dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2440.5
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63941.69$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Yeni Malatyaspor'un Ç. Rizespor ile oynadığı maçta takım arkadaşlarının minik Darius adına özel forma hazırlatması ve maç öncesi stat anonsuyla taraftarların alkış ve tezahüratlarla Mina'ya 'yanındayız' mesajı vermesi duygusul anların yaşanmasına neden oldu.  *** Malatya'da ilçe kongreleri ile birlikte kurultay sürecini başlatan CHP'de, Yeşilyurt İlçe kongresinde başkanlığa Hüseyin Mete seçildi.  *** Malatya'da iki kişi arasında yaşanan döner bıçaklı, muştalı kavgada 2 kişi yaralandı. ***  Malatya'da asansör boşluğuna düşen 1 kişi hayatını kaybetti. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Yenihamam Mahallesi'nde meydana geldi.  *** Geçen sezonlarda sahasında 4 büyükler de dahil, rakiplere kolay kolay geçit vermeyen Yeni Malatyaspor, bu sezon ise bu avantajını kullanamıyor. Çaykur Rizespor maçında yaklaşık 6 bin dolayında taraftarın desteğiyle müsabakaya çıkan sarı-kırmızılılar, rakibine yenilerek bu sezon ki üçüncü iç saha mağlubiyetini aldı.  *** AK Parti Malatya Yeşilyurt ilçesi belediye meclis üyeleri istişare kampı düzenlendi.  ***  Malatya Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliği yaptığı, İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneğinin katkı sağladığı 1.Uluslararası Malatya Gastronomi ve Kültür Kongresinde akademisyenler, Malatya ve Yeşilyurt Mutfağının gastronomi dünyasına farklı bir canlılık ve hareketlilik kazandıracak niteliğe sahip olduğunu ifade ettiler.  ***  TOBB tarafından yürütülen akreditasyon denetim sonucunda, C sınıfı belgeye sahip olan MTSO başarılı bulunarak, B sınıfı tam standartlarında hizmet veren odalar arasında yerini aldı.

1_2

 

  

ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞEN ŞAHIS ÖLDÜ

Malatya'da asansör boşluğuna düşen 1 kişi hayatını kaybetti. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Yenihamam Mahallesi'nde meydana geldi. 

MİNA'NIN OĞLU İÇİN TEK YÜREK OLDULAR

Yeni Malatyaspor'un Ç. Rizespor ile oynadığı maçta takım arkadaşlarının minik Darius adına özel forma hazırlatması ve maç öncesi stat anonsuyla taraftarların alkış ve tezahüratlarla Mina'ya 'yanındayız' mesajı vermesi duygusul anların yaşanmasına neden oldu. 

O İLÇEDE HÜSEYİN METE SEÇİLDİ

Malatya'da ilçe kongreleri ile birlikte kurultay sürecini başlatan CHP'de, Yeşilyurt İlçe kongresinde başkanlığa Hüseyin Mete seçildi.

BU KAVGADA YOK YOK!

Malatya'da iki kişi arasında yaşanan döner bıçaklı, muştalı kavgada 2 kişi yaralandı.

İÇ SAHA AVANTAJINI KULLANAMIYORLAR

Geçen sezonlarda sahasında 4 büyükler de dahil, rakiplere kolay kolay geçit vermeyen Yeni Malatyaspor, bu sezon ise bu avantajını kullanamıyor. Çaykur Rizespor maçında yaklaşık 6 bin dolayında taraftarın desteğiyle müsabakaya çıkan sarı-kırmızılılar, rakibine yenilerek bu sezon ki üçüncü iç saha mağlubiyetini aldı. 

MALATYA DÜNYA ÖLÇEĞİNDE BİR MARKA OLUŞTURDU

Malatya'da, "Karaciğer Transplantasyon İmmünolojisi Sempozyumu ve 3. İmmünsupresif Protokolleri Kursu" sona erdi. 

BURASI TÜRKİYE'NİN 9 OKULUNDAN BİRİ

Malatya ve Türkiye'deki nitelikli iş gücü eksikliğini gidermek ve üniversite sanayi iş birliğini ilerletmek için Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan İnönü Üniversitesi Malatya OSB Meslek Yüksekokulu, Türkiye'de ender olan uygulamaya dayalı 3+1 sistemiyle eğitim-öğretim faaliyetlerine yeni binasında devam ediyor. 

KOCA: HERKESE AYNI HİZMET YAPILDI

AK Parti Malatya Yeşilyurt ilçesi belediye meclis üyeleri istişare kampı düzenlendi.

180 BİLDİRİ KİTAP HALİNE GETİRİLECEK

Malatya Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliği yaptığı, İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneğinin katkı sağladığı 1.Uluslararası Malatya Gastronomi ve Kültür Kongresinde akademisyenler, Malatya ve Yeşilyurt Mutfağının gastronomi dünyasına farklı bir canlılık ve hareketlilik kazandıracak niteliğe sahip olduğunu ifade ettiler. 

GÜRKAN GALİBİZ'DE

Vali Galip Demirel Ortaokulu Okul Müdürü Hamit Kapan, Türkçe Öğretmeni Fatma Kargın, Okul Aile Birliğinde Osman Gönültaş ve öğrenciler İrem Ayar ile Salih Akkuş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. 

MTSO ÜST SINIFTA YERİNİ ALDI 

TOBB tarafından yürütülen akreditasyon denetim sonucunda, C sınıfı belgeye sahip olan MTSO başarılı bulunarak, B sınıfı tam standartlarında hizmet veren odalar arasında yerini aldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!