dore okulları
Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.31
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2392.3
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    62009.2$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

Lütfen bu uyarımızı dikkate alın: Malatya'da Covid-19 tahminimizin de ötesinde hızlı bir şekilde yayılmaktadır. Sağlık bakanlığı verilerine göre Covid-19'un pik yaptığı dönemde, neredeyse kimsenin çevresinde Koronaya yakalanan yok iken; şimdi herkes yakın çevresinde bu illete yakalanmış onlarca isim saymaktadırlar. Bu sebepten Malatya'da siyasetçisinden, bürokrasisine; ilim adamından, bilim adamına kadar birçok alanda görev yapan kişilerden müteşekkil bir kurul oluşturulmalı ve “Covid-19'un yayılmasını nasıl önleyebiliriz?”, “Vatandaşımızı nasıl bilinçlendirebiliriz?” Sorusuna cevap bulmalıdırlar. Aksi halde bu vebalin altında hepimiz kalırız!

Murat Çetin

MALATYASPOR'UN EFSANESİ MALATYA TİME'A KONUŞTU!

Malatyaspor'un efsane kadrosunda yer alan ve uzun süre Malatya futboluna hizmet eden sağ bek Ali Kulaksız, Malatya Time'a özel açıklamalarda bulundu. Yazarımız Ali Albay'ın sorularına büyük bir içtenlik ve samimiyetle cevap veren Ali Kulaksız, “Hamza hocanın hedefi, bir Anadolu kulübünde en üst seviye başarıya sahip olmak ister. Yeni Malatyaspor'un aradığı ve yönetim ile taraftar arasındaki köprüyü kuracak karakterli bir teknik adam ile yükselişe geçecektir. Bence ilerleyen zamanlarda hiç kimse geçmişi konuşmayacak. Sabırlı olunursa ortaya güzel bir başarı çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

Malatya'nın Pütürge İlçesi Çayköy Mahallesi, Covid-19 vakalarının görülmesi üzerine karantinaya alındı.

 GÜRKAN: SIKINTILARA RAĞMEN YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, depremle sarsılan Pütürge ilçesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla buluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: 'Pandemi ve deprem sıkıntısına rağmen hizmet ve yatırımlar devam ediyor' dedi.

 YEŞİLYURT YEMEKLERİNE HAYRAN KALDILAR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın daveti üzerine Yeşilyurt Gedik Sosyal Tesislerinde ‘Zalo' isimli sinema filminin ekibine Yeşilyurt'un yöresel yemekleri ikram edildi. Sanatçılar Yeşilyurt yöresel yemeklerine tam not verdi.

 DEPREM KONUTLARINI İNCELEDİLER

Malatya'nın Kale ve Battalgazi ilçelerinde inşaatları devam eden konut projesi yerinde incelendi.

 BOYRAZ: HUZURLUYSAK ŞEHİT VE GAZİLERE BORÇLUYUZ

Malatya'nın Darende İlçe Emniyet Müdürü Erol Boyraz, şehit ve gazi yakınlarını evlerinde ziyaret etti. Boyraz, “Bizler bu devletin ve ay yıldızlı bayrağın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz” dedi.

 DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SIKLAŞTI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş (MOTAŞ) Covid 19 önlemleri kapsamında toplu taşıma araçlarının yanı sıra duraklar ve bilet satış gişelerinde de dezenfektan çalışmalarının arttırıldığı belirtildi.

 KORONAYA YENİK DÜŞTÜ!

Malatya Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli Mehmet Duru, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

 İMZALAR ATILDI

Transferde rotasını Güney Amerika'ya çeviren Yeni Malatyaspor, Arjantinli futbolcular Fernando Zuqui ve Guido Herrera'ya imza attırdı.

 SÜPER LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

Süper Lig 2020-2021 sezonu fikstürü belli oldu. 11 Eylül'de başlayacak olan ligin ilk yarısı 24 Ocak'ta tamamlanacak. İkinci yarı 29 Ocak'ta başlayıp, lig de 16 Mayıs'ta son bulacak.

 YENİ MALATYASPOR'A DESTEK…

Malatyalı esnaflar, Malatyaspor'un taraftar grubu olan Derebeyleri ile ortak organizasyon yaparak, kulübe katkı sağlamak için satın aldıkları Yeni Malatyaspor maskelerini vatandaşlara dağıttılar.

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 27 Ağustos günü 11 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

GRAM ALTIN 

459,66

ÇEYREK ALTIN 

755,90

YARIM ALTIN 

1.514,50

CUMHURİYET ALTINI 

3.012,50

 Dolar TL kuru 27 Ağustos Perşembe gününe yatay yönlü seyirle başladı. Kaydedilen verilere göre dolar TL kuru 7 lira 35 kuruştan serbest piyasada işlem görüyor.

HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 34 derece olacak. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!