dore okulları
Malatya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.72
  • ALTIN
    2403.2
  • BIST
    10322.64
  • BTC
    63497.5$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

 

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU YARIN MALATYA'DA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi ziyarette ve incelemelerde bulunmak için yarın Malatya'ya geliyor.

 BEYTUR: 400'ÜN ÜSTÜNDE SAĞLIKÇI COVİD-19 OLDU

Yeni tip korona virüs ile mücadele de aktif rol oynayan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 400'ün üzerinde sağlık çalışanı da enfekte olmuş durumda. Başhekim Prof. Dr. Ali Beytur, pandemi tedavisinde ise kesinlikle tıp fakültesi öğrencilerinin görevlendirilmediğini söyledi.

 SİLAHLI SALDIRIDA BİR KİŞİ YARALANDI

Malatya'da silahlı saldırıya uğrayan iş yeri sahibi yaralandı. Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Koyunoğlu Mahallesi'nde meydana geldi.

 ARAMA YAPILAN EVDEN TARİHİ ESER ÇIKTI

Malatya'da iş yeri kurşunlama, araç kurşunlama, silahla kasten yaralama suçlarından yakalanan zanlıların evlerinde tarihi eser ve silahlar ele geçirildi.

 YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılacak yatırımları görüşmek ve istişarelerde bulunmak üzere Elazığ DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar'ı ziyaret etti.

 GÜRKAN: PROJELER HAZIRLIYORUZ

Fırat Kalkınma Ajansı'nın, 2020 yılı Eylül Ayı Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Hep beraber el ele vererek gelecek nesillerimiz için güzel yarınlar oluşturmalıyız” dedi.

 YEŞİLYURT'A ÖDÜL!

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesinin ‘ Yeşilyurt Kentsel Tasarım' ve ‘Lezzet Vadisi' projesi çatısı altında ‘Restorasyon ve Dönüşüm' projeleri ile 44 Yıl Hatır Kahve Konağı, Tarihi ve Kültürel Miras Koruma Proje ve Uygulamaları Özendirme Yarışmasında Başarı Ödülüne layık görüldü.

 KAÇAKÇILAR KISKIVRAK!

Malatya'da kaçakçılara göz açtırılmayarak, 20 adet gümrük kaçağı Hızar Makinası ile 675 deste Gümrük Kaçağı sigara kâğıdı ele geçirildi.

 ALTGEÇİTTE KAZA!

Malatya'da alt geçitte meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 YENİ HİZMET BİNASI YAPILACAK

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mevcut İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının fiziki yapısının yetersiz olması dolayısıyla, yeni hizmet binası yapacaklarının müjdesini verdi.

 SADIKOĞLU: HEDEFLERİMİZ VAR

Malatya iş dünyası olarak Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerine dikkat çeken MTSO Başkanı  Sadıkoğlu, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapmış olduğumuz tüm çalışmaların tek gayesi; Malatya sanayisinin bölgesinde hak ettiği vizyona kavuşmasıdır. Malatya ekonomisi ve sanayisi için hedeflerimiz var. ' dedi.

 KOLEKSİYONCULAR BURADA BULUŞUYOR!

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda her ayın son Pazar günü kurulan Antika Pazarı, koleksiyoncular ve antika severlerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

 ÇINAR: 20 KM HEDEFİMİZİ KAÇTIK

Yeşilyurt'un tüm bölgelerine ulaşımın sağlıklı ve güvenli olabilmesi adına yol açma çalışmalarına hız verdiklerini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, planlı bir çalışma neticesinde, 2020 yılı için belirledikleri 20 km imar yolu açma hedefini geçen hafta açtıkları yeni yollarla birlikte 23 km ile geçtiklerini söyledi.

 GÖZLER ANTALYASPOR MAÇINDA!

Süper Lig'in ilk 3 haftasında 2 yenilgi, 1 beraberlik alan Yeni Malatyaspor, gözünü 4. haftada sahasında oynayacağı Antalyaspor maçına çevirdi.

 SEMİH KAYA YMS'DE

Yeni Malatyaspor, Sparta Prag ile sözleşmesi sona eren Semih Kaya'yı renklerine bağladı.

 PİYASALAR

GRAM ALTIN

472,25 Lira

ÇEYREK ALTIN

776.90 Lira

YARIM ALTIN

1.551.90 Lira

CUMHURİYET ALTINI 

3.092.00 Lira

Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasının ardından 7,8380'den işlem görüyor. 

 HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın hava 31 derece olacak.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!