dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2440.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    64025.09$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

GELİŞMİŞ ÜLKE DENİLİYOR AMA MASKE BULAMADIK!...

Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD)'ın dijital sohbetler serisi devam ediyor. İlk Türk vatandaşı olarak ABD'de belediye başkanlığı görevine seçilen Arapgirli hemşerimiz Tayfun Selen, Genç MİAD Yürütme Kurulu Başkan Vekili Murat Güler'in moderatörlüğündeki telekonferansın konuğu oldu.

 COVİD-19 TESPİT EDİLEN BERBERLER KAPATILDI

Malatya'da, çalışanlarda Covid-19 tespit edilen 3 berber kapatıldı.

MÜŞTERİLER TAKİP ALTINDA

Malatya Sağlık Müdürlüğü tarafından kuaför ve güzellik merkezleri çalışanlarına yapılan korona virüs testinde enfekte olduğu belirlenen 3 berberden birinin Hekimhan ilçesinde olduğu öğrenilirken, berber ile temas eden müşteriler ise sağlık ekipleri tarafından yakın takibe alındı.

 AKBIYIK'IN ACI GÜNÜ!

Malatyalı olan Hakkari Valisi İdris Akbıyık'ın kayınpederi Nazım Şahin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 İZİN SAATİ DEĞİŞTİ!

Hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla pazar günü 65 yaş ve üzerindekilerin sokağa çıkma saati 12.00-18.00 şeklinde değiştirildi.

 CEZA YAĞDI!

Malatya'da 9 saat süren güven huzur operasyonunda, 32 bin 118 TL para cezası kesildi.

 GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) Üyesi Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, 250. ÜAK toplantısına katıldı.

 GÜDER: SALDIRILARI KINIYORUZ

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Battalgazi Vefa Sosyal Destek Grubu'nu ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bu ziyarette Başkan Güder, Van'da Vefa Sosyal Destek Grubu ve son olarak ta Adana'daki Vefa Sosyal Destek Grubu personellerine yapılan saldırıları kınadı.

 HEP AYNI YÖNTEMLE…

Kendisini belediye görevlisi diye tanıtıp hırsızlık yaptı. Şahsın aynı yöntemlerle gezerek çevre illerde ikametten hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edildi.

 SICAKLAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Malatya'da mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının Perşembe gününe kadar devam etmesi beklendiği açıklandı.

ÖZDEMİR: BÜTÜN KULÜPLER UYMAK ZORUNDA

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, sağlık çerçevesinde liglerin ne yapıp, ne edip tamamlamak istediklerini belirterek, maçların oynanmama ihtimalini düşünmediklerini söyledi.

VEFAT EDENLER

Malatya'da 16 Mayıs günü 9 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

 Altın fiyatları yeni haftaya girmeden önce yatırımcılar ve hediye olarak almak isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. Özelikle altının gram fiyatı ve vatandaşların gözdesi çeyrek altındaki son durum ve güncel fiyat bilgisi merak ediliyor. 

Çeyrek Altın: 635 Lira

Gram Altın: 386 Lira

Yarım Altın: bin 269 Lira

Cumhuriyet Altın: 2 bin 533 Lira

 HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da hava yarın 29 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!