dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.71
  • ALTIN
    2395.7
  • BIST
    10156.33
  • BTC
    57701.82$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

HUKUKÇULAR MİAD'IN KONUĞU OLDU

Koronavirüs Pandemisi dönemi sebebiyle toplantılarını internet üzerinden gerçekleştiren MİAD, avukatlar, Ali Yüksel, Bayla Başta Akpınar, Hilmi  Özalp ve İrfan Aslan'ı konuk etti.

 ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Malatya'da 1 kişinin öldüğü 1 kişinde ağır yaralandığı silahlı kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

 O TESİS İÇİN KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın yeni dönem vaatlerinden olan Şahin Tepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesislerinin yapım işi başladı.

SEÇİM YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde encümen ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

 GENEL KURUL YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Kurulu, ilçe belediye başkanları ve büyükşehir belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 MÜFTÜ SAYIN'IN TAYİNİ ÇIKTI

Malatya merkez İlçe Yeşilyurt Müftüsü Selami Sayın'ın tayini Tekirdağ ili Kapaklı İlçesi Müftülüğü'ne çıktı. Yeşilyurt Müftülüğü'ne de, Siirt İl Müftü Yardımcısı Mehmet Şirin Ayral atandı.

 GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Belediye Meclisi, dört ayrı toplantı şeklinde gerçekleştirdiği Haziran Ayı çalışmalarının son gününde imar maddeleri ve komisyon raporlarını tek tek görüşüp karara bağladı.

 BAŞKAN GÜRKAN VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile park çevresinde oturan vatandaşların katıldığı bir hasbihal programı gerçekleştirildi.

 BARUŞ: GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTILAR

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce ve beraberindeki heyet, Malatya Valisi Aydın Baruş'u ziyaret etti. Baruş, jandarmaların gece-gündüz çalıştığına işaret etti.

 DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gençliğe yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 81 il merkezinde düzenlenen 'Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması' sonucunda Malatya'da dereceye girenler ödüllendirildi.

 4 BİN CEMAAT KAPASİTELİ CAMİDE İLK CUMA NAMAZI

Depreme dayanaksız olduğu gerekçesiyle yıkılarak yeniden Osmanlı mimarisi ile inşa edilen Kernek Karagözlüler Camii, Cuma namazı ile birlikte bugün ibadete açıldı.

 24 EKİPLE İLAÇLAMA

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Haşere ile Mücadele ve İlaçlama Ekibi tarafından il genelinde başlatmış olduğu ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

 PARMAKSIZ: TAHMİNİ REKOLTE BU DEĞİL

Malatya'nın Hekimhan ilçesi Ziraat Odası Başkanı Hacı Parmaksız, kayısı rekoltesi tahminini fazla bularak, tahmini rekoltenin açıklanandan az olduğunu iddia etti.

 ÖĞRENCİLER İÇİN HAZIR

Yeni tip korona virüs (Covıd-19) salgını ile mücadele kapsamında vatandaşların yurt dışından geldikten sonra ilk 14 gün kaldıkları yurtlarda dezenfekte işlemleri yapıldı.

 22 HAZİRAN'A UZATILDI

Malatya ve Elazığ'da prim taksiti 22 Haziran'a uzatıldı.

 O YURT, YENİ EĞİTİM YILINA YETİŞTİRİLECEK

Malatya İnönü Üniversitesi kampüsünde yapımı süren 2 bin yatak kapasiteli öğrenci yurdu, yeni eğitim yılına yetiştirilecek.

 BAŞKAN GÜRKAN DAVET ETTİ

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman bu kez Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın davetlisi olarak Malatya Kent Müzesi'ni gezdi. Karaman'a Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek de eşlik etti.

 HEDEF 3 PUAN!

Süper Lig'in 27. haftasında yarın saat 21.00'de sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor'da bütün hesaplar kazanmak üzerine yapılıyor.

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 12 Haziran günü 5 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

Çeyrek altın: 622 Lira

Yarım altın: bin 243 Lira

Gram altın: 379 Lira

Cumhuriyet altını: 2 bin 481 Lira

12 Haziran itibari ile dolar kuru 6,83 TL'den işlem görüyor.

 HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 25 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!