dore okulları
Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67050.980$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

 

 

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI!

Malatya'da bıçaklı kavgada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan şahıs, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 YENİ MALATYASPOR AŞIĞI FADİME NİNE BU KEZ ÜZDÜ!

Sıkı bir Yeni Malatyaspor taraftarı olan, insanların yüzünde tebessüm uyandıran 93 yaşındaki Fadime Çınar, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

 2 MAHALLE KARANTİNA ALTINA ALINDI!

Malatya'da 2 mahalle, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında karantina altına alındı.

 GÜRKAN: KONUŞULAN SORUNLARIN HEPSİ ÇÖZÜLÜYOR

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; 'Malatya'da konuşulan sorunların hepsi bir bir çözülüyor."dedi 

 2021 YILI ÜCRET TARİFELERİ BELİRLENDİ

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ekim Ayı Toplantıları 3. Birleşiminde, Yeşilyurt Belediyesi 2021 Yılı Bütçesi ve Ücret Tarifelerini karara bağladı. 

 ESRARI ÖYLE BİR YERE SAKLAMIŞ Kİ!

Malatya'da yolcu otobüsünde yapılan aramada, oyuncak ayı içerisine gizlenmiş 6 kilo 224 gram kubar esrar ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı.

 SAĞLIKLI EVLER…

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı pandemi sürecinde sağlıklı evler oluşturmak ve elverişli yaşam alanı sağlamak için başlatılan çalışmalarda dezenfektan temizliğinin yanı sıra boya, badana, tamir ve tadilat gibi hizmetler de gerçekleştiriyor.

 BU HABER İLÇEDE SEVİNÇLE KARŞILANDI

Malatya'nın Kuluncak ilçesine Gençlik ve Spor Merkezi yapılacak. Bu haber bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

 DEPREMZEDELERE MÜJDE!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 5 mahalle muhtarıyla istişare toplantısı düzenlediklerini ve bu mahallelerde yapılacak olan deprem konutlarına kısa süre içinde başlanacağını belirtti.

O SEKTÖR PANDEMİDEN OLUMSUZ ETKİLEDİ!

Asrın İşadamları Derneği Malatya Şubesi Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Mehmet Altun, pandemi sürecinden etkilenen sektörlerin başında düğün salonları işletmelerinin geldiğini ifade etti.

 ÖĞRENCİLERE HİJYEN SETİ!

Koronavirüs salgını sürecinde ertelenen yüz yüze eğitimin başlaması nedeniyle Malatya'da öğrencilere hijyen seti verildi.

 BU HASTANEDE DOKTOR AÇIĞI GİDERİLDİ

Malatya'nın Darende ilçesindeki Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne 5 doktorun atama yapılmasıyla, hastanedeki doktor açığı önemli ölçüde giderildi

 GÜDER: GÖNLÜNDE HİZMET AŞKI OLANIN İLÇESİ GÜLİSTAN OLUR

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi'ne bağlı ekipler, Battalgazi'nin dört bir yanında adeta karınca gibi çalışmaya devam ediyor. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar, Battalgazi Belediyesi'nin üstlendiği sorumluluğu gözler önüne sererken, sergilenen bu performans vatandaşlardan tam not alıyor.

 ÇINAR: TAPU SORUNUNU ÇÖZDÜK

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasında Özal Mahallesi sakinleriyle tapu sorunlarının çözüme kavuşması noktasında istişare toplantısı düzenlediler. 

 ÇOCUKLAR İÇİN…

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, pandemi döneminde vakitlerinin çoğunu evinde geçirmek zorunda kalan engelli çocuklara yönelik farklı bir gün yaşatmak ve aynı zamanda kamuoyunda bir farkındalık oluşturmak amacıyla motosiklet turu düzenledi.

 SADIKOĞLU: MALATYA'MIZIN VE SANAYİMİZİN KADERİ DEĞİŞECEK

Malatya 1.OSB'ye yapılacak olan Atık su Arıtma Tesisi Projesinin yapım ihalesini kazanan firmayla sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Bu tesisle birlikte Malatya'mızın ve sanayimizin kaderi değişecek' dedi.

 ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek' projesini kötü ekonomi üzerinden eleştirenlere tepki gösterdi.

 AÇILIYOR!

Yeni tip koronavirüs (Covid 19) salgını sürecinde ziyaretçilerine geçici bir süreyle kapılarını kapatan Malatya Büyükşehir Belediyesi Orduzu Hayvanat Bahçesi Çarşamba günü itibariyle yeniden ziyarete açılıyor.

 5 HAFTADA 5 PUAN!

Süper Lig'de bu yıl 4'üncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk 5 haftada 5 puan toplayabildi.

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 20 Ekim günü 20 kişi hayatını kaybetti.

 PİYASALAR

GRAM ALTIN FİYATI

484,13

 ÇEYREK ALTIN FİYATI

791,31

 YARIM ALTIN FİYATI

1.582,71

 CUMHURİYET ALTINI FİYATI

3.155,74

 HAVA NASIL OLACAK

Malatya'da yarın hava 23 derece olacak. 

NOT: Haberlerin detaylarına https://www.malatyatime.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz... 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!