dore okulları
Malatya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2495.9
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63551.84$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

PENCEREDEN DÜŞTÜ

Malatya'da aile içi çıkan kavgada pencereden düşen şahıs yaralandı. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi'nde meydana geldi.

 O İDDİA YALANLANDI

Malatya'da eski banka müdürü Erkan Gölgeli'nin çeklerdeki karekod ile ilgili sorgulama projesinin patentinin kendisine ait olduğunu açıklamasının ardından yazılı bir açıklama yapan Kredi Kayıt Bürosu, iddiaları yalanladı.

 MALATYA'YA 6 KİŞİLİK KURUCU HEYET!

4 ay önce kurulan ve bu süreçte merkezi teşkilatlanmasını tamamlayarak, geçtiğimiz günlerde il teşkilatlanmalarına başlayan DEVA Partisi, Malatya teşkilatlanmasından sorumlu olacak olan İl Kurucu Heyetini belirledi.

 TIRLAR ÇARPIŞTI

Malatya'da iki tırın karıştığı trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza, Malatya-Sivas karayolu Kendirli mevkiinde meydana geldi.

 SEMRA ÇINAR: HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

Yeşilyurt, yöresel lezzetlerle ön plana çıkarılacak. Yeşilyurt Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifinin Malatya ve Yeşilyurt için hayırlı olmasını temenni eden Yeşilyurt Belediye Başkanının eşi Semra Çınar, “Kooperatifimizin hayırlı ve güzel işlerin altına imza atmasını Cenab-ı Allah hepimize nasip etsin inşallah' dedi.

 AYASOFYA İÇİN SON SÖZ! MÜZE KARARI İPTAL

Ayasofya'nın müze statüsü kaldırıldı ve ibadet yolu açıldı. Ayasofya'nın Fatih Sultan Mehmet Han Vakfı mülkiyetinde olduğu ve cami olarak toplumun hizmetine sunulduğu kaydedildi.

 3 PROJE TÜRKİYE DERECESİ YAPTI

Lise öğrenimine devam eden öğrencilerin katıldığı TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Malatya'dan 3 proje Türkiye derecesi yaptı.

 ÇINAR: KALICI YATIRIMLARIMIZA HIZ VERDİK

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Mollakasım Mahallesindeki yol yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Tarihi ve turistik mekanları ve doğal güzellikleriyle farklı bir atmosfere sahip Mollakasım mahallemizdeki araç ve yaya trafiğini akıcı hale getirecek kalıcı yatırımlarımıza hız verdik' dedi.

 ŞEMSİYE SOKAK PIRIL PIRIL

Malatya'nın uğrak yerlerinin başında gelen ve çok sayıda turistin gelerek fotoğraf çektiği Şemsiye Sokak'ta bir özel banka çalışanının korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine halk sağlığını korumak için Battalgazi Belediyesi ekipleri harekete geçti.

 O ŞİRKETİN UNVANI DEĞİŞTİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'nin unvanı, Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi olarak değiştirildi.

 DARBE GİRİŞİMİNİN YIL DÖNÜMÜ...

15 Temmuz darbe girişimin yıldönümü öncesinde Malatya'da düzenlenen basın açıklaması ile vatan haini terör örgütü FETÖ üyeleri ve hain darbe girişimi şiddetle lanetlendi.

 MAHALLENİN KABUSU

Malatya'da kazalara neden olan ağır tonajlı kamyonlar mahallenin kabusu oluyor.

 GÖZLER BEŞİKTAŞ MAÇINA ÇEVRİLDİ

Süper Lig'in 31. haftasında karşılaştığı Sivasspor'u deplasmanda yenerek ligde kalma mücadelesinde derin bir nefes alan Yeni Malatyaspor'da gözler ligin 32. haftasında oynanacak Beşiktaş maçına çevrildi.

 PİYASALAR

GRAM ALTIN FİYATI

Alış: 397,29

Satış: 397,46

ÇEYREK ALTIN FİYATI

Alış: 645,20

Satış: 654,00

YARIM ALTIN FİYATI

Alış: 1.290,20

Satış: 1.306,40

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

Alış: 2.580,50

Satış: 2.601,80

10 Temmuz itibari ile dolar kuru 6,8990 TL'den işlem görüyor. Euro/TL ise 7,7900 TL'de yer alıyor.

HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 34 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!