Malatya
17 Haziran, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.70
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2441.7
  • BIST
    10471.32
  • BTC
    66410.35$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.

 

 

Kızılay: Aşıyı hiç tereddüt etmeden yaptıracağım
Aşının salgınla mücadelede çok önemli bir aşama olduğunun altını çizen İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, “Ben Sağlık Bakanlığımızın uygun gördüğü aşıyı Malatya'ya geldiğinde hiç tereddüt etmeden yaptıracağım. Hangi aşı uygun görülürse onu yaptıracağım” şeklinde konuştu.

16 ilin geçiş noktası 26 Aralık'ta açılacak!
Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ulaşım yatırımları arasında yer alan Malatya ve Elazığ dahil bölgedeki 16 il için geçiş noktası konumunda yer alan Yeni Kömürhan Köprüsü açılış için gün sayıyor. 26 Aralık günü açılması planlanan köprü ve tünel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çevrim için katılımı ile hizmete açılacağı belirtildi.

Olaylı hastaneye Malatyalı başhekim!
Hemşirelere verdiği ceza sonrası hakkında başlatılan soruşturmanın ardından görevden alınan Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşegül Alkan'ın yerine aynı hastanede Başhekim yardımcılığı görevini yürüten Malatyalı Uzman Doktor Fatih Aladağ vekaleten görevlendirildi.

Çınar: “Yeşilyurt'un sağlığını korumak öncelikli görevimiz”
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, artan koronavirüs salgını nedeniyle ilçedeki hijyen ve temizlik uygulamaların yoğunlaştırıldığını belirterek, 'Yeşilyurt'un sağlığını korumak öncelikli görevimizdir” diye konuştu.

Kasım Tilbaç vefat etti
Pütürge'nin Nohutlu Beldesi eski Belediye Başkanı ve son yerel seçimlerde Saadet Partisi'nin Pütürge Belediye Başkan adayı olan Kasım Tilbaç hayatını kaybetti.

Polis ekipleri denetimde
Korona virüs ile mücadele kapsamında dün akşam 21.00 itibariyle başlayan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Malatya'da polis ekipleri de aralıksız denetimlerini sürdürerek, sokakta bulunan araç ve vatandaşları kontrol ediyor.

Demir: 20 dakikada mat etti!
A Spor yorumcusu Volkan Demir: 'Malatyaspor Fenerbahçe'yi 20 dakikada mat etti, hem de Çoban Matı etti' ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'yı mağlup etti
Süper Lig'in 13. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadele Yeni Malatyaspor'un penaltılardan bulduğu gollerle 2-0 sona erdi.

Hamzaoğlu: 'Çıkışımızı sürdürmeye gayret ediyoruz'
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 'Haftalardan beri bir çıkışımız var ve bunu sürdürmeye gayret ediyoruz" dedi.

Pyasalar
YARIM ALTIN
1.510,50
ÇEYREK ALTIN
755,90
GRAM ALTIN
461,55

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 7 derece olacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!