dore okulları
Malatya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.25
  • EURO
    34.69
  • ALTIN
    2394.2
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    62342.54$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

GÜRKAN: HİZMET ÜRETİRKEN KALİTEYİ DE YÜKSELTİYORUZ
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Hizmet üretirken kaliteyi de yükseltiyoruz. Bütün birimlerimiz sahada ve içeride buna dikkat ederse yapılan güzel işler vatandaşa pozitif yansır” dedi.

KÜÇÜK ESNAFA MÜJDE!
AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, yaptığı açıklamada Maliye Bakanlığı tarafından yakın zamanda küçük esnafa yönelik destek paketi açıklanacağının müjdesini verdi.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI KORONADAN ÖLDÜ!
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören, Malatya eski belediye başkanlarından Avukat Seyhan Semercioğlu, hayatını kaybetti.

KENTTE KORONAVİRÜS UNUTULDU!
Malatyalılar, koronavirüsü unuttu hatta virüse meydan okuyor. Malatya'da, koronavirüs vaka sayısı artış hızını arttırırken, yoğun bulaş riskine rağmen cadde ve sokaklarındaki yoğunluk dikkat çekici bir hal aldı.

ÇINAR: BİRLİKTE OLUNCA YARALAR SARILIYOR
Malatya'da, 24 Ocak depremini yaşayan çocuklar, son İzmir depreminde de aynı psikolojiyi yaşayan depremzede çocuklar için mektup yazdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar: 'Oradaki çocukları en iyi buradaki çocuklar anlıyor. Birlikte olunca yaralar sarılıyor.' dedi.

20 YIL SONRA ASFALT GELDİ
20 yıldır sıcak asfaltın yapılmadığı Hekimhan İlçesi Işıklı Mahallesi yolları sıcak asfalt ile kaplanırken rakımı yüksek olan mahalle içi bazı yollara ise kilit taşı döşendi.

ETTEN DAHA PAHALI!
Soğuk havaların vazgeçilmez sokak tatları arasında bulunan kestane tezgahlara kuruldu. Çiği 50 liradan satılan kestane, pişmiş olarak 80 liradan işlem görüyor. Kestane kebabın kilo fiyatı 80 liradan satılması nedeniyle, kırmızı et fiyatını geçtiği görüldü.

YENİ ATAMALAR YAPILDI
Malatya İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesinde dekan, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezinde (İBTAM) müdür atamaları yapılarak devir teslim törenleri gerçekleştirildi.

İZMİR'E DOST ELİ!
İzmir'de meydana gelen deprem sonrası Malatya'nın Akçadağ ilçesinde başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

GAZETECİ YALVAÇ VEFAT ETTİ
Malatya'da uzun süre gazetecilik yapan Şenol Yalvaç vefat etti.

VEFAT EDENLER
Malatya'da 7 Kasım günü 17 kişi hayatını kaybetti.

PİYASALAR
Altının gram satış fiyatı 534 liradan işlem görürken, çeyrek altın 875, yarım altın 1.751 ve cumhuriyet altını 3.490 liradan satılıyor. Dolar fiyatı alış 8,5182 TL, satış 8,5205 TL.

HAVA NASIL OLACAK?
Malatya'da yarın hava 14 derece olacak.

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!