dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63827.657$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

 

PÜTÜRGE'DE KORKUTAN DEPREM!

 Malatya'nın Pütürge ilçesinde önceki gün 3.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından alınan verilere göre deprem yerin 12 km derinliğinde meydana geldi. 

ŞAHİN, 6 YIL SONRA MALATYA'DA

Ankara Valisi Vasip Şahin, eski makamına 6 yıl sonra bu kez ziyaretçi olarak geldi. 

O ÜRÜNLER RAFLARDAKİ YERİNİ ALACAK!

Arapgir'in meşhur reyhan çayı başta olmak üzere yöresel lezzetleri, vatandaşların daha rahat ulaşabilmeleri için, Malatya Pazarı Palancı Kuru yemiş raflarında yerini alacak. 

ÇATI YANDI!

Malatya'da bir apartmanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi'nde meydana geldi. 

TÜFEKLE ATEŞ AÇILDI! 2 YARALI

Malatya'da bir kişi tarafından türbe ziyareti gerçekleştiren vatandaşların üzerine tüfekle ateş açıldı. Olayda 2 kişi yaralandı.

 DEVRİLEN ARAÇTA YARALANAN OLMADI!

Malatya'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında araçlardan biri yan yatarken araç sürücüleri kazayı yara almadan atlattı. 

SICAKTAN KAVRULDUK!

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya ve civarındaki illerde, Basra kaynaklı sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceği uyarısı yapılıp, vatandaşların tedbirli olmaları istendi. 

DAHA TEMİZ BİR YEŞİLYURT İÇİN…

Korona virüs tedbirleri kapsamında Malatya merkez ilçe Yeşilyurt'ta ki temizlik ve hijyen çalışmalarına yoğunluk verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Daha temiz, daha sağlıklı, daha ferah, tertemiz bir Yeşilyurt için ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar.” dedi. 

SADIKOĞLU: ÜLKEMİZİN 60 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Türkiye'nin Otomobilinin üretileceği TOGG Ülkemizin 60 yıllık hayali gerçek oluyor” dedi. 

GÜRKAN: YAĞMUR GİBİ HİZMETLER YAPILACAK

Özsan Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelindi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan hizmetlerden söz ederek, “Malatya'mıza hizmetler bundan sonra yağmur gibi yağacak' dedi. 

KADIN ELİ DEĞİNCE…

Malatya'da, Gülten Çelik isimli kadın çiftçi Tarım ve Orman Bakanlığının Genç Çiftçi Projesi kapsamında almış olduğu 30 bin TL hibe ile çilek üretimine başladı. 

PİYASALAR

GRAM ALTIN

 399,23

ÇEYREK ALTIN

 657,90

YARIM ALTIN

 1.314,00

CUMHURİYET ALTINI

 2.618,00

Küresel piyasalardaki satıcılı seyre paralel olarak dolar/TL kuru, yeni haftaya yükselişle başlaması sonrasında 6,86 civarında hareket ediyor.

HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 39 derece olacak.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!