dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2434.4
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62713.55$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

3 ZANLI KISKIVRAK!

Malatya polisi tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu ve silahlar ele geçirilirken, olayla ilgili 3 zanlı gözaltına alındı.

 251 ŞEHİT İÇİN 251 ÜNİTE KAN BAĞIŞLADILAR

Malatya Emniyet Müdürlüğü çalışanları, hain darbe girişiminin yıldönümünde 251 şehit için 251 ünite kan bağışı yaptılar.

 71 ARAP TAYI SATILACAK

At yarışı dünyasına birçok şampiyon at yetiştiren Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde yetişen 71 Arap tayı görücüye çıkıyor.

 ÇINAR: YOLLARIMIZIN STANDARDINI YÜKSELTTİK

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte, Yalınkaya Mahallesini ziyaret ederek, Gevrik Mezrasında devam eden sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

 EĞİTİMLER BAŞLAYACAK

Gençlik Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Deneyap atölyesinin Malatya için çok önemli olduğunu, burada gençlerin alacağı eğitimle Malatya'ya ve Türkiye'ye hizmet edeceğini belirtti. 

 KİTABI ÇIKTI!

Geçtiğimiz günlerde vefatıyla herkesi üzen Malatya'nın sevilen yüzü Mersedes Kadir'in hayatını konu alan kitap çıktı.

 ÇÖŞNÜK KAVŞAĞINDA KAZA!

Malatya'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

 ROTA MALATYA İLE DÜNYAYA AÇILIYORUZ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, yazılımı tümüyle İnönü Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri tarafından hazırlanan, bu yönüyle ‘Yerli ve Milli' nitelemesini hak eden ‘ROTA MALATYA' adlı kültür ve turizm eksenli bilgisayar ve mobil telefon uygulaması hakkında bilgiler verdi.

YETERSİZ ALT YAPI MAĞDUR EDİYOR

Malatya Kanatlı Hayvan Üreticiler Birliği Başkanı Serdar Yıldız, Yeşilyurt ilçesine bağlı Görgü Mahallesinde birçok hayvansal işletmeler ile tarımsal bahçelerin bulunduğu bölgede elektrik alt yapısının sorunlu ve yetersiz olması nedeniyle mağdur olunduğunu ifade etti.

 SERTİFİKALARINI ALDILAR

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu tarafından düzenlenen 2.Dönem Fotoğraf Atölyesi Kursu kapanış programına katılarak, kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

 YENİ ÖĞRETİM YILINDA HİZMETTE

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, önümüzdeki günlerde kapılarını gençlere açacak olan Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 MERCAN: EĞİTİMDE DEĞİŞİMİN TAM ZAMANI

Değişen eğitim sistemi üzerine bilgi veren Malatya Mercan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Eğitim Uzmanı Dr. Özcan Mercan, eğitimin amacının yalnızca bilgi aktarımı yapmak olmadığının çok daha net bir şekilde görüldüğünü vurguladı.

 KARAMAN: KALİTEYİ YÜKSELTECEK YABANCILAR OLMALI

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yabancı oyuncu kuralı düzenlemesiyle ilgili, 'Benim düşüncem iyi olan, takımı geliştirecek, takıma katkı yapacak, takımın karakterini yükseltecek yabancıların olması gerekiyor' dedi.

 MUHTEMEL İLK 11'LER BELLİ OLDU!

Kara Kartal, Yeni Malatya ile kapışacak. Ligde 3'üncü sırayı kovalayan Siyah-beyazlıların en büyük sıkıntısı sakatların çokluğu. Karşılaşma öncesi iki ekibin muhtemel 11'leri de belli oldu. .

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 13 Temmuz günü 13 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

GRAM ALTIN

398,23

ÇEYREK ALTIN

 656,40

YARIM ALTIN

1.311,50

CUMHURİYET ALTINI

2.612,90

13 Temmuz itibari ile dolar kuru 6,9160 TL'den işlem görüyor. Euro/TL ise 7,7950 TL'de yer alıyor.

 HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 33 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!