dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64215.796$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

 

MÜJDE!

Bakan Kasapoğlu Malatya'ya yatırım müjdesi verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Malatya ziyareti kapsamında yapımları devam eden spor tesislerinin en kısa sürede tamamlanması talimatı verdiği belirtildi. 

MURAT ALABAŞ İSTİFA ETTİ

AK Parti Yeşilyurt ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Alabaş, partisinden istifa ederek, bağımsız olarak meclis üyeliğini sürdürecek. 

135 KİŞİDEN 20'Sİ TUTUKLANDI

İstanbul merkezli aralarında Malatya'nın da bulunduğu 16 ilde tütün, sigara ve alkol kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda yakalanan 135 şüpheliden 20'si tutuklandı. 

KAHTALI: KAYISI HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Yapımı büyük oranda tamamlanan Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuğun bu sezon kayısı alımına başlayacağını ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, bu sistemle kayısının da artık hak ettiği değeri göreceğini söyledi. 

O MERKEZİN YÜZDE 85'İ TAMAM!

Sağlıklı Hayat Merkezinin yüzde 85'ini tamamladı. Malatya'da inşaatı devam eden 9 hekimlik Çarmuzu Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nin önemli bir ihtiyacı karşılayacağı bildirildi. 

81 İLDE YARIN YAPILACAK

İçişleri Bakanlığı, 8 Temmuz'da ülke genelinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını denetleyecek. 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Belediye Meclisi, sosyal mesafe kuralları ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen Temmuz ayı toplantısında gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı. 

TÜFENKCİ: ÇÖPLÜĞE DÖNEN MECRALAR YAPILANMALI

Son günlerde gündemden düşmeyen sosyal medya düzenlemesi ile ilgili konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, milletten gelen talep doğrultusunda, çöplüğe dönen bu mecraların yeniden yapılanması gerektiğini söyledi.

“ELEŞTİRİYE EVET, KÜFÜR VE HAKARETE HAYIR”

Yeni Malatyaspor Kulübü, sosyal medya üzerinden küfür ve hakaret içerikli paylaşım ve yorum yapanlar hakkında bir açıklama yaparak, ‘Eleştiriye evet, küfür ve hakarete hayır' mesajı verdi. 

GEÇMİŞ SEZONLAR MUMLA ARANIYOR

Süper Lig'de üçüncü dönemini geçiren Yeni Malatyaspor, bu sezon ortaya koyduğu performansla adeta geride kalan sezonları mumla arar oldu. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 7 Temmuz günü 14 kişi hayatını kaybetti. 

PİYASALAR

Çeyrek altın: 645 Lira

Yarım altın: bin 290 Lira

Gram altın: 393 Lira

Cumhuriyet altın: 2 bin 570 lira

7 Temmuz itibari ile dolar kuru 6,8790 TL'den işlem görüyor. Euro/TL ise 7,7850TL'de yer alıyor. 

HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 34 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!