dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2396.0
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    59076.69$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

 

Lütfen bu uyarımızı dikkate alın: Malatya'da Covid-19 tahminimizin de ötesinde hızlı bir şekilde yayılmaktadır. Sağlık bakanlığı verilerine göre Covid-19'un pik yaptığı dönemde, neredeyse kimsenin çevresinde Koronaya yakalanan yok iken; şimdi herkes yakın çevresinde bu illete yakalanmış onlarca isim saymaktadırlar. Bu sebepten Malatya'da siyasetçisinden, bürokrasisine; ilim adamından, bilim adamına kadar birçok alanda görev yapan kişilerden müteşekkil bir kurul oluşturulmalı ve “Covid-19'un yayılmasını nasıl önleyebiliriz?”, “Vatandaşımızı nasıl bilinçlendirebiliriz?” Sorusuna cevap bulmalıdırlar. Aksi halde bu vebalin altında hepimiz kalırız!

Murat Çetin

GÜRKAN: 13 İLÇEDE ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 bin metre rakımda su, yol ve asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Arkadaşlarımız Pütürge'de, Arguvan'da, Hekimhan'da, Darende'de, Arapgir'de olsun, şehrimizin 13 ilçesinin 717 bölgesinin hepsinde yoğun bir çalışma içerisindeler' dedi.

 YENİ YASAK GETİRİLDİ!

Malatya'da lokanta, çay ocağı gibi işyerlerinin kaldırıma, yaya yollarına masa sandalye atarak işgal etmelerine korona virüs önlemleri kapsamında yasak getirildi.

 81 İLDEN MALATYA'YA GELDİLER

GENÇSAD tarafından düzenlenen 'Bölgesel Kalkınmaya Gençlik Katılım Zirvesi' programına Türkiye'nin 81 ilinden gençler katıldı.

 İŞ FİKRİ HAYALİN PUSULA İLE GERÇEK OLSUN

Malatya İnönü Üniversitesi tarafından girişimcilere, “İş fikri hayalin pusula ile gerçek olsun” mottosu ile girişimcilere online eğitim verilecek.

 UŞEN: BAYRAĞI DAHA DA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ

Yeni göreve gelen Ak Parti Arguvan İlçe Başkanı Gazi Uşen ilk toplantısını yaptı. AK Parti Arguvan İlçe Başkanı Gazi Uşen, 'Bundan sonra bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız' dedi.

 TÜRKİYE'NİN İSLAM DÜNYASINDAKİ YERİ…

Malatya İnönü Üniversitesi Afrika Araştırmaları Merkezi (İNÜAFAM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Söylemez, Türkiye'nin uluslararası medya ve iletişim alanlarındaki potansiyelinin tüm İslam dünyasına destek verebilecek düzeyde olduğunu belirterek, Türkiye'nin İslam dünyasındaki önemini dile getirdi.

 HAVA AMBULANSI İMDADA YETİŞTİ!

112 hava ambulansı Malatya'nın Darende ilçesinde bir günde iki hastayı hastaneye yetiştirdi.

 ROBİN YALÇIN SİVASSPOR'DA

Sivasspor, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da forma giyen Robin Yalçın'ı 1 yıllığına renklerine bağladı.

 GÜLERCE: ÖNEMLİ OYUNCULARI KADROMUZA KATTIK

TFF 3.Lig takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da Kızılcahamam kampı sürüyor. Kamp çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Alaattin Gülerce hazırlıklarının güzel bir ortamda sürdüğünü belirterek, 'Kampımız verimli bir şekilde devam ediyor. Önemli oyuncuları kadromuza kattık.' dedi.

 YENİ MALATYASPOR'A 6 TAKVİYE

Süper Lig temsilcisi Yeni Malatyaspor transfer çalışmaları kapsamında 6 ismi kadrosuna katarken, 7 futbolcuyla da yollarını ayırdı. 

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 28 Ağustos günü 22 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

GRAM ALTIN

458,36

ÇEYREK ALTIN

753,60

YARIM ALTIN

1.512,80

CUMHURİYET ALTINI

 3.009,50

Dolar fiyatları 7.33 TL seviyesinde hareket ederken, Euro fiyatları ise 8.72 TL seviyelerinde bulunuyor.

 HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 34 derece olacak. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!