dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2507.8
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64116.42$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 


MEVSİMİN İLK KARI YAĞDI
Malatya'da mevsimin ilk karı kentte yüksek kesimlere yağarken şehir merkezinde hava sıcaklığı düştü. Sincik- Malatya Karayolu kar yağışı ile beraber beyaza büründü.

MERT: 350 ARAÇ VE 950 PERSONELLE SAHADAYIZ
Malatya'da mevsimin ilk kar yağışı yüksek kesimlerdeki yolları etkisi altına aldı. Yeşilyurt ilçesine bağlı Yalınkaya mevkiinde 14 kilometrelik yolu kardan temizleyen Büyükşehir ekipleri, 350 araç ve 950 personelle kar temizliği için görev yapacak.

GÜDER: KOOPERATİFÇİLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi'nin ev sahipliğini yaptığı Girişimci Kadın Kooperatifi istişare toplantısı, Malatya Battalgazi Belediyesi konferans salonunda düzenlendi. Toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kalkınma hedeflerinin en önemli ayağı Kooperatifçiliktir ve bizler Kooperatifçiliğe büyük önem veriyoruz” dedi.

BAŞKAN, SAHADAKİLERİ KUTLADI!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan zabıta ekipleriyle bir araya geldi. Gürkan, özellikle pandemi sürecinde toplu taşımadan, hijyen kurallarına kadar bir çok alanda sahada olan ekipleri kutladı.

TARİHİ ESER KAÇAKÇISI KISKIVRAK!
Malatya'da bir şahsın evinde 181 parça tarihi eser ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli şahıs gözaltına alındı.

KAÇAKÇILARA MALATYA'DA GEÇİT YOK!
Malatya'da 42 bin 179 adet değişik markalarda kaçak kulaklık, şarj kablosu, şarj başlığı ve bataryası gibi cep telefonu aksesuarları ele geçirildi.

ÇINAR: ÜRETKEN OLMALIYIZ
Gençlerle sohbet eden Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Devletimizi ve milletimizi daha güçlü ve daha müreffeh bir seviyeye ulaştırmak için omuzlarımızdaki yükün ağırlığını bilerek çalışmalı ve her alanda daha üretken olmalıyız” dedi.

DOKTOR ÖZMEN: KORONALI ÖLENLER…
Yeni tip korona virüs (Covid-19) geçiren Dr. Ferda Özmen, “Covid-19 hastalarının vefatında en üzücü durum, sevdiklerinin elini tutamıyor vedalaşamıyor” diyerek, önlenebilir sebeplerden dolayı kimsenin sevdiklerini kayıp etmesini istemediğini bildirdi.

İŞ DÜNYASININ ÖNERİLERİ BU GÖRÜŞMEDE!
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Ankara Ticaret Borsası (ATB) Et Borsası'nı ziyaret etti.

81 İLE MALATYA LEZZETLERİ
Malatya'da bir yemek firması, pandemi nedeniyle Türkiye geneline paket servis işlemi yapmaya başladı. Malatya lezzetleri 81 ile paket servisle ulaştırılıyor.

70 KİŞİYE CEZA!
Malatya'da korona denetimleri arttırıldı. Polis tarafından yapılan denetimlerde sigara içme yasağına uymadığı tespit edilen 70 kişiye ceza kesildi.

YASAK!
Malatya ve Adıyaman bölgesinin önemli ormanlarından olan Hadino Ormanları'nda ağaç kesimi yasak.

KİRALIK!
Malatya'nın Arguvan ve Arapgir ilçelerindeki Karakaya Baraj Gölü 7. Bölge avlak sahası, avcılık amacıyla kiraya verilecek.

DENETİMLER SIKLAŞTI!
Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda Malatya'da jandarma ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

MÜSABAKALAR WATSAPP ÜZERİNDEN!
Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle bu yıl Karate Kata müsabakaları WatsApp Platformu üzerinden yapılacak.

ROTA TÜRKİYE KUPASI!
Süper Lig'de haftayı oynamadan geçirecek olan Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Etimesgut hazırlıklarını sürdürüyor.

VEFAT EDENLER
Malatya'da 20 Kasım günü 19 kişi hayatını kaybetti.

PİYASALAR
Çeyrek altın alış fiyatı 725,49 lira, satış fiyatı 743,87 liradan işlem görüyor. Gram altında ise alış fiyatı 453,61, satış fiyatı 454,20 lira seviyesinde yer alıyor. Dolar bugün satış fiyatı 7,5710 liradan başladı. Dolar kurunda alış fiyatı 7,5478 lira olarak 20 Kasım 2020 tarihinde başlamış oldu.

HAVA NASIL OLACAK?
Malatya'da yarın hava 11 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!