dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2426.9
  • BIST
    9704.79
  • BTC
    66147.82$

Günün Özeti


Altın fiyatları, kötüleşmekte olan ekonomik verilerin koronavirüs pandemisinin büyümeye verdiği hasarın uzun süreceği endişelerini güçlendirmesi sonrası güçlü konumunu sürdürdü.Gram altın güne yükselişle başlamasının ardından 394 liradan alıcı buluyor. Çeyrek altın 645 lira, Cumhuriyet altını da 2.573 liradan satılıyor. Çeyrek altın 645 lira, Cumhuriyet altını da 2.573 liradan satılıyor. Dolar kuru şu dakikalarda 7.21 TL seviyesinde hareket ederken, Euro fiyatları ise 7.80 TL seviyelerinde bulunuyor
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

MALATYA'DA YASAK OLMAYACAK!

Malatya'da sokağa çıkma kısıtlamasının olmayacağı bildirildi. Genelgeyle, 'Şehir giriş/çıkış tedbirleri' Genelgesi kapsamında daha önce seyahat kısıtlaması kaldırılan Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla illerinde sokağa çıkma kısıtlaması da kaldırıldı.

 BİRDİŞLİ: MUTLAKA DİL ÖĞRENİN

Malatya İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Fikret Birdişli, Uluslararası İlişkiler öğrencilerine tavsiyelerde bulunarak mutlaka dil öğrenmeleri gerektiğini vurguladı.

 KOCA YÜREKLİ ÖĞRETMENLER!

Battalgazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim faaliyetlerini yürüten Akşemseddin İşitme Engelliler Okulu idareci ve öğretmenleri, ülkenin içerisinden geçtiği bu zor zamanlarda öğrencilerin yüreğine dokunuyor.

 BİR ZANLI KISKIVRAK

Malatya'da 3 bin kök kenevir bitkisi ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, olayla ilgili bir zanlı yakalandı.

 BEYAZ ÖNLÜKLÜLERDEN KAN BAĞIŞI

Yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadelede örnek görev ifa eden sağlık çalışanları bu kez de Kızılay'ın kan kampanyasına duyarlılık gösterip kan bağışı yaptı.

 FİDANLIK ALANI YENİLENİYOR!

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait Tepeköy mahallesindeki Fidanlık Alanı, park alanlarının düzenlemesi, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını daha akıcı ve hızlı bir şekilde hayata geçirmek adına yenileme ve revizyon çalışmalarına tabi tutuldu.

 HEDİYELER JANDARMADAN

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde Jandarma Trafik Timleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkması yasak olan çocukları evlerinde ziyaret edip, çeşitli hediyeler verdi.

 DOĞAL ÜRÜNLER ÜRETİLİYOR

Malatya'da genç bir çiftçi, doğal olarak Nane Yağı, Kekik Yağı ve Portakal Yağı üretmeye başladı.

 GÜRKAN: YOLUMUZ 35 METRE GENİŞLİĞİNDE AÇILIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe Yeşilyurt Tecde Mahallesini Bostanbaşı Mahallesine bağlayacak yol projesinde sona yaklaştı. 1.3 kilometre uzunluğunda 35 metre genişliğindeki yol projesi Altın Kayısı Bulvarını, Bosna Caddesiyle birleştirecek.

 GÜDER: MASKELERİ TESLİM ETTİK

Malatya'nın Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi'yi ziyaret ederek, fırıncı esnafına maske dağıttı. 

 AÇILIŞA HAZIRLANIYORLAR!

 Yeşilyurt'ta açılış için hazırlanan güzellik salonları dezenfekte ediliyor

 MERCAN: BU DURUMU FIRSATA ÇEVİRİN

Liselere Giriş Sınavı ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı tarihlerinin açıklanması ile öğrencilerde heyecan başlarken, uzmanlar öğrencilerin kriz gibi görünen bu durumu fırsata çevirmeleri için önemli önerilerde bulundu. 

 TALEPLER DEĞERLENDİRİLDİ

 Köy Konut Projeleri değerlendirme toplantısı yapıldı.

 GEVREK: LİGLERİN BAŞLATILMASINA SICAK BAKILMIYOR

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, lige dönüş kararıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, 'Biz lig başlamasın demiyoruz, doğru zamanda başlasın diyoruz. Birkaç kulüp değil, kulüplerin geneline yakını bu süreçte liglerin başlatılmasına sıcak bakmıyor' dedi.

 TOPLANMA TARİHİ 11 MAYIS'A ALINDI

Koronavirüs sürecinde bir kısmı evinde, bir kısmı ise Nurettin Soykan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı futbolcuların 11 Mayıs Pazartesi günü kamp çalışmaları için toplanacakları belirtildi.

 DÖNÜŞ HAZIRLIĞI BAŞLADI

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor lige dönüş tarihinin belli olmasının ardından önümüzdeki hafta Malatya'da toplanma kararı aldı.

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 7 Mayıs günü 5 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

Altın fiyatları, kötüleşmekte olan ekonomik verilerin koronavirüs pandemisinin büyümeye verdiği hasarın uzun süreceği endişelerini güçlendirmesi sonrası güçlü konumunu sürdürdü.Gram altın güne yükselişle başlamasının ardından 394 liradan alıcı buluyor. Çeyrek altın 645 lira, Cumhuriyet altını da 2.573 liradan satılıyor. Çeyrek altın 645 lira, Cumhuriyet altını da 2.573 liradan satılıyor. Dolar kuru 7.21 TL seviyesinde hareket ederken, Euro fiyatları ise 7.80 TL seviyelerinde bulunuyor.

HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 20 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!