dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2324.6
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70740.58$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

 

 

BOMBACI TERÖRİST GÖZALTINDA!
Malatya'da bombalı saldırı planladığı belirlenen ve PKK/KCK terör örgütünün silahlı yapılanması içerisinde faaliyet yürütülen bir kişi yakalandı.

5 TEFECİ KISKIVRAK!
Malatya'da tefecilere operasyon düzenlenerek, 5 kişi gözaltına alındı. 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YENİ KORONA GENELGESİ
Artan korona virüs vakaları sonrası, hafta sonları için ilan edilen kısmi sokağa çıkma yasağının ayrıntıları belli oldu.

O MAHALLEDE 100 KİŞİ KARANTİNADA!
Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi'nde iddiaya göre 100'e yakın kişi, yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle karantina altına alındı.

BARUŞ: MALATYA'MIZDA DA SALGIN ARTIŞ SÜRECİNDE
Malatya Valisi Aydın Baruş, Arguvan ilçesinde Covid-19 kurallarına ve alınan tedbirlere uyulmasını istedi. Baruş: 'Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya'mızda da salgın artış sürecine girdi. Bu konuda çok daha dikkatli olmamız gerekiyor' dedi.

GÜRKAN: MALATYA MEYVECİLİĞİN KALBİDİR
Yaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Fidancılar Sitesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya meyveciliğin kalbi olan bir şehirdir. Fidanların sağlıklı ortamda, bitki hastalıklarının kontrol edildiği bir yerde satılması için bu merkezi inşa ediyoruz” dedi.

SİLAH OPERASYONUNDA 2 ZANLI KISKIVRAK!
Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ev ve iş yerlerinde yapılan operasyonda 6 adet tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Konuyla ilgili 2 zanlı yakalandı.

TARTIŞTIĞI KUZENİNİ BIÇAKLADI
Malatya'da iki kuzen arasında yaşanan olayda aldığı bıçak darbesi sonucu 15 yaşındaki çocuk ağır yaraladı. Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi'nde meydana geldi.

PÜTÜRGE'DE DEPREM!
Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDİNCE…
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil işyerine girdi.

GÜRKAN: ŞEHRİN HER KÖŞESİNE HİZMET SUNUYORUZ
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yatırımların sürdüğü Arguvan İlçesi, İsaköy Mahallesi'ne yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Gürkan: “Şehrimizin her köşesine hem alt yapı hem de üst yapı hizmeti sunuyoruz” dedi.

ÇINAR: FARKINDALIK OLUŞTURUYORUZ
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Emanet Çarşı ve Doğal Ürünler Pazarında verdikleri hizmetlerle bölgede büyük bir farkındalık oluşturduklarını ifade etti.

REKTÖR KIZILAY'A ONURSAL ÜYELİK
Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği tarafından İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a onursal üyelik plaketi takdim edildi.

ODAKLANACAĞIZ!
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Ekonomi Şurası'na katılan Malatya TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yeni ekonomik reformun iş dünyasını heyecanlandırdığını ifade ederek, “Daha güçlü bir şekilde üretime, yatırıma, istihdama ve ihracata odaklanacağız” dedi.

PAZAR BOŞ KALMIYOR
Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi tarafından haftanın bir günü Gazi Parkı'nda açılan ve kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin satışa sunulduğu Hanımeli Pazarı, pandemi dönemi olmasına rağmen boş kalmıyor.

VEFAT EDENLER
Malatya'da 18 Kasım günü 19 kişi hayatını kaybetti.

PİYASALAR
ÇEYREK ALTIN
768,20
GRAM ALTIN
464,49
TAM ALTIN
3.039,55
YARIM ALTIN
1.533,70
Dolar bugün satış fiyatı 7,7229 liradan başladı.

HAVA NASIL OLACAK?
Malatya'da yarın hava 11 derece olacak.

 NOT: Haberlerin detaylarına https://www.malatyatime.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz... 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!