dore okulları
Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2389.8
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    61871.42$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 3 puan serisi, bir türlü yüzünün gülmediği İstanbul'da sona erdi. Kasımpaşa'nın konuğu olan Kaplanlar, Fransız Fode Koita'nın golüyle ilk devreyi 1-0 geriye kapatsa da ikinci yarıda Makedon santrforu Adis Jahovic ve Veysel Sarı'nın (kk.) golleriyle 2-1 öne geçti. Ama Koita'nın asistinde, İsveçli Abdul Khalili neticeyi 90+3'te tayin etti: 2-2. 17 puana yükselen Sarı-Siyah-Kırmızılılar, 10 Kasım'da yine deplasmana çıkacak ki, bu kez rakip; İzmir'de Göztepe olacak. Robin Yalçın ile Sergen Yalçın ise kırmızı kart cezalısı... Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasına Alanyaspor (18) ve Fenerbahçe'nin (17) ardında 16 puanla 3'üncü basamakta girmişti. *** Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor maçı sonrası, konuk ekibin soyunma odasında arbede çıktı. Mücadele içinde Kasımpaşalı Veysel Sarı ile Malatyasporlu Adis Jahovic'in tartışması, maç sonuna da yansıdı. Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından Veysel Sarı'nın, konuk ekibin soyunma odasına girdiği ve Jahovic ile yaşadığı tartışmanın arbedeye dönüştüğü öğrenildi. İkili arasında soyunma odasında yaşanan gerginliğe, iki takımın teknik heyetinin de dahil olduğu ve tartışmanın güvenlik görevlileri ile polisin araya girmesiyle son buldu.   *** Memurlar Net ve Son TV'nin haberine göre; Malatya'da 31 Mart Yerel Seçimleri günü seçim sırasında yaşanan kavga ile ilgili açılan dava başladı ama duruşmalar Malatya'dan Kırşehir'e alındı. Davada silahı kimin sıktığına ilişkin bilmece yaşanıyor. Çünkü olayda kullanıldığı iddia edilen iki silah da ortada yok. Birinci silahı firari sanık Mahmut S'nin kullandığı iddia ediliyor. Maktul Hasan Aktaş'ın ayağının dibinde çok sayıda dolu kovan çıkması onun da silah kullandığı şeklinde değerlendiriliyor.   *** Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa, sahasında Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldı.   *** Süper Lig'in 10. haftasında Yeni Malatyaspor, İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin 85. dakikasında hakem Halis Özkahya tarafından kırmızı kart gören Sergen Yalçın'ın yerine basın toplantısında Murat Şahin mücadeleyi değerlendirdi. Şahin, maç içinde ve sonrasında yaşanan olayların futbolun önüne geçtiğini söyleyerek, “Bu akşam burada futbol konuşmak isterdik. Bir sürü olay yaşadık. Maç içinde ve sonrasında ciddi sıkıntılar oldu. Yaşananlar üzücüydü. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak da istemiyorum. Kulüp, gerekli açıklamaya daha sonra yapacaktır” dedi.  *** Malatyalı tiyatro oyuncusu ve yönetmen İbrahim Şahin Uymaz, Soykan meydanında Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amaçlı tiyatro oyunu gerçekleştirdi.   ***  Arguvan Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Türkiye Diyabet Vakfı tarafından Malatya'nın Arguvan ilçesinde, '2020'ye Doğru Diyabet ve Komplikasyonların Tedavisine Güncel Bakış' toplantısı düzenlendi.   *** Sosyal medyada, ‘Vefalı Malatyalılar ve Naif İnsanlar Yurdu' grubunun bazı üyeleri, Malatya'da bulunan bir kafe de bir araya gelerek tanışma etkinliği gerçekleştirdiler.

