dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.99
  • ALTIN
    2434.1
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64873.87$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Sarsap mevkiinde alacak verecek meselesi yüzünden iki aile arasında başlayan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü.Kavga da 40 yaşındaki Y.D. vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar nedeniyle 2 kişi ise darp sonucunda yaralandı.İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken olaya karıştığı belirlenen E.K. gözaltına alındı.Yaralıların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.  *** Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması adına tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Türkiye Güven Huzur Uygulaması kapsamında Malatya'da da toplam 693 polisin katılımı ile denetimler gerçekleştirildi.  ***  Edinilen bilgilere göre; H.B.'ye ait Sevinç Sokak içerisinde bulunan 2 katlı kerpiç bir evde kazma -kürek sesi duyan komşular eve giderek kapıyı çaldı.Kapı açılmayınca durum polis ekipleri ile aynı sokak içerisinde ikamet eden ev sahibi H.B.'ye bildirildi.  *** Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, yılbaşı tatilinin huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasında güvenlik güçlerine önemli görevler düştüğü belirtildi.  ***  Yeni Malatyaspor'dan yerli otomobil atağı geldi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulüp Başkanımız Adil Gevrek ve yönetim kurulumuzun ortak kararlarıyla Yeni Malatyaspor Kulübü olarak, tanıtımı yapılan ve büyük beğeni kazanan yerli otomobilimizden kulübümüzün kullanımı için 15 adet sipariş verme kararı aldık. Büyük camiamıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi. 

1_2

  

SİLAHLI KAVGA! 3 YARALI

Sarsap mevkiinde alacak verecek meselesi yüzünden iki aile arasında başlayan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü.Kavga da 40 yaşındaki Y.D. vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar nedeniyle 2 kişi ise darp sonucunda yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken olaya karıştığı belirlenen E.K. gözaltına alındı.
Yaralıların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

693 POLİS HER YERİ DİDİK DİDİK ARADI 

Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması adına tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Türkiye Güven Huzur Uygulaması kapsamında Malatya'da da toplam 693 polisin katılımı ile denetimler gerçekleştirildi.

DEFİNE AVCILARI EVİ KÖSTEBEK YUVASINA ÇEVİRDİ

Edinilen bilgilere göre; H.B.'ye ait Sevinç Sokak içerisinde bulunan 2 katlı kerpiç bir evde kazma -kürek sesi duyan komşular eve giderek kapıyı çaldı.Kapı açılmayınca durum polis ekipleri ile aynı sokak içerisinde ikamet eden ev sahibi H.B.'ye bildirildi. 

ONLAR YILBAŞI İÇİN HAZIR

Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, yılbaşı tatilinin huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasında güvenlik güçlerine önemli görevler düştüğü belirtildi.

BATTALGAZİ'MİZE YAKIŞIR

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği yerli otomobilin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafından tanıtılması ile birlikte her kesimden büyük destek aldı. 

15 ADET YERLİ OTOMOBİL ATAĞI 

Yeni Malatyaspor'dan yerli otomobil atağı geldi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulüp Başkanımız Adil Gevrek ve yönetim kurulumuzun ortak kararlarıyla Yeni Malatyaspor Kulübü olarak, tanıtımı yapılan ve büyük beğeni kazanan yerli otomobilimizden kulübümüzün kullanımı için 15 adet sipariş verme kararı aldık. Büyük camiamıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi. 

ÇAKIR: KENTİN TARİHSEL RUHU MUHAFAZA EDİLMELİ 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçenin farklı bölgelerindeki tarihi eserlerin korunması ve muhafaza edilmesine yönelik sürdürülen hizmetler hakkında AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'a geniş kapsamlı bilgiler paylaştı. 

FARKLI BİR PROJE DAHA

‘1. Sınıf Atık Getirme Merkezi' ve ‘ Mobil Geri Dönüşüm' projeleriyle Türkiye'deki bin 359 belediye arasında ilk 5'e giren Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi şimdi de ‘Atmıyoruz, Kazandırıyoruz' sloganıyla yeni bir yarışmaya ev sahipliği yapacak.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 

Edinilen bilgilere göre, Recai Kutan Caddesi üzerinde seyir halinde olan Mahmut T. idaresindeki 44 EZ 646 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 AB 4541 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.Kaza da araç sürücülerinden Mahmut T. ile Fatma T., Mehmet Emin T.,Zeynep T. yaralandı.Yaralılar ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla Turgut Özal Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SERGEN YALÇIN: MAÇTAKİ İKİ GOLÜ DE BİZ ATTIK

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ligin ilk yarısını mağlubiyetle bitirdikleri için üzgün olduklarını belirterek, "İki takım için de çok zor bir müsabaka oldu. Oyunun geneline baktığımızda zorlu bir maçtı. Rakibe çok pozisyon da vermedik. Maçtaki 2 golü de kendimiz attık diyebiliriz. İlk golde çok bariz bir hata yaptık ve topu kalemizde gördük. İkinci golü de çok aradıktan sonra bulduk. Özellikle ikinci yarı 10 kişi kaldıktan sonra takımımız reaksiyon göstermeye başladı ve daha iyi oynadık. Oyunun geneline baktığımız zaman kazanmamız gereken bir maçtı ama maalesef oyun içerisindeki şanssızlıklar yaşadık. Ayrıca 4-5 oyuncumuzun eksikliği nedeniyle sıkıntı yaşadık. O yüzden deplasmanında alınan 1 puan sevindirici diye düşünüyorum. Ligin ilk yarısını iyi bir şekilde bitirdik diyebiliriz. Artık bundan sonra ligin ikinci yarısına bakacağız" ifadelerini kullandı.

MARGARİT: İYİ MÜCADELE ETTİK 

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, Yeni Malatyaspor maçının ardından, 'Güçlü bir rakibe karşı iyi mücadele ettik' dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!