dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64188.114$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

 

BARUŞ: ZORUNLU KARANTİNAYA ALINACAKLAR

Tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak başlatılan Covid-19 denetimleri kapsamında Malatya'da da il protokolünün katılımı ile kent merkezinde işyerleri denetlendi. Burada konuşan Vali Aydın Baruş, evde karantina kurallarına uymayan vakaların yurtlarda zorunlu karantinaya alınacağını ve bu süreçte sarf edilen masrafların da vakadan tahsil edileceğini söyledi.

 BABA-OĞUL 8 GÜN ARAYLA KORONAVİRÜSTEN ÖLDÜ!

Çin'den dünyaya hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle hastanede tedavi gören Sağlık Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı, Ankara Medıcana Hastanesi VİP Protokol Koordinatörü Dr. Şanal Tosun'un amcası Yusuf Tosun (74) hayatını kaybetti.

EĞNİR MAHALLESİ KARANTİNADA!

Malatya'nın Arapgir İlçesi Eğnir Mahallesi karantina altına alındı.

 SADIKOĞLU: SANAYİMİZİN 30 YILLIK ARITMA SORUNU SON BULUYOR

1. OSB Atık Su Arıtma Tesisinin ihale ilanına çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, '30 yıldır çözülemeyen arıtma tesisi sorununun görev süremiz içerisinde çözüme kavuşmasından ve bu dev projenin hayata geçmesine önayak olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum' dedi.

 ZALO FİLMİ SETİNİ YASA BOĞAN KAYIP!

Türk sinemasının emektar oyuncularından Halil Kumova, Malatya'da çekimleri devam eden ‘Zalo' isimli sinema filminin setinde aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

 VİRÜS, YUVA KURMA HAYALLERİNE ENGEL OLMADI

Pandemi sürecinde gelen talepler doğrultusunda nikah işlerine ara vermeden devam eden Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, Türkiye'de virüs vakasının ilk görüldüğü 11 Mart'tan bugüne kadar toplam 973 çiftin nikah işlemlerini, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirdi.

 KAHVECİ: KONGRE 12 EYLÜL'DE

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, ilçe kongresi ile ilgili Battalgazi İlçe Başkanlığı'nda açıklamalarda bulundular. İlçe Başkanı Basri Kahveci Battalgazi ilçe teşkilatının kongresinin 12 Eylül'de Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray'ında gerçekleştirileceğini belirti.

 MHP'NİN KONGRE TARİHİ İLAN EDİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya'da ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra İl Başkanlığı kongre tarihi de 19 Eylül olarak ilan edildi. Mevcut Başkan Mesut Samanlı'nın tek aday olarak seçime katılacağı belirtildi.

 ÇINAR: OBA ÇADIRI KURULUYOR

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Kadim Çırmıhtı'nın doğal zenginliklerine tepeden bakan Gedik Tepesine oba çadırı kuruyor.

HAYIRLI OLSUN!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı makamında ziyaret etti.

 O İLÇEDE GES ÜRETİME BAŞLADI!

Malatya'nın Akçadağ ilçesi'nde yapımı tamamlanan güneş enerji santrali elektrik üretmeye başladı.

 ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yol yapım ve asfaltlama çalışmaları büyük bir hızla sürdürülüyor.

 GEVREK: YENİ TRANSFERLERDE ÇOK TİTİZ DAVRANDIK

Yeni Malatyaspor'da sezon öncesi takıma katılan yeni transferler kameralar karşısına çıktı. Yeni Stadyumda düzenlenen toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, geçen sene yaşadıkları sıkıntıyı bir daha yaşamamak için yeni transferlerde çok titiz davrandıklarını dile getirdi.

 HAMZAOĞLU: MALATYASPOR DAHA İYİ YERDE OLACAK

Yeni Malatyaspor'un yeni transferlerinin tanıtıldığı toplantıya korona virüs testinin bir süre önce pozitif çıkması nedeniyle katılmayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hamza Hamzaoğlu: 'Malatyaspor'u daha iyi ve hak ettiği yerlere taşımaya gayret edeceğiz' dedi.

 KAPLANLAR İSTANBUL YOLCUSU

Süper Lig'in 1. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu maç için yarın İstanbul'a gidecek.

 BOLU KAMPI SÜRÜYOR

TFF 3.Lig takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da Bolu kampı sürüyor.

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 10 Eylül günü 24 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

Gram altın: 468, 22 lira

Çeyrek altın: 769, 40 lira

Yarım altın: 1.537, 30 lira

Cumhuriyet altını: 3.062, 90 lira

Dolar kurunda alış fiyatı 7,4737 lira olarak 10 Eylül 2020 tarihinde başlamış oldu. Euro önceki kapanışını 8,8495 liradan kapattı.

 HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 34 derece olacak. 

  NOT: Haberlerin detaylarına https://www.malatyatime.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!