dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.76
  • ALTIN
    2394.3
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    58977.66$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 


GÜRKAN: BİZLER RAZIYDIK
Malatya Eski Belediye Başkanlarından Avukat Seyhan Semercioğlu'nun cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrasında defnedildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,‘Seyhan Semercioğlu başkanımızdan bizler razıydık, Allah'ta kendisinden razı olur inşallah” dedi.

TÜFENKCİ: YERİNDE BİR MÜDAHALE
AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, eski Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın Merkez Bankası'nın başına getirilmesine destek vererek, 'İnşallah bu yerinde müdahale ile dövizin yükselişine dur denilerek son noktayı da bekliyoruz' dedi.

FECİ KAZA! SÜRÜCÜ ÖLDÜ
Malatya'da ATV'nin devrilmesi sonucunda sürücü kaza yerinde hayatını kaybetti.

BU İLÇEDE YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan ilçesi genelinde başlatmış olduğu çalışmalar kapsamında 200 km yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

ÇINAR: 4 YILDA 24 BİN ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM VERDİK
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 2016 yılında faaliyete geçirilen Çocuk Trafik Eğitim Merkezinde, 4 yılda 24 bin öğrenciye teorik ve pratik trafik eğitimleri verildi.

5 MİLYON 600 BİN LİRALIK İLAÇ TOPLANDI!
'Ziyan Olmasın Şifa Olsun' kampanyasında 5 milyon 600 bin liralık ilaç toplandı.

GÜRKAN: ARAÇLARI 10 YAŞINA KADAR DÜŞÜRECEĞİZ
Malatya Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde toplu taşımada sıkıntı yaşanmaması için MOTAŞ araç filosunu yenilemeye devam ediyor. Daha önce alınan 15 otobüse ilaveten, bugün de 18 metrelik 5 körüklü otobüs ve 7 cenaze nakil aracı Malatyalıların hizmetine sunuldu.

GÜDER: İMARI BİTİRME NOKTASINA GETİRDİK
Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi'de her alanda gerçekleştirdikleri projelerle birlikte ilçeyi yepyeni bir çehreye kavuşturduklarını ifade ederek “Gönül belediyeciliğini en etkin ve verimli şekilde ilçemizde icra ediyoruz. İmar sorununa neşter vurduk” dedi.

SOSYAL MEDYADA BUNU KONUŞUYORLAR
Malatya'da çeşmenin etrafında içecek su arayan köpeği gören bir kişi avucuyla hayvana su verdi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

MALATYA'DA TARİHİ 3 PUAN SERİSİ
Yeni Malatyaspor, kulüp tarihinde, Süper Lig'de, iç sahada ilk defa 3 maçlık galibiyet serisi elde etti. Denizlispor'u ağırlayan Kaplanlar, Kubilay Kanatsızkuş 7 ve Ganalı Afriyie Acquah'ın 17'de attığı gollerle iki farklı kazandı

HAMZAOĞLU: HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sahalarında Denizlispor'u 2-0 yendikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, 'Bugün hak ettiğimiz bir galibiyet aldık' dedi.

PROSİNECKİ: POZİSYONLARA GİRDİK AMA ATAMADIK
Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Yeni Malatyaspor karşısında kendi futbollarını gösterdiklerini ifade ederek 'Pozisyonlara girdik ama atamadık' dedi.

KAPLANLARI YALNIZ BIRAKMADILAR
Elazığspor Kulübü yönetimi ile taraftar dernekleri, Yeni Malatyaspor'u Süper Lig'de oynadığı Denizlispor maçında yalnız bırakmadı.

VEFAT EDENLER
Malatya'da 8 Kasım günü 18 kişi hayatını kaybetti.

PİYASALAR
Gram altın: 534 lira
Çeyrek altın: 875 lira
Yarım altın: 1.751 lira
Cumhuriyet altını: 3.490 lira
8 Kasım 2020 Pazar günü dolar kuru 8,52 liradan işlem görüyor

HAVA NASIL OLACAK?
Malatya'da yarın hava 16 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!