dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2439.6
  • BIST
    9717.13
  • BTC
    63485.14$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

 

"BURASI GÜNÜMÜZ ŞARTLARINA YAKIŞACAK" 
Buğday pazarı için saha çalışmaları başladı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Buğday Pazarı'nı tamamladığımızda tüccar da alışverişe gelen vatandaş da son derece hijyenik, park sorunu olmadan, günümüz şartlarına yakışır bir ortamla karşılaşacak” dedi dedi.

ŞÜPHELİ ÖLÜM!
Malatya'da rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti.

BALKONDAN DÜŞEN KADIN ÖLDÜ!
Malatya'da balkondan düşerek ağır yaralanan yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

BARUŞ: SIKINTILI BİR DÖNEM BİZİ BEKLİYOR
Malatya'da, yapılan İl Geneli Pandemi Değerlendirme Toplantısı'nda korona virüse karşı etkili bir mücadele yürütülmesi kararı alındı. Malatya Valisi Aydın Baruş, önümüzdeki dönemde sıkıntılı bir sürecin bizleri beklediğini vurgulayarak daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

ÖRNEK OLACAK!
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Beylerderesi Şehir Parkının ikinci etabı ile Yeni Belediye Hizmet Binasının bulunduğu bölgede hizmete sunulacak olan Millet Bahçelerinin; mimari yapıları, tasarımları, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla park yatırımlarına örnek gösterilip, bölgeye yeni güzellikler katacağını söyledi.

1.5 YILDA 40 BİN AİLENİN YÜZÜ GÜLDÜ
Veren elin alan eli görmediği Malatya'nın Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı, 1.5 yıllık zaman zarfı içinde ilçedeki 40 bin ailenin yüzünü güldürdü.

3 BİN KİŞİYE İŞ İMKÂNI
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetimi, Akçadağ İlçesine kurulacak Organize Sanayi Bölgesi Bilgilendirme Toplantısına katıldı. OSB'nin 2 bin ila 3 bin kişiye iş imkânı sağlaması hedefleniyor.

UZAKLAR YAKIN OLUYOR!
Son yıllarda belediyeler arasında ekonomik, kültürel ve sosyal işbirliğini artırmak amacıyla imzalanan ‘Kardeş Şehir' anlaşmalarıyla uzaklar yakın olmaya devam ediyor.

HIRSIZLAR KISKIVRAK YAKALANDI!
Malatya'da inşaatlardan malzeme çalan 1 kişi tutuklandı. Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarıcıoğlu Mahallesi'nde bir ikametten cep telefonun çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmada olayın şüphelileri olan iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

78 KİŞİYE CEZA!
Malatya'da, yeni tip korona virüs (Covid-19) denetimlerinde maske ve sosyal mesafe gibi kurallara uymamaktan 78 kişiye ceza kesildi.

BİNLERCESİ ELE GEÇİRİLDİ
Malatya'da binlerce kaçak telefon aksesuarı ele geçirildi. Malatya'da gümrük kaçağı 15 bin 486 adet değişik markalarda cep telefonu aksesuar ve malzemeleri ele geçirildi.

SPORCU KARDEŞLER İLGİ ODAĞI OLDU
Türkiye Karate Federasyonu tarafından 13-14 Kasım 2020 tarihleri arasında, Adıyaman'da Cumhuriyet Kapalı Spor salonunda düzenlenen, Antrenör, Dan ve Hakem Eğitim Gelişim seminerlerinde minik GÜLŞEN kardeşler seminerin gözdesi oldu.

VEFAT EDENLER
Malatya'da 17 Kasım günü 21 kişi hayatını kaybetti.

PİYASALAR
Gram altın: 466 lira
Çeyrek altın: 763 lira
Yarım altın: 1.538 lira
Cumhuriyet altını: 3. 069 lira
Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 7,7220 seviyelerini gördü. 

HAVA NASIL OLACAK?
Malatya'da yarın hava 12 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!