dore okulları
Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67050.980$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz...
Narin

 

 

ERMENİSTAN SİVİL HALKI KATLEDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında toplandı. Türkiye'nin bulunduğu coğrafyanın ateş çemberi içerisinde olduğunu belirten Başkan Gürkan: 'Yapılan saldırı sonrasında 11 sivil şehit oldu ve çok sayıda da yaralı bulunmakta. Biz Ermenistan'ın bu işgal hareketini kınıyoruz' dedi. 

5 ZANLI GÖZLATINDA!

Malatya'da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetim ve aramalarda ruhsatsız silah taşıyan 5 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. 

GÜRKAN: 85 NOKTADA ASFALT ŞANTİYEMİZ VAR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Dairesi tarafından Kuyulu Mahallesi'nde asfalt çalışmaları tamamlandı. Biten çalışmaları kontrol eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya'nın her köşesinin şantiyeye çevrildiğini belirttiler. 

BAŞTAN AŞAĞIYA DİZAYN EDİLDİ

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeşilyurt'a yakışan seviyede yaşam alanları kazandırmak adına yürüttüğü sosyal yaşam alanları projeleri kapsamında vatandaşların talebi üzerine Görgü Mahallesindeki Çocuk Oyun Parkını baştan aşağıya yeniden dizayn edilerek, oyun grupları, çevre düzenlemesi ve oturma alanlarıyla güzel bir seviyeye ulaştırdı. 

HAVA AMBULANSI HASTANIN İMDADINA BÖYLE YETİŞTİ

Malatya'nın Darende ilçesinde merdivenden düşme sonucu kafa travması geçiren Fatma Özdemir, hava ambulansı ile Malatya'ya sevk edildi. 

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.oturum 3.birleşiminde bir araya gelerek, gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı. 

ALIÇLAR, SİRKE OLARAK ŞİFA DAĞITIYOR

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde ‘Doğal ilaç' olarak adlandırılan alıçların hasadı sürüyor. İçerisinde antioksidan özelliğe sahip 14 bileşiğin tespit edildiği alıç, hem çiftçiyi kalkındırıyor hem de sirkesi ile doğal sağlık arayanların en önemli tercihi oluyor. 

KAPLANLAR, KONYASPOR MESAİSİNDE!

Milli aranın ardından deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

VEFAT EDENLER

Malatya'da 12 Ekim günü 18 kişi hayatını kaybetti. 

PİYASALAR

ÇEYREK ALTIN

 800.80

YARIM ALTIN

1.599.60 Lira

CUMHURİYET ALTINI

3.186.80 Lira

REŞAT ALTIN

3.219.75

Dolar bugün satış fiyatı 7,8872 liradan başladı. Dolar kurunda alış fiyatı 7,8824 lira olarak 12 Ekim 2020 tarihinde başlamış oldu. 

HAVA NASIL OLACAK?

Malatya'da yarın 27 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!