dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63891.729$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Sarı kırmızılı taraftarlar duyarlı bir davranışa imza atarak karaciğer nakli için sıra bekleyen çocukları hastanede ziyaret etti. Ziyarette çocuklara Yeni Malatyaspor atkısının yanı sıra çeşitli oyuncaklar da hediye edildi.  *** Malatya Emlak Komisyoncuları Odası tarafından organize edilen istişare toplantısı Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.   ***  Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan'ın katımlıyla bir istişare toplantısı düzenlenerek, 6.8'lik Elazığ depreminin ardından Malatya'da en fazla etkilenen Battalgazi, Pütürge ve Doğanyol ilçelerindeki son durum masaya yatırıldı.
Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan ve yaklaşık 2.5 saat süren toplantıda, depremden zarar gören ilçelerdeki yapılan çalışmalar ve yapılacak olan yatırımlar ele alındı.  ***  Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan istihbari çalışmalar sonucunda , uyuşturucu ile mücadele kapsamında gözaltına alınan ve Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 7 şüpheli mahkemece tutuklandı.   ***  Altıntaç Düğün Salonunda, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, AK Parti Battalgazi ilçe Başkanı Basri Kahveci ile Battalgazi İlçesine bağlı 20 civarındaki mahalle muhtarının katılımı ile toplantı düzenlendi.  ***  Malatya Valiliğinden alınan bilgiye göre, 24 Ocak depremi sonrasında hasar tespiti yapan ekiplerin verdiği rapora göre, 16 Şubat 2020 tarihi itibariyle acil yıkılacak 286 bina, 588 bağımsız bölüm bulunuyor.  ***

1_2

  

NAKİL OLMAYI BEKLEYEN ÇOCUKLARA MORAL 

Sarı kırmızılı taraftarlar duyarlı bir davranışa imza atarak karaciğer nakli için sıra bekleyen çocukları hastanede ziyaret etti. Ziyarette çocuklara Yeni Malatyaspor atkısının yanı sıra çeşitli oyuncaklar da hediye edildi.

TÜFENKCİ: KONUTLARIN YERLERİ BELİRLENDİ 

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası tarafından organize edilen istişare toplantısı Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül ile vatandaşlar katıldı.

SUVER: 5 BİN KONUT YAPILACAK 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan'ın katımlıyla bir istişare toplantısı düzenlenerek, 6.8'lik Elazığ depreminin ardından Malatya'da en fazla etkilenen Battalgazi, Pütürge ve Doğanyol ilçelerindeki son durum masaya yatırıldı.
Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan ve yaklaşık 2.5 saat süren toplantıda, depremden zarar gören ilçelerdeki yapılan çalışmalar ve yapılacak olan yatırımlar ele alındı.

7 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI 

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan istihbari çalışmalar sonucunda , uyuşturucu ile mücadele kapsamında gözaltına alınan ve Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 7 şüpheli mahkemece tutuklandı.

O GÖLET İÇİN ÖDENEK SÖZÜ!

Altıntaç Düğün Salonunda, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, AK Parti Battalgazi ilçe Başkanı Basri Kahveci ile Battalgazi İlçesine bağlı 20 civarındaki mahalle muhtarının katılımı ile toplantı düzenlendi.

ACİL YIKILMAYI BEKLEYEN KAÇ BİNA VAR?

Malatya Valiliğinden alınan bilgiye göre, 24 Ocak depremi sonrasında hasar tespiti yapan ekiplerin verdiği rapora göre, 16 Şubat 2020 tarihi itibariyle acil yıkılacak 286 bina, 588 bağımsız bölüm bulunuyor.

MÜSABAKALAR TAMAMLANDI 

 Merkez Spor Salonunda yapılan müsabakaları birbirinden çekişmeli geçerken, spor severler büyük heyecan yaşadı. Müsabakalardan sonra yapılan ödül töreninde sporculara kupa, madalya ve başarı belgeleri Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen tarafından verildi. 

ÇINAR: YEŞİLYURT DAHA FAZLA BÜYÜYECEK 

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt, ödüllü ve örnek yatırımlarla daha fazla büyüyecek” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Derneği (BİLSAM) Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, Yeşilyurt'u 2023 vizyonuna ulaştıracak yeni dönem yatırımları hakkında bilgilendirdi.

ACİL SAĞLIKÇILAR EĞİTİMDE

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim salonunda gerçekleştirilen Temel Modül Eğitimlerini, Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Birimi 4. Bölge Eğitim Koordinatörü Dr. Esin İnce ve Eğitmenler Senem Parlak, Orkun Karakılıç, Serkan Kablan, Ferhan Dumlupınar ve Ekrem Kokargül verdi. 

ASLAN: GÜZEL HİZMETLERDE BULUNACAĞIZ

Akçadağ'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ilçe kongresinde Ali Aslan yeniden başkan seçilirken, partinin Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları da belirlendi. 

GÜRKAN: BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ

Ziyarette kısa bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Cumhur İttifakı süresince iyi bir birliktelik oluştuğunu belirterek, “Atanmamızdan sonra bir takım ziyaretlerde bulunmuştuk. Büyükşehir Belediyemizi'de ziyaret etmiştik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'da bugün iadeyi ziyarette bulundu. Sağ olsun Başkanımız bu ziyaretiyle bizleri mutlu etti. Çalışkan, Malatya'yı seven, abimiz Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanındayız. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!