dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.99
  • ALTIN
    2325.6
  • BIST
    9058.25
  • BTC
    69943.82$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

GÜRKAN: HER İŞTE KAMUNUN MENFAATİNİ GÖZETİYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan yeni buğday pazarının projesi ile ilgili esnaflarla bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yaptığımız her işte kamunun menfaatini gözetiyoruz” dedi.

 24 YAŞINDAKİ GENÇ KENDİNİ VURDU!

Malatya'da silahla kendini vuran genç hayatını kaybetti. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Hacı Abdi Mahallesi'nde meydana geldi.

 SADIKOĞLU: 6. BÖLGE TEŞVİKLERİ DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Malatya'nın 6. Bölge teşviklerinden faydalanmaya devam edecek olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, kararın iş dünyasını sevindirdiğini söyledi.

 BU TEZGAHTA UMUT VAR

MALATYA'da bu yıl tıp fakültesi öğrencisi olmaya hak kazanan kızını okutmak için maske satan baba, açtığı tezgaha umudunu bağladı.

 KURALI İHLAL EDENLER YURDA YERLEŞTİRİLDİ

Malatya Valisi Aydın Baruş, kentte yeni tip koronavirüs kapsamında ev izolasyon kuralına uymayan 10 kişinin yurtlarda karantinaya alındığını belirterek, Malatya için kritik sürecin halen sürdüğünü, bu nedenle vatandaşların kurallara mutlaka uyması gerektiğini söyledi.

 BARUŞ: BU PROJE ÇOK ÖNEMLİ

Malatya Valisi Aydın Baruş, Arguvan ilçesinin verimli arazilerini suya kavuşturacak olan Yoncalı Barajında incelemelerde bulundu. Baruş: 'Yoncalı projesi hem Arguvan için hem Malatya için hem de Türkiye ekonomisi için çok önemli bir proje' diye konuştu.

 ÇINAR: ŞAHİNTEPESİ, TURİZM NOKTASINA DÖNÜŞECEK

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın yeni dönem vaatleri arasında yer alan Şahintepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesislerinin temel atma töreni sosyal mesafe kuralları altında gerçekleştirildi.

 MAZBATALARINI ALDILAR

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Kongrelerinde güven tazeleyen Basri Kahveci ve Muhammed Emin Yalçınkaya, İlçe Seçim Kurulundan mazbatalarını teslim aldılar.

 HIZLANIYORUZ!

Battalgazi'nin değerine değer katacak olan ve 1.etap çalışmalarının devam ettiği ‘Derme Deresi' projesi hakkında Devlet Su İşleri (DSİ) 9.Bölge Müdürü Mahmut Dündar'ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Derme deresi projesindeki 2.etap çalışmaları daha hızlı ilerleyecek” dedi.

 KAÇAKÇILAR İNE İŞ BAŞINDA

Malatya'da emniyet ekiplerince düzenlenen operasyonda 22 bin 55 adet gümrük kaçağı sigara sarma kağıdı ile 659 adet güneş gözlüğü ele geçirildi.

 YENİ MÜDÜR GÖREVE BAŞLADI

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Battal Kanbay, görevi Ali Tatlı'dan devralarak mesaiye başladı.

 KOYUNCU: ÇOCUKLARLA DAHA ÇOK İLGİLENİN

MADEM Eğitim ve Rehberlik Uzmanı Mehmet Koyuncu, ailelere yönelik faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydederek, “Çocuklarla daha çok ilgilenin” dedi.

 SAHA İÇİ SORUMLULUK “BÜYÜK”

Eski oyuncusu Adem Büyük'ü 1 sezon aradan sonra yeniden kadrosuna katan Yeni Malatyaspor, golcü oyuncudan çok şey bekliyor.

 KAPLANLAR GÖZTEPE'Yİ AĞIRLAYACAK

Süper Lig'in 2. haftasının açılış maçında cuma günü sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, kazanarak moral bulmak istiyor.

 YARINKİ MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Süper Lig'in 2. haftası yarın Yeni Malatyaspor ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Yeni Malatyaspor - Göztepe maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 17 Eylül günü 32 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

Gram altın: 467,44 lira

Çeyrek altın: 767 lira

Yarım altın: 1.533,10 lira

Cumhuriyet altını: 3.054 lira

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 7,5590'dan işlem görüyor.

HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 33 derece olacak.

NOT: Haberlerin detaylarına https://www.malatyatime.com/ aresimizden ulaşabilirsiniz...

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!