dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.29
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2391.2
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    62974.77$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

Tüfenkci: Hukuka uygun olarak hazırlanıldı
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kitle İmha Silahlarının Yayılmasının Finansmanının Önlenmesine İlişkin Kanun Teklifini uluslararası hukuka uygun olarak hazırladıklarını bildirdi.

Gürkan: ”Bölgeye 25 milyonluk yatırımın temelini atıyoruz'
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Yeşilyurt İlçesi Sütlüce, Topraktepe ve Dilek Örenönü Mahalleleri Kanalizasyon hattı yapım işi kapsamında temel atma töreni gerçekleştirildi.

Güzelleştiriyoruz!
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, temizlik ve yol yenileme hizmetlerini inceledi. Çınar: “Dört koldan çalışarak ilçemizi baştan aşağıya güzelleştiriyoruz” dedi.

57 kişiye ceza
Malatya'da polis sorumluluk alanında pandemi tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması olan saatlerde dışarı çıkan 57 kişiye ceza uygulandı.

Seri üretime geçilecek!
İthal ürünlere göre 6'da bir maliyetle yerli olarak üretilen lazerli lam yazma cihazında seri üretim hazırlığı başladı.

Operasyonların ardı arkası kesilmedi!
Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından suçlulara yönelik çeşitli operasyonlar yapıldı. Malatya polisi tarafından torbacılara yönelik düzenlenen 4 ayrı uyuşturucu operasyonunda 19 kişiye işlem yapıldı, 2 zanlı ise tutuklandı. Öte yandan diğer çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan bir şahıs yakalanırken, kaçakçılara ve zehir tacirlerine de göz açtırılmadı.

Zincirleme kaza!
Malatya'da 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, İnönü Caddesi üzeri Malatya Park AVM önünde meydana geldi.

Yasağı delenler kıskıvrak!
Malatya'da korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında kapalı olması gerektiği halde faaliyetlerini sürdürdüğü belirlenen bir eğlence merkezine düzenlenen baskında, 17 kişiye para cezası uygulandı.

18 yeni proje!
Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli'de turizm ve sanayinin geliştirilmesi adına 18 proje hayata geçirilecek.

Yüz yüze sınavlar iptal!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ilk dönem sınavların iptal edildiğini duyurdu.

Şehit yakınları ve gaziler için...
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehit yakınları ve gaziler için “Şehit Aileleri, Gazi ve Harp Malülleri İrtibat ve Destek Birimi” kurdu.

Kaplanlar korkutuyor
Yeni Malatyaspor'un iç saha karnesi rakiplerini korkutuyor. Yeni Malatyaspor, bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı 9 iç saha maçını da kaybetmedi.

Vefat edenler
Malatya'da 25 Aralık günü 9 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
ÇEYREK ALTIN
750.30

YARIM ALTIN
1.499.30 Lira

CUMHURİYET ALTINI
2.989.40 Lira
Dolar/TL, 7,58'den işlem gödü. 

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 4 derece olacak.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!