dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2413.8
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66323.1$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce, bir ihbarın değerlendirilmesi neticesi Malatya il merkezindeki bir işyerinde arama yapıldı. İş yerinin hiçbir izin belgesi bulunmayan ve ruhsatsız faaliyet gösteren diş muayenesi ve atölye olduğu anlaşıldı.  ***  Küme düşmenin olduğu her iki kategoride Yeni Malatyaspor U19 Takımı son sırada, U17 Takımı ise 19 puanla 12. sırada bulunuyor. Altyapıdan A Takım'a yükselen ve profesyonel olarak farklı takımlara kiralık olarak giden oyuncuların boşluğunu dolduramayan Yeni Malatyaspor altyapısı U19 kategorisinde küme düşmeme mücadelesi veriyor.  ***  Sarı - kırmızılı kulüpte teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda Yiğithan Güveli ve Rahman Buğra Çağıran ile yollarını ayırdığı açıklandı. Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, ikinci devre kamp çalışmaları ve kadrosu hakkında şu ifadelere yer verildi:"Takımımız devre arası kamp çalışmaları için 5.1.2020 tarihinde Antalya Belek'te toplanarak çalışmalarına başlayacak."  ***  Büyükşehir Belediyesi Yol Altyapı ve Koordinasyon Daire Başkanlığından alınan bilgiye gere, Pütürge ilçesi 38, Doğanşehir ilçesi 39, Hekimhan ilçesi 38, Arapgir ilçesi 19, Darende ilçesi 19, Arguvan ilçesi 18,Kale ilçesi 15, Doğanyol ilçesi 10, Kuluncak ilçesi 8, Yazıhan ilçesi 6 ve Yeşilyurt ilçesi 4 olmak üzere toplam 226 kırsal mahalle yolu kar nedeniyle kaplı durumda.   ***  Malatya merkeze mevsimin ilk karı 5 Aralık 2019 tarihinde düşerken, mevsimin ikinci karı da bir ay sonra şehir merkezini beyaza boyadı. Merkezde kar kalındığı yaklaşık 5 santimetreye, yüksek kesimlerde de 10-15 santimetreye ulaştı.  *** Karla mücadele çalışmalarının yanı sıra vatandaşın imdadına da koşan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol açıp hastaların hastaneye gitmelerini sağladı.

1_2

  

BU KADAR OLMAZ DEDİRTTİLER

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce, bir ihbarın değerlendirilmesi neticesi Malatya il merkezindeki bir işyerinde arama yapıldı. İş yerinin hiçbir izin belgesi bulunmayan ve ruhsatsız faaliyet gösteren diş muayenesi ve atölye olduğu anlaşıldı. 

KAPLANLAR KAMPTA 

Küme düşmenin olduğu her iki kategoride Yeni Malatyaspor U19 Takımı son sırada, U17 Takımı ise 19 puanla 12. sırada bulunuyor. Altyapıdan A Takım'a yükselen ve profesyonel olarak farklı takımlara kiralık olarak giden oyuncuların boşluğunu dolduramayan Yeni Malatyaspor altyapısı U19 kategorisinde küme düşmeme mücadelesi veriyor.

O İSİMLERLE YOLLAR AYRILDI 

Sarı - kırmızılı kulüpte teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda Yiğithan Güveli ve Rahman Buğra Çağıran ile yollarını ayırdığı açıklandı. Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, ikinci devre kamp çalışmaları ve kadrosu hakkında şu ifadelere yer verildi:"Takımımız devre arası kamp çalışmaları için 5.1.2020 tarihinde Antalya Belek'te toplanarak çalışmalarına başlayacak."

KAR GEÇİT VERMİYOR 

Büyükşehir Belediyesi Yol Altyapı ve Koordinasyon Daire Başkanlığından alınan bilgiye gere, Pütürge ilçesi 38, Doğanşehir ilçesi 39, Hekimhan ilçesi 38, Arapgir ilçesi 19, Darende ilçesi 19, Arguvan ilçesi 18,Kale ilçesi 15, Doğanyol ilçesi 10, Kuluncak ilçesi 8, Yazıhan ilçesi 6 ve Yeşilyurt ilçesi 4 olmak üzere toplam 226 kırsal mahalle yolu kar nedeniyle kaplı durumda. 

ÖZCAN: 60 YILLIK RÜYAMIZ GERÇEK OLDU 

MTB Başkanı Ramazan Özcan, yerli otomobil üretiminin başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, beş büyük şirket tarafından oluşturan bir konsorsiyum ile Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından geliştirilen yüzde 100 elektrikli yerli otomobil destek verdiklerini belirtip, Türkiye'nin 60 yıllık rüyasının gerçek olduğunu vurguladı.

 MALATYA BEYAZA BÜRÜNDÜ

Malatya merkeze mevsimin ilk karı 5 Aralık 2019 tarihinde düşerken, mevsimin ikinci karı da bir ay sonra şehir merkezini beyaza boyadı. Merkezde kar kalındığı yaklaşık 5 santimetreye, yüksek kesimlerde de 10-15 santimetreye ulaştı.

HASTALARIN İMDADINA EKİPLER YETİŞTİ 

Karla mücadele çalışmalarının yanı sıra vatandaşın imdadına da koşan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol açıp hastaların hastaneye gitmelerini sağladı.

ONLAR ÇALIŞIRKEN BAŞKAN ÇINAR BAKLAVA İKRAM ETTİ

Yeşilyurt'ta ulaşımda herhangi bir problem oluşmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, meteoroloji verilerini takip ederek karın yağma saatlerinde çalışma alanlarını genişletti. 

MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI DÜZENLENDİ

Malatya'nın Darende İlçe Belediyesi MHP li Meclis Üyelerinden geçtiğimiz günlerde vefat eden Hulusi Tokgöz için Darende Ülkü ocakları tarafından Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. 

KAHTALI: BURASI CAZİBE MERKEZİNE DÖNÜŞECEK

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Milletvekili Kahtalı ile beraberindeki heyete restorasyon çalışmaları hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

JANDARMA ŞEFKATİ

Malatya'nın Arguvan ilçe Jandarma Komutanlığı personeli, Hakverdi Mahallesi diğer bazı mahaller çevresinde yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulamayan av ve yaban hayvanları için doğaya yem bıraktılar.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!