dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2435.7
  • BIST
    9766.38
  • BTC
    63747.08$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da düğün konvoyunda silahla havaya ateş açılması polisi alarma geçirdi. *** Malatya'da suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 10'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.  *** Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00'da deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 4 haftada sarı-kırmızılılar 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda aldığı 7 puan ve averajla 5. sırada bulunuyor. Malatya ekibi ise 2 galibiyet, 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 6 puanla 7. sırada yer alıyor.   *** Malatya Ülkü Ocakları eski İl Başkanlığı görevinde de bulunan Oğuz Tutlu ile Meryem Korucu'nın nikahları siyaset dünyasını bir araya getirdi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın kıydığı nikahta genç çiftlerin şahitleri ise MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran, MHP İl Başkanı Bülent Avşar ve Neslihan Durak oldu. *** Malatya Özel Çamlıca Okulları'nda Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure Günü etkinliğine veliler büyük ilgi gösterdi.  ***   Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimin açılışında konuşan Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, ilgili tüm kurumların personeline ‘Bağımlılık Yapan Maddelerin Arzıyla Mücadele Eğitimi' verileceğini anımsattı.  *** Anadolu Selçuklu Ocaklarının girişimi ile toplanan yardım malzemelerini taşıyan konvoy, Türk Kızılayı'nın aracılığı Suriye'nin Afin ve El-Bab bölgesine doğru dualarla yola çıktı.   ***  Balkan Taekwondo Şampiyonası, Bulgaristan'ın Samokov kentinde 11 ülkeden 753 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye, şampiyonaya gençler kategorisinde 24, büyükler kategorisinde ise 12 sporcu ile katıldı. Türkiye, şampiyonayı 15 altın, 9 gümüş ve 7 bronz madalya ile tamamladı. Ay-yıldızlı sporcular gençler kategorisinde 9'u altın, 7'si gümüş ve 3'ü bronz olmak üzere 19, büyükler kategorisinde ise 6'sı altın, 2'si gümüş ve 4'ü bronz olmak üzere 12 madalya elde etti. Türkiye, hem büyüklerde hem de gençlerde takım halinde şampiyon olmayı başardı. Şampiyonaya sadece iki kategoride katılan Türkiye, tüm kategorilerin hesap edildiği genel sıralamada ise Balkan 2'ncisi oldu. Malatya'dan Nedim Türk milli takım antrenörü olarak bu şampiyonada başarısını tekrar kanıtladı.   ***  THY'e ait özel bir uçakla akşam saatlerinde Malatya Erhaç Havalanı'na iniş yapan Galatasaray kafilesi yoğun ilgi gördü. Uçağın iniş saatinden saatler önce havalanına gelen taraftarların coşkulu tezahüratları arasında takım otobüsüne binen sarı-kırmızılı ekipte oyuncular bazı taraftarların da fotoğraf çekme taleplerini geri çevirmedi.  *** Malatya'da 21 Eylül günü 3 kişi hayatını kaybetti. ***

1_2

BU DA KONVOY ALARMI!

Malatya'da düğün konvoyunda silahla havaya ateş açılması polisi alarma geçirdi.

MALATYA'DA 10 TUTUKLAMA!

Malatya'da suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 10'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

5. RANDEVU

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00'da deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 4 haftada sarı-kırmızılılar 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda aldığı 7 puan ve averajla 5. sırada bulunuyor. Malatya ekibi ise 2 galibiyet, 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 6 puanla 7. sırada yer alıyor.

MİLLETVEKİLİ DANIŞMANININ MUTLU GÜNÜ

Malatya Ülkü Ocakları eski İl Başkanlığı görevinde de bulunan Oğuz Tutlu ile Meryem Korucu'nın nikahları siyaset dünyasını bir araya getirdi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın kıydığı nikahta genç çiftlerin şahitleri ise MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran, MHP İl Başkanı Bülent Avşar ve Neslihan Durak oldu.

GÜDER: AŞURE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP

Malatya Özel Çamlıca Okulları'nda Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure Günü etkinliğine veliler büyük ilgi gösterdi.

 

MACİT: UYUŞTURUCU TEHDİT EDİYOR

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimin açılışında konuşan Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, ilgili tüm kurumların personeline ‘Bağımlılık Yapan Maddelerin Arzıyla Mücadele Eğitimi' verileceğini anımsattı.

MALATYA'DAN YARDIM ELİ

Anadolu Selçuklu Ocaklarının girişimi ile toplanan yardım malzemelerini taşıyan konvoy, Türk Kızılayı'nın aracılığı Suriye'nin Afin ve El-Bab bölgesine doğru dualarla yola çıktı.

 

NEDİM TÜRK'TEN BİR BAŞARI DAHA

Balkan Taekwondo Şampiyonası, Bulgaristan'ın Samokov kentinde 11 ülkeden 753 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye, şampiyonaya gençler kategorisinde 24, büyükler kategorisinde ise 12 sporcu ile katıldı. Türkiye, şampiyonayı 15 altın, 9 gümüş ve 7 bronz madalya ile tamamladı. Ay-yıldızlı sporcular gençler kategorisinde 9'u altın, 7'si gümüş ve 3'ü bronz olmak üzere 19, büyükler kategorisinde ise 6'sı altın, 2'si gümüş ve 4'ü bronz olmak üzere 12 madalya elde etti. Türkiye, hem büyüklerde hem de gençlerde takım halinde şampiyon olmayı başardı. Şampiyonaya sadece iki kategoride katılan Türkiye, tüm kategorilerin hesap edildiği genel sıralamada ise Balkan 2'ncisi oldu. Malatya'dan Nedim Türk milli takım antrenörü olarak bu şampiyonada başarısını tekrar kanıtladı.

GALATASARAY KAFİLESİ İLİMİZDE

THY'e ait özel bir uçakla akşam saatlerinde Malatya Erhaç Havalanı'na iniş yapan Galatasaray kafilesi yoğun ilgi gördü. Uçağın iniş saatinden saatler önce havalanına gelen taraftarların coşkulu tezahüratları arasında takım otobüsüne binen sarı-kırmızılı ekipte oyuncular bazı taraftarların da fotoğraf çekme taleplerini geri çevirmedi.

VEFAT EDENLER

Malatya'da 21 Eylül günü 3 kişi hayatını kaybetti.

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!