dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.57
  • ALTIN
    2476.3
  • BIST
    9550.99
  • BTC
    62394.44$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

KOCASINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

 Malatya'da iddiaya göre eşinden şiddet gören bir kadın, kendisini darp etmeye çalışan kocasını bıçaklayarak öldürdü. Edinilen bilgiye göre olay, Yeşilyurt ilçesi Karagöz Caddesi'nde dün gece meydana geldi.

 KAÇAN ŞOFÖR VİCDAN YAPINCA TESLİM OLDU

 Malatya'da trafik ışıklarında bir çocuğa otomobil çarptı. Kazada çocuk ağır yaralanırken, olay yerinden kaçan sürücü daha sonra polise teslim oldu.Kaza, Malatya-Elazığ karayolu Çöşnük Kavşağı'nda meydana geldi.

 PANDEMİ KARŞISINDA AB VE ALMANYA'NIN TUTUMU

 İnönü Üniversitesi Stratejik Araştırma Merkezi (İNUSAM) ve Uluslararası Politika ve Güvenlik Dergisi (IJPS) işbirliğiyle düzenlenen on-line söyleşide korona Pandemisi karşısında Almanya ve Avrupa Birliğinin tutumları ve karşılaştıkları durum tartışıldı.

 BAYRAM SADE BİR TÖRENLE KUTLANDI

Malatya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız ve Milli Mücadelemizin 101. yıl dönüm dolayısıyla sosyal mesafeye uyulup, maske takılarak anıta çelenk sunuldu.

 BAŞKAN GÜRKAN PEDAL ÇEVİRDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla AK Partili gençlerle birlikte bisiklet sürme etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da gençlerle birlikte bisiklet sürüp gençlerin bayramını kutladı.

SİLAHLAR KONUŞTU

Malatya'da silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi yaralandı. Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Çukurdere Mahallesi'nde meydana geldi.

 FRENİ ÇEKİLMEYİNCE…

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde el freni çekilmeyen minibüs sulama kanalına düştü. Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde meydana geldi.

ZEHİR TACİRLERİ KISKIVRAK!

Malatya'da şüphe üzerine durdurulan 1 araçtan uyuşturucu madde ele geçirildi.

MOTOSİKLET, OTOMOBİLİN ALTINDA KALDI

Malatya'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği motosiklet karşı yönden gelen otomobilin altına girdi.Kaza,Battalgazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde meydana geldi.

 ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Türkiye genelinde düzenlenen umre ödüllü Siyer yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

 415 BİN TL ZEKAT BAĞIŞI YAPILDI

Türk Kızılayı'nın, korona virüsle mücadele döneminde daha fazla insana ulaşabilmek için düzenlediği 'Bağış ve Dayanışma Programı'na Malatya'dan da destek geldi. Malatya Şubesi aracılığıyla hayırseverler 415 bin TL'lik zekat ve fitre bağışında bulundu.

ESNAF MAĞDUR

 Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı birçok ilde olduğu gibi Malatya'da da tedbirler kapsamında insan yoğunluğunun fazla olduğu caddeler ulaşıma kapanınca esnaflar mağdur olduklarını ifade etti.

 YLDIRIM: HER TAKIM AYNI FİZİKİ DURUMLA BAŞLAYACAK

Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Murat Yıldırım, sezona Avrupa maçlarından dolayı erken başladıklarını belirterek, 'Dolayısıyla sezon ortasında erken düşüş yaşadık. Şimdi ise her takım aynı fiziki durumla başlayacak' dedi.

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 19 Mayıs günü 12 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

 19 Mayıs Salı günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Güncel piyasalarda gram altın fiyatı 385,28 lira, çeyrek altın fiyatı ise 628,48 liradan işlem görüyor. Dolar fiyatları, yeni güne 6.87 TL seviyesinden, Euro fiyatları ise güne 7.51 TL seviyesinden başladı.

 HAVA NASIL OLACAK?

 Malatya'da yarın hava 31 derece olacak.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!