 

 

1_2

  

2 KIRMIZI VE 4 GOL 'VAR'

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 3 puan serisi, bir türlü yüzünün gülmediği İstanbul'da sona erdi. Kasımpaşa'nın konuğu olan Kaplanlar, Fransız Fode Koita'nın golüyle ilk devreyi 1-0 geriye kapatsa da ikinci yarıda Makedon santrforu Adis Jahovic ve Veysel Sarı'nın (kk.) golleriyle 2-1 öne geçti. Ama Koita'nın asistinde, İsveçli Abdul Khalili neticeyi 90+3'te tayin etti: 2-2. 17 puana yükselen Sarı-Siyah-Kırmızılılar, 10 Kasım'da yine deplasmana çıkacak ki, bu kez rakip; İzmir'de Göztepe olacak. Robin Yalçın ile Sergen Yalçın ise kırmızı kart cezalısı... Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasına Alanyaspor (18) ve Fenerbahçe'nin (17) ardında 16 puanla 3'üncü basamakta girmişti.

MAÇ SONRASI ARBEDE!

Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor maçı sonrası, konuk ekibin soyunma odasında arbede çıktı. Mücadele içinde Kasımpaşalı Veysel Sarı ile Malatyasporlu Adis Jahovic'in tartışması, maç sonuna da yansıdı. Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından Veysel Sarı'nın, konuk ekibin soyunma odasına girdiği ve Jahovic ile yaşadığı tartışmanın arbedeye dönüştüğü öğrenildi. İkili arasında soyunma odasında yaşanan gerginliğe, iki takımın teknik heyetinin de dahil olduğu ve tartışmanın güvenlik görevlileri ile polisin araya girmesiyle son buldu.

MALATYA'DAKİ SEÇİM DAVASINDA SİLAH BİLMECESİ

Memurlar Net ve Son TV'nin haberine göre; Malatya'da 31 Mart Yerel Seçimleri günü seçim sırasında yaşanan kavga ile ilgili açılan dava başladı ama duruşmalar Malatya'dan Kırşehir'e alındı. Davada silahı kimin sıktığına ilişkin bilmece yaşanıyor. Çünkü olayda kullanıldığı iddia edilen iki silah da ortada yok. Birinci silahı firari sanık Mahmut S'nin kullandığı iddia ediliyor. Maktul Hasan Aktaş'ın ayağının dibinde çok sayıda dolu kovan çıkması onun da silah kullandığı şeklinde değerlendiriliyor.

KEMAL ÖZDEŞ: İÇ SAHADA DAHA İYİ OLMALIYIZ

Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa, sahasında Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldı. 

ŞAHİN: BU AKŞAM FUTBOLU KONUŞMAK İSTERDİK

Süper Lig'in 10. haftasında Yeni Malatyaspor, İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin 85. dakikasında hakem Halis Özkahya tarafından kırmızı kart gören Sergen Yalçın'ın yerine basın toplantısında Murat Şahin mücadeleyi değerlendirdi. Şahin, maç içinde ve sonrasında yaşanan olayların futbolun önüne geçtiğini söyleyerek, “Bu akşam burada futbol konuşmak isterdik. Bir sürü olay yaşadık. Maç içinde ve sonrasında ciddi sıkıntılar oldu. Yaşananlar üzücüydü. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak da istemiyorum. Kulüp, gerekli açıklamaya daha sonra yapacaktır” dedi.

MEHMETÇİĞE SELAM OLSUN

Malatyalı tiyatro oyuncusu ve yönetmen İbrahim Şahin Uymaz, Soykan meydanında Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amaçlı tiyatro oyunu gerçekleştirdi.

EN FAZLA MALATYA'DA VAR

Arguvan Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Türkiye Diyabet Vakfı tarafından Malatya'nın Arguvan ilçesinde, '2020'ye Doğru Diyabet ve Komplikasyonların Tedavisine Güncel Bakış' toplantısı düzenlendi. 

SANAL GERÇEK OLDU

Sosyal medyada, ‘Vefalı Malatyalılar ve Naif İnsanlar Yurdu' grubunun bazı üyeleri, Malatya'da bulunan bir kafe de bir araya gelerek tanışma etkinliği gerçekleştirdiler.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!