dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63984.024$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Alevi vatandaşlara ait evlerin kapılarını ve duvarlarını işaretledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı. ***  Kaymakam Köroğlu , Yolkoru İlkokulu'nu da ziyaret ederek, öğrencilerin derslerindeki başarıları hakkında okul yönetiminden bilgi aldı. Öğrencilere sorular yönelten ve cevaplar alan Köroğlu, öğrencilere tavsiyelerde de bulundu.  ***  Malatya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezinden alınan bilgiye göre, en fazla kapalı yol Pütürge ilçesinde bulunuyor. Pütürge'de 25, Arapgir'de 15, Kale ve Arguvan'da 4, Battalgazi'de 2 ve Kuluncak'ta 1 olmak üzere toplam 51 köye ulaşım sağlanamıyor.   ***  Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası 03-05 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul'da WOW HOTEL'de Spor Salonunda Ferdi ve Takım Minik Yıldız, Ümit, Genç, 21 Yaş Altı, Büyükler ve Veteran kategorilerinde yapıldı.   ***  Bu sezon sergilediği performans ve attığı 6 golle takımına büyük katkı sunan Bifouma ile masaya oturan sarı - kırmızılı yönetim Kongolu futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.  ***  İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal görevden alınarak, yerine parti genel merkez tarafından Süleyman Sarıbaş atandı. Parti binasında yapılan devri teslim törenine, İyi Parti Eski İl Başkanı Kenan Özdal, atanan başkan Süleyman Sarıbaş ve Yeşilyurt belediye başkan adayı Cem Parlak ve partililer katıldı.

1_2

TÜFENKÇİ: 2020, 2019'DAN DAHA GÜZEL OLACAK 

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, beraberinde, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve partililerle birlikte Yeşilyurt ilçesi Tepeköy ve Topraktepe Mahallelerini ziyaret etti.

İYİ PARTİ'DE GÖREV DEĞİŞİMİ 

İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal görevden alınarak, yerine parti genel merkez tarafından Süleyman Sarıbaş atandı.
Parti binasında yapılan devri teslim törenine, İyi Parti Eski İl Başkanı Kenan Özdal, atanan başkan Süleyman Sarıbaş ve Yeşilyurt belediye başkan adayı Cem Parlak ve partililer katıldı. 

EVLERİ İŞARETLEYEN O ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Alevi vatandaşlara ait evlerin kapılarını ve duvarlarını işaretledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.

KAYMAKAM OKUL DENETLEDİ

Kaymakam Köroğlu , Yolkoru İlkokulu'nu da ziyaret ederek, öğrencilerin derslerindeki başarıları hakkında okul yönetiminden bilgi aldı. Öğrencilere sorular yönelten ve cevaplar alan Köroğlu, öğrencilere tavsiyelerde de bulundu.

51 KIRSAL MAHALLEYE ULAŞILAMIYOR 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezinden alınan bilgiye göre, en fazla kapalı yol Pütürge ilçesinde bulunuyor. Pütürge'de 25, Arapgir'de 15, Kale ve Arguvan'da 4, Battalgazi'de 2 ve Kuluncak'ta 1 olmak üzere toplam 51 köye ulaşım sağlanamıyor.

MİNİK YILDIZLAR GURURUMUZ OLDU 

Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası 03-05 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul'da WOW HOTEL'de Spor Salonunda Ferdi ve Takım Minik Yıldız, Ümit, Genç, 21 Yaş Altı, Büyükler ve Veteran kategorilerinde yapıldı.  

BİFOUMA İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

Bu sezon sergilediği performans ve attığı 6 golle takımına büyük katkı sunan Bifouma ile masaya oturan sarı - kırmızılı yönetim Kongolu futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İLK NÖBETİ BAŞKAN KARADAĞ TUTTU 

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Belediye Başkanı Turan Karadağ, ilk nöbeti kendisi tuttu.
Hekimhan Belediye Hizmet binasına yıllardır tutulan nöbet sistemi 1 Ocak 2020 itibari ile alınan karar ile belediye başkanları ve yardımcıları da dahil oldu.

İYİ PARTİ'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal görevden alınarak, yerine parti genel merkez tarafından Süleyman Sarıbaş atandı.
Parti binasında yapılan devri teslim törenine, İyi Parti Eski İl Başkanı Kenan Özdal, atanan başkan Süleyman Sarıbaş ve Yeşilyurt belediye başkan adayı Cem Parlak ve partililer katıldı.

VEFAT EDENLER 

Malatya'da 4 Ocak günü 13 kişi hayatını kaybetti. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!