dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2434.9
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64136.16$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Doğanşehir ilçe kara yolu Kelhalil Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Şerif Canpolat yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, bilinmeyen bir nerenle devrilerek takla attı.Kaza sonucu, sürücü Şerif Canpolat ile otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alandılar. ***  Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, üniversitenin mevcut arsayı vermek istemediğini, bu durumda projenin hayata geçirilmesinin zora girdiğini ifade etti.  ***   Battalgazi Belediyesi Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarının sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Güder, muhtarların görevinin önemine vurgu yaptı. Mahallelerin imar, yol, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi konuların ele alındığı toplantıda Başkan Güder, mevcut sorunların biran önce giderilmesine yönelik gerekli çalışmaların yapılması konusunda birim müdürlerine talimat verdi. Toplantının devamında tek tek söz alan mahalle muhtarları, Başkan Güder'e yapılan ve yapılacak hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.  ***  Antalya'da takımın kampında kulüp televizyonuna açıklamada bulunan Yalçınkaya, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi. Antalya'da verimli bir kamp süreci geçirdiklerini belirten Yalçınkaya, “Ligin ilk yarısında yaşadığımız bazı şanssızlıklar ve hakem kaynaklı hatalardan dolayı puanlar kaybettik. Aslında bakıldığında genel olarak kötü bir görüntü ortaya koymadık. Ancak istediğimiz puanla da bitiremedik ilk yarıyı. Hedefimiz ikinci yarı toplayacağımız puanlarla geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Avrupa'ya gitmek. Bunu başarabilecek bir kadromuz var. Yapacağımız takviyelerle de daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum. Antalya'da verimli bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Lig öncesinde kupada Sivasspor ile bir maçımız var. Bu maçı kazanıp ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz" diye konuştu.  ***  Doğa Koruma ve Milli Parklar Malatya Şubesi tarafından, her kış olduğu gibi bu kış mevsiminde de doğaya yem bırakma çalışması yapıldı. Ekipler, karla kaplı yüksek rakımlı bölgelerde yaban hayvanların uğrak yerleri olarak belirlenen noktalara buğday bıraktı.

1_2

  

GEVREK: ARSA ANLAŞMAZLIĞI PROJEYİ ZORA SOKTU 

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, üniversitenin mevcut arsayı vermek istemediğini, bu durumda projenin hayata geçirilmesinin zora girdiğini ifade etti. 

GÜDER: BİR EKMEĞİN HESABINI YAPIYORUZ

Battalgazi Belediyesi Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarının sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Güder, muhtarların görevinin önemine vurgu yaptı. Mahallelerin imar, yol, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi konuların ele alındığı toplantıda Başkan Güder, mevcut sorunların biran önce giderilmesine yönelik gerekli çalışmaların yapılması konusunda birim müdürlerine talimat verdi. Toplantının devamında tek tek söz alan mahalle muhtarları, Başkan Güder'e yapılan ve yapılacak hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

GUİLHERME TRANSFERİ SUYA MI DÜŞECEK? 

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Guilherme'nin Beşiktaş'a transferine ilişkin çeşitli haberler çıktı. Transferle ilgili gerçek bilgiler merak edilir oldu. Malatyatime'ın edindiği bilgiler, söz konusu haberlere ışık tutacak nitelikte oldu. Kulüp yöneticilerinden alınan bilgilere ve haber merkezimize ulaşan detaylara göre henüz bitmiş bir olay yok. Kamuoyu tarafından merak edilen sorulara BtcTurk Yeni Malatyaspor yöneticileri tarafından da açıklık getirildi.  

YALÇINKAYA: HER ŞEYİN FARKLI OLACAĞI İNANCINDAYIM 

Antalya'da takımın kampında kulüp televizyonuna açıklamada bulunan Yalçınkaya, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi. Antalya'da verimli bir kamp süreci geçirdiklerini belirten Yalçınkaya, “Ligin ilk yarısında yaşadığımız bazı şanssızlıklar ve hakem kaynaklı hatalardan dolayı puanlar kaybettik. Aslında bakıldığında genel olarak kötü bir görüntü ortaya koymadık. Ancak istediğimiz puanla da bitiremedik ilk yarıyı. Hedefimiz ikinci yarı toplayacağımız puanlarla geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Avrupa'ya gitmek. Bunu başarabilecek bir kadromuz var. Yapacağımız takviyelerle de daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum. Antalya'da verimli bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Lig öncesinde kupada Sivasspor ile bir maçımız var. Bu maçı kazanıp ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz" diye konuştu. 

ONLAR UNUTULMADI 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Malatya Şubesi tarafından, her kış olduğu gibi bu kış mevsiminde de doğaya yem bırakma çalışması yapıldı. Ekipler, karla kaplı yüksek rakımlı bölgelerde yaban hayvanların uğrak yerleri olarak belirlenen noktalara buğday bıraktı.

OTOMOBİL TAKLA ATTI!

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Doğanşehir ilçe kara yolu Kelhalil Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Şerif Canpolat yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, bilinmeyen bir nerenle devrilerek takla attı.Kaza sonucu, sürücü Şerif Canpolat ile otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alandılar.

6 YILDA 253 METRUK EV YIKILDI 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, tehlike arz eden 3 metruk binanın yıkımına başladı. Böylelikle 6 yıl içerisinde toplam 253 metruk evin yıkımı gerçekleştirilmiş oldu. 

YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Malatya'dan İdliblilere, yardım tırı gönderildi. İyilik Derneği Malatya Temsilcisi Nihat Erkuş, gönderilen yardımla ilgili yaptığı açıklamada, “Son zamanlarda yaşanan sıkıntılardan dolayı evlerinden ayrılmak zorunda kalıp sınırlarımızdaki güvenli bölgelere gelen, maalesef barınacak yerleri olmayan, çamur içerisinde, yaşam mücadelesi veren İdlibli kardeşlerimizin dertlerine bir nebze çare olmak için on beş gün arayla ikinci gıda ve insani yardım tırımızı gönderiyoruz. Bu çalışma kapsamında Malatyalı kardeşlerimiz İdlib'ten göç etmek zorunda bırakılan İdlibliler için seferber oldu ve elhamdülillah on beş gün içinde ikinci tırımız 400 gıda kolisi 500 battaniye 600 çift çocuk çizmesi ve kışlık elbise ile bugün yola çıkıyor. Öncelikle iyilik Derneği adına mazluma ve darda kalmışa her daim elini uzatıp çare olan Malatya'mızın güzel insanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

BEŞİKTAŞ GUİLHERME TRANSFERİNİ BİTİRDİ

Transfer çalışmaları için TFF'ye başvuran ve faiz indirimi için talepte bulunan Beşiktaş, TFF'den dün çıkan ret kararı sonrasında planlamada değişikliğe gitti. 

YARIŞMA VAR!

Malatya'da okullar arası atık pil toplama, atık yağ toplama ve sıfır atık konulu karikatür ile resim yarışmaları düzenlenecek.

İLK YARI SONA ERDİ

A grubunda zirveyi yakından ilgilendiren maçta Darendespor ile Hekimhan Girmanaspor 1-1 berabere kalarak zirve yarışını sürdürdü.
Darendespor kendi saha ve seyircisi önünde Hekimhan Girmana ile 1-1 berabere kalarak ligin ilk yarısını 16 puanla ikinci sırada tamamladı. Baştan sona çekişme ve mücadele içinde, seyir zevki üst düzey bir müsabaka olarak geçen karşılama karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!