dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63810.518$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

 

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Malatya'da çevreyolu üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan 19 yaşındaki genç, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

 MALATYA'DAN YKS BİRİNCİSİ ÇIKTI!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sosyal medya hesabı üzerinden 2020-YKS birincilerini il bazında açıkladı. YKS Sayısal birincilerden biri de Malatya'dan çıktı.

 2 KAÇAKÇI KISKIVRAK!

Malatya'da, kaçak olarak ekilmiş 2 bin 960 kök kenevir bitkisi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

 TAYLAR GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde yetiştirilen 71 Safkan Arap koşu tayı Bursa Karacabey Tarım İşletmesinde yarın görücüye çıkıyor.

 BAYRAMDA DA HİZMETTE!

Malatya Büyükşehir Belediyesi MEGSAŞ Ekmek Fabrikası Kurban Bayramı tatil süresince ekmek üretmeye devam edecek.

 GÜDER: HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Belediye Başkanı Osman Güder, kısa süre içerisinde açılması planlanan Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifini  ziyaret ederek, kadınların ilk emeklerinden oluşan ürünlerden satın alarak onlara destek oldu

 METEOROLOJİ UYARIYOR!

Malatya, Elazığ, Bingöl, Adıyaman ve Tunceli çevrelerinde kuvvetli rüzgar uyarısı yapılıp, vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

 BAYRAM HAZIRLIKLARI

Malatyalıların sorunsuz bir bayram yaşamaları için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda kavşaklar ile parklardaki düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor.

 İLK ANTİKA PAZARI AÇILDI

Antika severler ve koleksiyoncular için eski ürünlerin sergileneceği Antika Pazarı, Malatya'da ilk kez Battalgazi Belediyesi tarafından Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray'ında hizmete girdi.

 ÇINAR: YOLLARI AKICI HALE GETİRİYORUZ

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Deprem ve korona virüs salgını nedeniyle hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiği kırsal bölgelerimizin ulaşım ağını planlı yatırımlarla daha rahat ve daha konforlu hale getiriyoruz. Kalıcı yatırımlarımızla kırsal yaşam alanlarımıza olan ilgiyi daha da artıracağız” diye konuştu.

 GÜRKAN: ŞİDDET OLAYLARINI ÜZÜLEREK İZLİYORUZ

Bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ceyda Çetin Erenler, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Gürkan, 'Türkiye genelinde yoğun bir çalışma içerisinde olduğunuzu biliyorum. Kadınlarımızın son zamanlarda karşılaştığı şiddet olaylarını üzülerek izliyoruz' dedi.

 GEÇİCİ PAZARLAR KURULMAYACAK

Malatya'da her yıl Kurban Bayramı öncesinde kurulan pazar yerlerinin korona virüs önlemleri kapsamında kurulmayacağı açıklandı.

 KAPLANLAR SÜPER LİGE VEDA ETTİ

2017-2018 sezonunda sahasındaki 1-1'lik Boluspor maçı sonrası Süper Lig'e yükselen Yeni Malatyaspor üç sezon sonra küme düştü.

 KAYA: HAYALLERİMİZ DÜŞTÜ, SEVDAMIZ DEĞİL

Yeni Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, takımın küme düşmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'Dernek olarak 34 hafta mücadeleden hiç vazgeçmedik ve her daim takımımızın yanında olduk. Yaşanılan zor süreçte takıma köstek olmak yerine destek olmaya çalıştık' dedi.

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 27 Temmuz günü 12 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

GRAM ALTIN 
Gram altın 421 liradan alınıyor, 424 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN 
Çeyrek altın 688 liradan alınıyor, 702 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN 
Yarım altın 1.375 liradan alınıyor, 1.403 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI 

 Cumhuriyet altını 2.831 liradan alınıyor, 2.859 liradan satılıyor.

27 Temmuz itibari ile dolar kuru 6,9030 TL'den işlem görüyor. 

 HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 37 derece olacak.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!