dore okulları
Malatya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.69
  • ALTIN
    2403.0
  • BIST
    10336.5
  • BTC
    62895.98$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

 

 

YEŞİLYURT'A BAĞLANMAK İSTİYORLAR
Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi sakinleri hizmet alamadıklarını ileri sürerek Yeşilyurt ilçesine bağlanmak istediklerini söyledi.

"ÇEVREYOLUNUN ALTI ARTIK İHMAL EDİLMEYECEK"
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Adli Tıp Caddesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Gürkan, “Çevreyolunun altı artık ihmal edilmeyecek” dedi.

GÜRKAN: ÖĞRETMENLERİMİZİN YÜKÜ ÇOK AĞIR
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kentte çeşitli etkinlikler düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Sizlerin görevi sorumluluğu ve yükü gerçekten ağır' dedi.

BURUK BİR DÖNEM
Malatya'da yılın öğretmeni seçilen çeyrek asırlık öğretmen Hasan Sayılan, pandemi nedeniyle bu yıl buruk bir eğitim dönemi geçirdiklerini vurguladı.

MALATYA'DAN ESRA ÖĞRETMENE ÖDÜL
“Yuva” temasıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Hasan Âli Yücel Öğretmenler Arası Kısa Öykü Yarışması”nda ödül kazananlar, çevrim içi düzenlenen törende bir araya geldi. Öykü yarışmasında Malatya'dan da Esra Bitmez'e ödül verildi.

KAZI ÇALIŞMALARI TAMAM!
Yeşilyurt'ta millet bahçesi inşaat alanında kazı çalışmaları tamamlandı. Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar: “Benzersiz şehirler hedefine katkı sağlayacak özel bir proje” dedi.

YAPILANDIRMALAR BAŞLADI!
Malatya Vergi Dairesi Başkanı Fatih Güleç, vergi cezaları ile ilgili yapılandırmaların başladığını belirterek bu imkanlardan faydalanmak isteyen mükelleflerin 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiğini ifade etti.

ÇINAR: DEĞER KATAN YATIRIMLARDA BULUNUYORUZ
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya'ya gelen Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen'i, Lezzet Caddesinde yapımı tamamlanan Tarihi Yeşilyurt Konakları ile Çırmıktı Dap Kütüphanesinde ağırlayarak, tarihsel ve kültürel mirasın korunmasına yönelik yatırımlar hakkında bilgiler paylaştı.

MAZOT HIRSIZI YAKALANDI
Malatya'da deprem konutlarının yapımında kullanılan kamyondan mazot hırsızlığı yapıldı.

ŞEYHO İLBEĞİ VEFAT ETTİ
Malatya Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Şeyho İlbeği, vefat etti.

BU DA AYDIN'IN MERSEDES KADİR'İ
Hikayesi ile Türkiye'nin yakından tanıdığı ve 6 ay önce hayatını kaybeden Malatyalı Mersedes Kadir'in bir benzeri de Aydın'da yaşıyor.

2 FUTBOLCU KORONA VİRÜSE YAKALANDI
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda yarın sahasında Etimesgut Belediyespor'u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor'da yapılan rutin testlerde 2 futbolcuda daha korona virüse rastlanıldı. Sarı-siyahlı takımda, böylece daha önceki bir oyuncuyla birlikte toplam pozitif sayısı 3'e yükseldi.

CUEVA KADRO DIŞI!
Yeni Malatyaspor'da Perulu oyuncu Cueva, disiplinsiz davranışları nedeniyle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kararıyla kadro dışı bırakıldı.

VEFAT EDENLER
Malatya'da 24 Kasım günü 18 kişi hayatını kaybetti.

PİYASALAR
GRAM ALTIN
ALIŞ: 464,25
ÇEYREK ALTIN
ALIŞ: 754,20
YARIM ALTIN
ALIŞ: 1.508,50
Dolar kurunda alış fiyatı 7,8846 lira olarak 24 Kasım 2020 tarihinde başlamış oldu.

HAVA NASIL OLACAK?
Malatya'da yarın hava 10 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!