dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2324.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70850.81$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

 

BENTLİ: VİRÜSTEN TAMAMEN KURTULMADIK

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında bazı kısıtlamaların gevşetilmesinden sonra, “Henüz virüs ilimizi tamamen terk etmedi” diyerek vatandaşları uyarıp, tedbirin elden bırakılmamasını istedi.

 BİRDİŞLİ: HÜMANİZM GÜÇLENEBİLİR

Malatya İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler bölümü öğretim görevlisi Doç.Dr. Fikret BİRDİŞLİ'nin Moderatörlüğünde düzenlenen programda koronavirüs gündemine dair çeşitli konular ele alındı. 

 YOĞUN BAKIMDA HASTA KALMADI

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakımında COVID-19 hastası kalmadı.

 278 KİŞİ DAHA MEMLEKETLERİNE YOLLANDI

Korona virüs salgını nedeniyle Cezayir ve Azerbaycan'dan Türkiye'ye getirilen 278 kişinin Malatya'daki karantina süresi sona erdi.

 7 İLÇEDE ZİRAİ DON TEHLİKESİ

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından Malatya bölgesinde kuvvetli yağış uyarısı yapılıp, yer yer dolu hadisesinin görülmesi ve yıldırım düşmesine karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

 GÜRKAN: HER KESİMDEN İNSANA ULAŞIYORUZ

Malatya Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Toptaş beraberinde bazı oda yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

ÇINAR: GEREKEN DESTEĞİ VERİYORUZ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü kapılarını yeniden müşterilerine açacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında devam eden ilaçlama ve temizlik çalışmalarını yerinde takip ederek, esnaflara maske ve el dezenfektanı hediye etti.

 DAVULCULAR İŞ BAŞINDA

Malatya'da Ramazan davulcuları, Ramazan ayının ortasından sonra ortaya çıktı.

 SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST!

Malatya'da bir iş yeri sahibi korona virüs salgınında ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarına balık ikramında bulundu.

 SONUÇLAR NEGATİF ÇIKTI

Yeni Malatyaspor'da futbolculara, altyapı antrenörlerine ve kulüp çalışanlarına yapılan korona virüs test sonuçlarının negatif çıktığı açıklandı.

 VEFAT EDENLER

 Malatya'da 9 Mayıs günü 5 kişi hayatını kaybetti.

PİYASALAR 

9 Mayıs 2020 Cumartesi günü çeyrek altın 621 TL'den alınırken satış fiyatı ise 636 TL seviyelerinde yer alıyor. Gram altının düşmesinin ardından yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden olan cumhuriyet altını da 2 bin 500 TL'nin altına geriledi. Hafta sonunun ilk gününde cumhuriyet altını 2 bin 480 TL'den alınıp 2 bin 537 TL'den satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 703 Dolar üzerinden işlem görüyor. 9 Mayıs 2020 Cumartesi günü Dolar'ın 7,08 TL olduğu aynı dakikalarda Euro kuru ise 7,69 TL seviyelerinde bulunuyor.

HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 19 derece olacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!