dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2435.8
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66792.91$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

BtcTürk Yeni Malatyaspor'da önceki gün sürpriz Sergen Yalçın gelişmesi yaşandı. Başkan Adil Gevrek, karşılıklı anlaşarak ve dostça ayrıldıklarını açıkladı. En çok merak edilen konulardan biri de teknik adamla Yeni Malatyaspor'un yollarının neden ayrıldığı oldu. Özellikle taraftarlar tarafından merak edilen bu soruya başkan Adil Gevrek yaptığı açıklamalarla noktayı koydu. *** Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Sivasspor'a 4-0 yenilerek tur şansını zora sokan Yeni Malatyaspor'daki kötü gidişat taraftarı üzerken, yönetimin Sergen Yalçın ile yolları ayırması camiada büyük yankı uyandırdı.  ***  Malatya, Elazığ ve Tunceli illerini kapsayan Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bölge Müdürü Kenan Doğan, bölgelerine bağlı illerde toplamda 129 taşınmaz tarihi kültür varlığı ile yaklaşık 300 taşınır kültür varlığının bulunduğunu ifade etti.  ***  MTSO organizasyonluğunda Türk Savunma Sanayisinin önemli omurgalarından biri olan ASELSAN'a ziyaret gerçekleştirildi.  ***  Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.  ***  Akçadağ Belediyesi tarafından çevre kirliliğinin göstergesi olan sera gazının ölçümü yapıldı. Bir yıl boyunca süren ölçümler neticesinde ‘Akçadağ'ın Kentsel Karbon Ayak İzi Envanter Analizi El Kitabı' hazırlandı.  ***  Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından sürdürülen ‘Halk Elinde Islah' projesi kapsamında birlik binasında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

1_2

  

ERDOĞAN MALATYA STANDINI GEZDİ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da organize edilen Kongre ve Sergide, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi standını gezdi.

OKULLAR MERCEK ALTINDA 

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. 

ŞOK AYRILIĞIN PERDE ARKASI 

BtcTürk Yeni Malatyaspor'da önceki gün sürpriz Sergen Yalçın gelişmesi yaşandı. Başkan Adil Gevrek, karşılıklı anlaşarak ve dostça ayrıldıklarını açıkladı. En çok merak edilen konulardan biri de teknik adamla Yeni Malatyaspor'un yollarının neden ayrıldığı oldu. Özellikle taraftarlar tarafından merak edilen bu soruya başkan Adil Gevrek yaptığı açıklamalarla noktayı koydu. 

O ESERLER İÇİN 8 MİYON TL HARCANDI 

Malatya, Elazığ ve Tunceli illerini kapsayan Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bölge Müdürü Kenan Doğan, bölgelerine bağlı illerde toplamda 129 taşınmaz tarihi kültür varlığı ile yaklaşık 300 taşınır kültür varlığının bulunduğunu ifade etti. 

RAVCI KOLLARI SIVADI 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Sivasspor'a 4-0 yenilerek tur şansını zora sokan Yeni Malatyaspor'daki kötü gidişat taraftarı üzerken, yönetimin Sergen Yalçın ile yolları ayırması camiada büyük yankı uyandırdı.

MTSO İLE ASELSAN İŞ BİRLİĞİ BAŞLIYOR 

MTSO organizasyonluğunda Türk Savunma Sanayisinin önemli omurgalarından biri olan ASELSAN'a ziyaret gerçekleştirildi.

TÜFENKÇİ: 2020 YILINDA DA İLK GÜNÜ AŞKLA DEVAM EDECEĞİZ

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2019 yılı değerlendirme toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Bülent Tüfenkci, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde kabinenin ilk icraatlarının değerlendirildiğini söyledi. Bunun çok önemli olduğunu belirten Tüfenkci, “Baktığınızda eğitimde, sağlıkta, ekonomide çok önemli mesafeler kat edildiğini görüyoruz. Ekonomide ihracatın artmış olması, yine ihracat rakamlarına baktığımız da 180 milyar TL'nin üzerine çıkılması, cari açığın azalması, Türkiye'nin ihracatı arttıran dünyada 50 ülke arasında 7'inci sırada olması, mutlak değerlerde 5'inci sırada olması bu önemli bir kazanım” dedi. 

'KARBON AYAK İZİ' ÇIKARILDI 

Akçadağ Belediyesi tarafından çevre kirliliğinin göstergesi olan sera gazının ölçümü yapıldı. Bir yıl boyunca süren ölçümler neticesinde ‘Akçadağ'ın Kentsel Karbon Ayak İzi Envanter Analizi El Kitabı' hazırlandı.

AKIN: KÜPELEME İŞLEMLERİ YAPILMALI 

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından sürdürülen ‘Halk Elinde Islah' projesi kapsamında birlik binasında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 16 Ocak günü 10 kişi hayatını kayebtti. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!