dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2508.8
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64427.85$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da trenin kamyonete çarpması soncu 1 kişi yaralandı. *** Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt ilçesi Şeyh Bayram Mahallesi Hasanbey Caddesi üzerindeki bir iş yerinde M.İ. ile ismi henüz öğrenilemeyen şahıs arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada M.İ. açılan ateş sonucunda yaralanırken, olayı gerçekleştiren şüpheli kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaçan şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı. ***  Malatya'da hastane bahçesindeki yılan kısa süreli paniğe neden oldu. İtfaiye görevlilerince yakalanan yılan doğaya salındı.  ***  Balık fiyatlarının hayli yüksek olması nedeniyle satışlarda durgunluk hakim. tavuk etini sollayan balık fiyatlarında, hem vatandaş hem de satıcılar fiyatların düşmesini bekliyor.  *** 25 - 28 Eylül tarihleri arasında Merinos AKKM Fuaye alanında düzenlenen fuarın en gözde standlarından biri de , Akçadağ Belediyesi'nin tanıtım standı oldu. Akçadağ'ın güzelliklerini Bursa'da tanıtan Akçadağ Belediyesi, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Akçadağ'ın tarihi, kültürü, doğal güzellikleri ve turizmi en güzel şekilde tanıtıldı. Yöresel ikramlarında yapıldığı stanta misafirlere tanıtım broşürleri dağıtıldı. Özellikle Akçadağ'a özgü bir Armut çeşidi olan Akçadağ Armudu gelen misafirlerin beğenisini kazandı.  *** Malatya'da 28 Eylül günü 7 kişi hayatını kaybetti. 

1_2

 

 

TREN KAMYONETE ÇARPTI

Malatya'da trenin kamyonete çarpması soncu 1 kişi yaralandı.

YASAK KALKTI! BALIKLAR TEZGAHTA

Balık fiyatlarının hayli yüksek olması nedeniyle satışlarda durgunluk hakim. tavuk etini sollayan balık fiyatlarında, hem vatandaş hem de satıcılar fiyatların düşmesini bekliyor. 

2 SİLAHLI KAVGA BİRDEN

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt ilçesi Şeyh Bayram Mahallesi Hasanbey Caddesi üzerindeki bir iş yerinde M.İ. ile ismi henüz öğrenilemeyen şahıs arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada M.İ. açılan ateş sonucunda yaralanırken, olayı gerçekleştiren şüpheli kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaçan şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı. 

HASTANEDE YILAN

Malatya'da hastane bahçesindeki yılan kısa süreli paniğe neden oldu. İtfaiye görevlilerince yakalanan yılan doğaya salındı.

KAZGAN: AÇADAĞ'I BURSA'DA TANITTIK

25 - 28 Eylül tarihleri arasında Merinos AKKM Fuaye alanında düzenlenen fuarın en gözde standlarından biri de , Akçadağ Belediyesi'nin tanıtım standı oldu. Akçadağ'ın güzelliklerini Bursa'da tanıtan Akçadağ Belediyesi, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Akçadağ'ın tarihi, kültürü, doğal güzellikleri ve turizmi en güzel şekilde tanıtıldı. Yöresel ikramlarında yapıldığı stanta misafirlere tanıtım broşürleri dağıtıldı. Özellikle Akçadağ'a özgü bir Armut çeşidi olan Akçadağ Armudu gelen misafirlerin beğenisini kazandı. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 28 Eylül günü 7 kişi hayatını kaybetti. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!