dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2300.4
  • BIST
    9075.04
  • BTC
    71297.44$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

DÜĞÜNDE COVİD-19 FACİASI!

Tüm uyarılara rağmen düğünlerde korona virüse karşı tedbirlere uyulmaması nedeniyle Malatya'da bir düğüne katılan davetlilerden 19'unda Covid-19 testi pozitif çıktı. 

KENTE 22 OKUL YAPILACAK!

Geçtiğimiz Ocak ayında yaşanan Sivrice depreminden büyük oranda etkilenen Malatya'da hasarlı okul binaları yıkılarak yerine yenileri yapılıyor. Depreme dayanıksız olduğu belirlenen okul binaları yıkılarak, hayırseverlerin de katkısı ile kente 22 yeni okul yapılacak. 

SIK SIK YAŞANAN KAZALARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşım planlamasında Malatya için hayati öneme sahip Güney Kuşak Yolunun Başharık hattında çalışmalarına yeniden başladı. Yeni yol ile birlikte bölgede sık sık yaşanan kazaların da önüne geçilmiş olacak. 

TÜRKİYE BİRİNCİSİ MALATYA'DAN!

Malatya Özel Çınar Koleji öğrencisi İlker Zelyurt, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincilerinden biri oldu. 

POLİSLER KAZA YAPTI

Malatya'da seyir halinde olan motorize polis ekibi, yayaya çarpmak için manevra yaptığı esnada kaza yaptı. Kazada 2 polis yaralandı. 

ZEHİR TACİRLERİ GÖZALTINDA!

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, 983 kök yasa dışı kenevir bitkisi ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. 

ORDUZU BELEDİYE BİNASI YIKILDI

Geçtiğimiz Ocak ayında yaşanan 6,8 şiddetindeki depremde ağır hasar gören Battalgazi ilçesindeki Orduzu eski Belediye Binasının yıkımına başlandı.

ŞÜPHELİ VALİZ POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

 İnönü Caddesi üzerinde kaldırımda şüpheli bir valiz gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kapalı olan valizin incelenmesi için bomba imha ekibini olay yerine çağırdı.

ÇINAR: KONFORLU YOL GÜZERGÂHLARIMIZ ARTIYOR

Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı mahallesinde gerçekleşen yol yenileme ve sıcak asfalt serim çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, konforlu yol güzergâhlarının arttığını belirtti. 

1 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Malatya'da narkotik ekiplerince, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 1 şüpheli üzerinde 1 kilogram esrar ile ele geçirildi. 

BİFOUMA ÇİN'E TRANSFER OLDU

Çin ekiplerinden Schenzhen Kulübü, Yeni Malatyaspor'dan ayrılan orta saha oyuncusu Thievy Bifouma'yı renklerine bağladığını duyurdu. 

SAVUNMAYA TAKVİYE!

TFF 3.Lig takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, dış transfer çalışmaları kapsamında Etimesgut Belediyespor'da forma giyen defans oyuncusu Erçin Ilgaz'ı renklerine bağladı. 

DEREBEYLERİNDEN TAKIMLARINA DESTEK!

Yeni Malatyaspor'un bu sezon ligde aldığı sonuçlar ve puan tablosundaki yeri taraftarını oldukça üzüyor.Sarı kırmızılıların taraftar grubu Derebeyleri, yaptığı açıklamayla takımlarının ligde oynayacağı kritik Ç.Rizespor müsabakası öncesinde destek mesajı verdi. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 17 Temmuz günü 6 kişi hayatını kaybetti. 

PİYASALAR

Çeyrek altın: 653,70 Lira

Yarım altın: 1.305,60 Lira

Gram altın: 396,66 Lira

Cumhuriyet altın:2.601,80 lira

17 Temmuz itibari ile dolar kuru 6,8568 TL'den işlem görüyor. Euro/TL ise 7,8155 TL'de yer alıyor. 

HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 37 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!