dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2432.4
  • BIST
    9783.13
  • BTC
    63905.11$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 


REKTÖRDEN "BAKICI"YA KIYAK ATAMA!
Üniversite yönetiminde yaptığı usulsüz atamalar Sayıştay raporuna takılan aslen Malatyalı olan DEÜ Rektörü Nükhet Hotar, bu kez de AK Partili eski Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı'yı müdür olarak atadı.

MALATYA ŞİVELİ TEPKİ! "AHAN DA DEPREM OLDU"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde meydana gelen depreme canlı yayın sırasında yakalandı. Ağbaba, depreme, Malatya şivesi ile; “ Deprem oldu vallahi. Ahan da deprem oldu. Vallahi sallanıyoruz yahu” dedi.

BU ÇINAR 43 YAŞINDA!
Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, doğum gününde kendisini tebrik edenlere sosyal medya aracılığı ile teşekkür etti. 43 yaşına giren Çınar Başkan, millete hizmet ettiği bir yaşı daha gönül rahatlığıyla geride bıraktığını açıkladı.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ! YENİ GENELGE GÖNDERİLDİ
Korona virüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde ve vatandaşların ihbar/şikayetlerinde; bazı otel ve konaklama tesislerinin restoran ve lokanta kısımlarına şartları taşımayan kişileri kabul ettiğinin, kısıtlamaları aşmak için konaklama da eklenerek müzikli-yemekli eğlence programı paketleri sattığının tespit edilmesi üzerine, İçişleri Bakanlığı Valiliklere “konaklama tesislerindeki restoranlar” konulu genelge gönderdi.

TÜFENKCİ: EVLERDE ÇATLAKLAR VAR
AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci 4,7 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Uluköy Mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Tüfenkci: 'Evlerde ve duvarlarda çatlaklar var. Uluköy'de depremden sonra konteyner evler de vatandaşlarımızın hemen hizmetine sunuldu' ifadelerini kullandı.

GÜRKAN: MALATYA'NIN HER KÖŞESİNDE YATIRIM YAPIYORUZ
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge ilçesine bağlı Ulutaş ve Korucak mahallelerini ziyaret etti. Gürkan, 'Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya'nın her köşesinde yatırımlarımız devam ediyor' dedi.

DRONELİ DENETİM YAPILDI
Malatya'da sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde polis ekipleri cadde ve sokaklarda drone ile denetim yaptı.

ÇINAR: SORUNLARA KÖKTEN ÇÖZÜM BULUYORUZ
Şahnahan Deresi'ni, Organize Sanayi Bölgesinden akan atık suyun oluşturduğu kirlilik ve kötü kokudan arındırılarak, çevresi daha güzel görünüme kavuşturuluyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bölgede hem temizlik hem de çevresel anlamda yaşanan sorunlara kökten çözüm bulabilmek adına yatırımlara hız verdiklerini dile getirdi.

"GENÇLERİMİZ MALATYA'MIZIN GELECEĞİDİR"
1966 Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Enes Sekman ve dernek üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek bir süre görüştüler. Başkan Gürkan, “Gençlerimiz Malatya'mızın geleceğidir' dedi.

BÜYÜKŞEHİR, SAHADAKİ GÜCÜNE GÜÇ KATTI
Malatya Büyükşehir Belediyesi yaptığı hizmet ve yatırımların kalitesini artırmak için araç ve makine parkına 29 araç ve iş makinesi daha kazandırdı. Büyükşehir Belediyesi sahadaki gücüne güç kattı.

30 KASIM SON!
Malatya'nın Battalgazi Belediyesi'nden yapılan açıklamada 2020 yılı emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatarak, mağduriyet yaşanmaması için ödemelerin yapılması konusunda uyarıda bulundu.

FAKÜLTE MEZUNLARI TOPLANDI
Malatya İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Fakültesi'nde bölüm ders müfredatlarının güncel ekonomik ve sosyal şartlara ve akademik gelişmelere uygun olarak güncellenebilmesi amacıyla fakülte mezunlarının katıldığı paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

PİYASALAR
GRAM ALTIN
453,66
ÇEYREK ALTIN
735,01
YARIM ALTIN
1.470,02
Dolar fiyatı alış 7,8087 TL, satış 7,8187 TL.

HAVA NASIL OLACAK?
Malatya'da yarın hava 10 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!