor müsabakasında atılan ilk golden sonra sağlık sorunu yaşayan sarı-kırmızılı takımın Başkanı Adil Gevrek'e ilk müdahale statta yapıldı.

ÇINAR: HAYAT TECRÜBENİZ YOLUMUZU AYDINLATIYOR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eşi Semra Çınar ile birlikte Yakınca Mahallesinde ki evinde tek başına yaşayan 68 yaşındaki Ayşe Uzun'u ziyaret ederek, ‘Baştâcı' projesi kapsamında verilen hizmetleri yerinde inceledi.

GÜDER: AŞURE PAYLAŞMAKTIR

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, Muharrem Ayı dolayısıyla bünyesinde öğrenim ve tedavi gören özel çocuklar ve ailelerine yönelik aşure etkinliği düzenlendi.Aşure etkinliği dolayısıyla, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, kurumda öğrenim ve tedavi gören özel gereksinimi olan çocuklar ve aileleri katıldı.

BU TURNUVA ÖDÜLLÜ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce DMD hastalarına farkındalık oluşturmak için yapılan, DMD'nin Farkında Ol Düşenin Dostu Ol Satranç Turnuvası, Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirildi. 

GÜRKAN: ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ

İlköğretim Haftası dolayısıyla Yeşilyurt Emin Bitlis İlkokul öğretmenleri ve öğrencileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ettiler. Başkan Gürkan, ziyarete gelen öğrencileri makamında karşıladı. 

RAVCI: BU GALİBİYET BİZİ REHAVETE SOKMAYACAK

Süper Lig'in 4.haftasında Ankaragücü'nü 4-0'lık skorla mağlup eden Btc Turk Yeni Malatyaspor'da Sportif Direktör Ali Ravcı, takımdaki son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ankaragücü maçında gerçek kimliklerini sahaya yansıttıklarını ve 3 puan aldıklarını belirten Ravcı, “4. haftaya gelene kadar oynadığımız oyunun karşılığında daha fazla puanlar kazanabilirdik."

VEFAT EDENLER

Malatya'da 16 Eylül günü 8 kişi hayatını kaybetti. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!