dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2393.4
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    62593.554$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

BAŞKAN GÜRKAN O YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Havaların mevsim sıcaklığına gelmesi, salgın sürecinde hayatın normale dönmesiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi, saha çalışmalarına hız verdi. Akçadağ'da MASKİ Genel Müdürlüğü altyapı çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi ise yol çalışmaları yapıyor.

 SADIKOĞLU: GELECEKTEN UMUTLUYUZ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, girişimcilerin inovasyona dayalı projelerini desteklemek ve yönlendirmek amacıyla İnönü Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Teknokent'i ziyaret etti

 OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda yasa dışı ekimi yapılan kenevir bitkisi ele geçirildi.

 KARAMAN, BAŞKAN GEVREK'İN BABA OCAĞINDA…

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in köyüne giderek çilek topladı, yer sofrasında yemek yedi.

 YASAĞA UYMAYANLARA İDARİ İŞLEM

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınının, toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski en aza indirmek, sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltarak sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma adına birçok tedbir kararı alınarak hayata geçirildi.

 ÖZCAN: 100 ÜNİTE KAN TEMİN EDECEĞİZ

Malatya Ticaret Borsası tarafından, Malatya Kızılay Şubesi işbirliği ile gerçekleşen kan bağışı kampanyasında şire pazarında kayısıcı esnafları bağışta bulundu.

 GÜDER: ÜST YAPI ÇALIŞMASINI BİTİRMEK İSTİYORUZ

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam eden Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, Beydağı Mahallesindeki ara sokaklarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

 SULAMA SUYU SIKINTILARI ÇÖZÜM BEKLİYOR

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 25'e yakın mahalle muhtarı, görevine yeni atanan Elazığ DSİ Bölge müdürü Şükrü Baysal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 BAŞTAN AŞAĞIYA TEMİZLİK

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri, korona virüs salgınıyla etkin ve kararlı mücadele kapsamında; araç filosuna eklenen çöp konteynırı yıkama aracıyla, Yeşilyurt'un farklı noktalarında bulunan yeraltı ve galvanizli çöp konteynırlarını hijyenik suyla dezenfekte ediyor.

 ERDOĞAN HAYRANLIĞINI PANKARTA DÖKTÜ

Malatya Palulular Derneği Başkanı Mehmet Duran Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu hayranlığını hazırladığı bir pankarta döktü.

 YER TESPİTİ YAPILDI

Sivrice depremi sonrasında Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı, Bulutlu ve Düzyol Mahallelerinde inşa edilecek deprem konutları için yer tespiti sürüyor.

 KAPLANLAR MAÇ HAZIRLIĞINDA

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 KUVVETLİ RÜZGAR VE YAĞIŞ GELİYOR

Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli çevreleri için kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı yapılarak, vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 2 Haziran günü 9 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 380 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 624 lira, Cumhuriyet altını da 2.550 liradan satılıyor. Dün, altınının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan gram altın, günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,4 artışla 381,1 liradan tamamladı. 2 Haziran 2020 Salı günü piyasalarda haftanın ikinci işlem gününde Dolar 6,81 TL'den işlem görüyor.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!